183

до 195

преди 1 месец

Аз имам виза за САЩ бе к0пейка глуупавa мога да си ходя там когато си поискам. Миналия месец бях във Флорида на море. Тва че скапаните вмириссaни русофили като тебе не ги пускат да влизат в САЩ си е твой проблем.

182

Нагло Саксофонов

преди 1 месец

В момента братушките получават 5 пъти повече оръжие отколкото в началото на СВО. И в момента тази цифра е 20 пъти повече отколкото оръжието, което 60 държави дават на уссрайна. Ще победите Русия точно никога.

181

Анонимен

преди 1 месец

Местните русофоби да заберат 300-те хиляди дезертирали укронацисти туристи у нас и всички дружно към окопите на Донбас!!! Вън murviiiii!

180

Анонимен

преди 1 месец

Кога и кой руски политик е казал, че Киев ще падне за 3 дена? Покажете ми клип или статия ?

179

Анонимен

преди 1 месец

Всички блогъри донасят, че край селата Озерки и Гири останалите без храна и патрони укропитеци са се разбягали, тоест целия Южен фронт на тази НАТОвска агресия се е сринал позорно. Навсякъде видеа с изоставените машини на агресора, а руснаците са влезли чак в Сумска област на НАТО. Резила на агресора е тотален, за разлика от Наполеон и Хитлер НАТО започва да капитулира на руска земя на 5-тия ден хахахаха

178

До 201

преди 1 месец

Не забравяй, че русофобите на ден правим, колкото ти на година, беден бачкер рисофиле с 4к заплата в склада.

177

Анонимен

преди 1 месец

Съветска България произвеждаше компютри и роботи, а атлантическа България бере ягоди, мие Zадници и възпитава _шайка русофоби!

176

Анонимен

преди 1 месец

Тамън е запреговарял. Просто рано или късно ще ги изтласка от там. Междувременно воюва и на другия фронт, който е около 1000 километра, а този в Русия е едва 40 километра. Единственият начин за мир е Украйна да даде руските територии на руснаците и те ще си тръгнат, макар и с идеята, че там винаги ще има саботажи, партизански отряди на Украйна и с век ще са размирни територии, на които нормален няма да иска да живее.

175

Анонимен

преди 1 месец

По-важни са целите на голташка Русия. На ден 1 ПВО и авиацията на Украйна бяха разгромени! Е Киев щяхме да сме след 3 дни аахахахахахахахахахахаххааааааахаххахахахахахахах

174

Анонимен

преди 1 месец

Русофобите подържат укронацягите и дадоха по една заплата за киевския режим по заповед на К. Парапета. Укронацягите не са доволни, защото тези пари им стигнали само за найлонови чували.

173

Анонимен

преди 1 месец

Русия мачка нацягите и наетото натовско дришньо и напредва стремително на фронта. Русия направо пържи нацягите и натовците още в хотелите, преди да са се добрали до фронта. Русия ви пръска русофобчета и аз съм много доволен муахахаха!!!

172

Анонимен

преди 1 месец

Германия, Франция и Белгия са под блокада, във всички страни се вдигат мащабни протести, заради икономическста криза, инфлацията и бедността. Тука всичко е точно. Къде сте бе jultoпаветници, къде сте бе платени с0р0с0иди? За един галон бира и кутия цигари седят по цял ден по улиците да протестират

171

Анонимен

преди 1 месец

Току що слушах Дарик радио, така лъжат, при бай Тошово време нямаше такава пропаганда

170

ген. Лукова главичка

преди 1 месец

Като гледам какви Zлобни русофобски иZчадия пишат тук, нищо чудно, че всички държави ни мразят, а за запада ние сме "untermenshen". Е такива злобари като вас са правили мизерии в Гърция и Сърбия навремето.Нацяги луковски

169

Анонимен

преди 1 месец

Какво става с американските визи за БГ? Нямам търпение нашите любими американци да ни дадат безплатни визи за уличните им к0пт0ри с въргалящи се наркоси и спящи бездомници.

168

Анонимен

преди 1 месец

Копейки Россия се срива пред очите ви а вие пишете по форумите! Защо не отидете да помогнете, сега е момента. След няколко седмици ще е късно!

167

Анонимен

преди 1 месец

На Авдеевско направление е унищожен главатаря на френските нацисти и футболен хулиган Сезар Ожаро. Членувал е в групировката на нацистката френска организация "Парижките Зуави". Заминава за така наречената страна украйна и постъпва в нацисткия полк "Азов". Денацификацията си върви с пълна пара. Няма прошка за нацягите!!!

166

Русия е мощ

преди 1 месец

Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати над 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера.

165

Анонимен

преди 1 месец

за 8 дена, прехвалените от всу стигнаха до предградията на Суджа - градче на 5 км от границата )))

164

Путин

преди 1 месец

Бай Кини и Бай Си моля ви се дайте ми ракети ако може че искам да избивам комплекси в Украйна :D