308

Анонимен

преди 1 месец

Тоя сайт ще ме спука от смях! Представих си как Путин си е оголил фронта в Донбас и е прехвърлил войска в Курск и същевременно се моли на дрогата да си спре хората- хахаха. Много sci-fi тука! Днес Вермахта е загубил доста населени места, доста Хъмвита и личен състав- отново! Нищо де, чакам да видя кога зеления ще се разхожда по Червения площад, а Луфтвафе ще кръжи над Кремъл с единствения си "непробиваем"- F16!

307

Анонимен

преди 1 месец

До 389. Чудесно, нова комендатура. Така може по-лесно да се ликвидира командния състав. Само една бомбичка и бум... Няма да си правят труда руснаците да ги измъкват от дупките и храстите.

306

Анонимен

преди 1 месец

Ух, че сладко, кonейките квuчaт на възбог в безсилно отчаяние, значи всичко е правилно

305

Анонимен

преди 1 месец

До 388. Не отговори на въпроса. Готов ли си? Как мислиш дали германския народ ще иска да дава оръжие на терористи взривили техния газопровод. Още повече че германската икономика буксува заради висока цена на енергията. Или ще кажеш кой го питам, нали? Нещо да си чул какво става в Англия?А и нещо не се чува за нови доставки на оръжие но се чува че на фронта не им достига оръжие. Не гледай само Курск, гледай цялата картинка.

304

Анонимен

преди 1 месец

Украйна направи първата си военна комендатура в Курска област. За комендант е назначен генерал Москальов ахахахахах ))))) Укрите тролят нещастните opки както си искат

303

Анонимен

преди 1 месец

Я колко желащи за фронта в Украйна имало! Скоро Зеленски ще реве че му трябва пушечно месо. Готови ли сте господа? Нещо започнаха да съдят украинците че взривили Северен поток. Защо ли точно сега? Нали украинците бият на фронта? Или на запад не мислят така и искат да ги натопят за този терористичен акт и после да си измият ръцете с тях и да ги оставят да се оправят сами. Стягайте мешките господа, скоро вие ще сте единствената надежда на Зеленски.

302

Анонимен

преди 1 месец

"украински дронове са нанесли удари по четири руски военни летища" - упси, това е по план, в строго съответствие с графика, нали

301

Анонимен

преди 1 месец

Ясно е че Костадинов е poм от Maксуда, но поне доскоро беше публична тайна че е и гей. Лорд Минчев днес го каза пред цяла България.

300

Анонимен

преди 1 месец

Копейкаджиите се докараха дотам да идолизират Лорд Минчев.

299

Анонимен

преди 1 месец

Путин като падне - и Радев след него, и всичко комунистическо ще повече крак надолу, за ужас на русофилите .:) Не бързайте да потривате ръце, русофили. Въпросът не е дали (Украйна ще победи), а кога!

298

Юри

преди 1 месец

Русия няма съюзници. Тя потиска всички. В Русия няма смяна на пола, руснаците сменят пола на западняците.

297

Микс

преди 1 месец

Дано руснаците не решат да обърнат другия край и да действат като американците че ще им минат мераците набързо за по-нататъшни простотии ама последствията ще са катастрофални.

296

Свинар квичи на луна

преди 1 месец

До САЩисан вие на луна ... От кеф, как краварите ви го набутаха до макарите на вас, свинарите

295

САЩисан вие на луна

преди 1 месец

До Бухахахах ...що хълцаш ве чушкопек ?

294

Удивление

преди 1 месец

Колко много смърт, заради продажбата на американско оръжие.

293

Къро мастията

преди 1 месец

Мечката яде дряновицата. Иде есен. Трябва да влиза в хралупата да спи. На пролет пак да излиза да яде дряновица,ако изкара зимата естествено.

292

Анонимен

преди 1 месец

Верно било.Русия нямала граници.

291

Юри

преди 1 месец

Когато стане ясно че Русия печели войната, за България ще е твърде късно да смени позицията си - пак ще е в периферията на Русия, само че този път с много по лоши договорки и без никакви предеренции.

290

Qwerty

преди 1 месец

Копейките една седмица в ступор! 3та година с кръвно всеки ден! То Киев ли не превзеха,Сърмати и Циркони ли не пускаха, хиляди генерали на Нато изтрепаха,стотици биолаборатории унищожиха и още и още и не пада тая пуста Украйна! НАТО щели с парцалите да го изядът,до Берлин ще ходят,Русия с лазери от космоса ще стреля и какво ли още не.. И после се събуждат мокри и 0срани,подмиват се и заминават да местят палетата в склада.. колко жалко е да си копейка-предател.

289

пияница мистик

преди 1 месец

Ako Джуджанka се е стъписала, да не се притеснява, ама хич! Просто трябва да се допита до своите върли привърженици тук, коментиращите пyтюпитеци и да ги попита какво да прави. Те ще разгърнат веднага картите на масата пред дивана и ще му дадат акъл. Все пак това са умни хора - охранители, плочкаджии и негови колеги в таксиметровия бранш :) Знаят с точност до 0,001% какъв е броя на войниците и от двете страни, по колко хора *** на ден, броят на военната техника и колко са унищожени, всичко знаят, даже и неща които и той не знае :)))