15

Анонимен

преди 1 месец

Проблемът с 2SLGBTQAI+ (да, в канада това е позлватана абревиатура - свършиха се буквичките, че почнахме и с цифри) oбщността е, че разни "идеолози" като Лозанов, който е просто изкукуригал и не трябва да ви давам пример, защо, освен да ви кажа, да го погледнете, реши, че ще "помага". И почват да "налагат". "Гордост" (Pride) събитие - един ден, цял уйкенд, седмица или дори цял МЕСЕЦ в САЩ - празник за това, че се натискаш със същия пол, напук на другите, които не се интересуват и са отвратени.

14

Анонимен

преди 1 месец

Ако наистина не съществуваше, няма толкова гадове да се активират и да протестират.

13

Бау

преди 1 месец

Един фен на Възраждане и ,,традиционните нрави" от нашето село се направил на кукер, поставил си хлопки и чанове, разни кожи и рога на картуната, рогат и космат, ходи по улиците, крещи и размахва тояга...! - Какво правиш, бе!? - Гоня джендерите! - В наше село няма такива обекти! - Е, няма, защото ги гоня...! Но, бдителни хора се обаждат на 115, прибраха го и вече имаме съмнителни личности с неестествена ориентация!

12

Ежко

преди 1 месец

Като няма пропаганда и няма планове за такава,що реве Лозанов?Сега няма,а и няма да има!100%!

11

Анонимен

преди 1 месец

Аз съм про-западен и съм против ЛГБТ. Няма да заобичам изведнъж путин, защото има едно хубаво нещо в цялата руска смрад, а то е да няма ЛГБТ

10

Анонимен

преди 1 месец

Като му видя папионката и прическата на Лозанов и вече ми прилича на ЛГБТ.

9

DDD

преди 1 месец

Лозанов ,изкукал си дърто подобие на мъж,ветропоказател такъв.Евгени Минчев с позицията си наистина е по "мъж"от теб,независимо от сексуалната си ориентация.Със здраве да си харчиш паричките които ти плащат НПО-тата.

8

Анонимен

преди 1 месец

Че то Евгени Минчев изглежда по-мъжествен. Че и по-културен.

7

пияница мистик

преди 1 месец

До Гари Балди === Ергени Минджев е PR специалист. Това му е професията. Връзки с обществеността. Ти му плащаш и той рекламира някой или нещо. На него Копейката му е платил и той естествено ще говори за каквото му е платено. Тоест за нещо, което не съществува. А именно: Пропаганда на ЛГБТ в училищата :)))

6

пияница мистик

преди 1 месец

"В училищата не трябва да има каквато и да е пропаганда, проблемът с т.нар. закон за забрана на пропагандата на сексуалните различности в училище е, че забранява нещо, което го няма. Няма такава пропаганда. Това заяви медийният експерт доц. Георги Лозанов и уточни, че никой досега не е могъл да даде и един пример за пропаганда в училище на тема ЛГБТИ" === Бе и аз това го пиша от 3 дена, ама путюненбадерталците не могат да го асимилират това. Предизборен ход. Копейките откраднаха на Нинова идеята

5

Анонимен

преди 1 месец

Тоя Гого Лозанав, бивш зет на Светлин Русев, дето се възползваше максимално от благата на оня строй, който сега плюе, пак си намери ниша да прогресира. И си въобразява, че има някакъв авторитет. Сред такива, дето не го познават може, ама доста са и тези, дето го познаваме. Скочиха с Цънцарова на Минчев, като лешояди. Ама, нали и двамата са еднакво на правилната за момента страна и политкоректни до мозъка на костите си.

4

Анонимен

преди 1 месец

А не съществува, я провери какво става поевропа, канада, САЩ, като не съществува значи няма проблем, че го има закона, защо скачаш против него след като е за нещо дето не съществува а, еееейййй тея ептен за балъци ни вземаха ве.

3

Анонимен

преди 1 месец

С напъните си да забранят нещо дето в училищата го няма, те му дадоха гласност и реклама .

2

HeinrichHimmler

преди 1 месец

Не се и съмнявам, че платената от НПО реститутка защитава жендърастията. Тоя където го видите го наплюйте

1

Както казват в САЩ

преди 1 месец

"На много глупаво място избра да умреш!" - адресирано към Лозанов.