378

Отчаян ход

преди 1 месец

Който е поне малко грамотен, веднага ще разбере всъщност за какво става въпрос. Ходът е неочакван, защото е безумен и защото ще ускори неизбежния изход на войната. Неонацитата действат като идола им Хитлер. Атаката на Курска област е малко копие на Арденската офанзива - последен валс и после следва вдигането на белите знамена. Проксиукрорайхът е към своя край, а НАТО губи войната.

377

до 82ОМБр

преди 1 месец

А! Откъде се обаждаш бе, момче? Сварил е все пак някой от тази клета бригада да стигне до украинска територия, значи. А какво става с героите от 80-та и 122-ра бригади? Тях знае ли ги някой къде са?

376

Малък Праз

преди 1 месец

На кого му Пука за Украйна:1. САЩ - НЕ, твърде много мъртви украинци2. ЕС - Украйна е тема за пиар и сплотяване на редиците3. "Нецивилизованият свят" - А къде е Украйна, някъде в Русия?4. Украйна - луди ли сте, бе, давай по-бързо да се махаме от тая дупка.

375

Русофоб

преди 1 месец

До 389. Хе-хе-хе, само че тази награда е за сибирските ушшанки. Но това не е изненада, защото за кремълските иzроди човешкият живот никога не е бил важен. Още по време на ВСВ, дори и при победните си операции, ушшанките са давали по 5-6 пъти повече жертви от германците. Между другото, русия колко медала има от олимпиадата? Хи-хи-хи.

374

Реалист

преди 1 месец

Едно от изреченията е дълбоко невярно и то е "настъплението на русия продължава с пълна сила". Ами въобще не го виждаме това настъпление да е с някаква сила. Това, че рушля ците превземат някое селце след седмици боеве и огромни жертви НЕ Е с пълна сила.

373

Не знам

преди 1 месец

Как украинците не могат още да правят разлика между електронна медия и форум.Те форумите са за хобита като готвене и риболов,а те явно го приемат,че това е форум за избиване на комплекси за малоценност

372

82 ОМБр

преди 1 месец

Руски,щеше да си скучен-ако небеше жалак и смешен. Нема ли да метаме атома вече???

371

изпуснаха наградите

преди 1 месец

Язък, че свърши олимпиадата във Франция ! Руската армия с тези нахъсани украински треньори щеше да завоюва безапелационно всички медали в бяганията !!!

370

Анонимен

преди 1 месец

До кажете им бе копейки Ами ВСУ ЗАГУБИ войната още в самото начало. Сега се бие със ЗАПАДНО оръжие, инструктори, наемници, разузнаване, боеприпаси и т.н. Украйна ЗАГУБИ, бе.

369

Анонимен

преди 1 месец

82 омбр е разбита. Всички укрофашисти са избити до крак. Само един е избягал, викайки Слава на Русия, Слава на Путин!

368

Да

преди 1 месец

Руските войски са пред Покровск украйна и няма какво даги спре защото защитниците са испратени и избити в Курска област.

367

До ,372

преди 1 месец

Е той украинската компенсира копейка си живее в негов свят в , който всички са му длъжни

366

ъ

преди 1 месец

Много приказки и опит за преувеличения. Да, акцията беше дръзка и вероятно неочаквана, но така и не се разбра какво точно целеше. Вижда се обаче какво реално постигна - сгащени в Русия около 12 000 украинци /вече са с около 3000 по-малко/, разпухана техника на ВСУ, няколко пейтриъта и Химарса по-малко ... И най-вече - никакви шансове завладяната територия да бъде удържана. Освен това руснаците се ядосаха и бомбят здраво ВСУ в Семска област. Та пита се - какъв беше смисълът от това?

365

кажете им бе копейки

преди 1 месец

Тези украинци така и не разбраха , че 3-та година се бият с най-мощната армия на света и сигурно за това не се предават, ами на всичко отгоре уверено се придвижват към Москва ! Така е като не четат БГ форумните путреоти ...

364

До 360

преди 1 месец

Истерии , истерии

363

Споко

преди 1 месец

Споко, Украйна навлиза все по-навътре в Русия. До дни, дори до часове украинските войски ще влязат в Москва и Путин отива на съд в Хага, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите западни цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

362

Анонимен

преди 1 месец

До 82 ОМБр "колко жалко е да си копейка-предател" Предател на КАКВО? Украйна НЕ е член нито на ЕС, нито на НАТО. КАКВО предава копейката, какво?

361

Анонимен

преди 1 месец

Ходът на украйна нищо не е променил, освен по-бързото напредване на руската армия. И уверено вече моге да се каже, че преговори няма да има до пълната капитулация на украйна.

360

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с членството на държавата Украйна в НАТО? Приеха ли я вече държавата Украйна за членка на НАТО?

359

До 365

преди 1 месец

Давай тролей гумаждиите много те харесат