410

Ада на чебурашките

преди 1 месец

ВСУ организира евакуация на руски цивилни граждани от Суджа, който е под техен контрол.

409

ХА ХА ХА!

преди 1 месец

"Според експерти, близки до Кремъл" - тоест ненаучни фантасти от запад....А руснаците не знаят за проблема и след Курск доброволците са се удвоили и не могат да смогнат с прегледите! ХА ХА ХА!

408

Боби

преди 1 месец

До Алиекспрес до Боби Разбираш ли ЕКСПЕРТЕ понеже 95% от задачите на танка са поддръжка на пехотата ефективността на Т-54/55/62/64/72/80/90/90М при лека модернизация с цивров инфрачервен прицел са почти толкова ефективни както и новия Армата. Ето новия Танк на Рейнметал Пантера 2 - реално е копие на А8 версията на Леопард 2. Но с ново 130мм оръдие. Ефективност за 95% от задачите реално същата като и Лео2 А4, но срещу танкове пробива всичко включително Армата. Пантера 2 произвежда ли се?

407

Автомонтьор До 403

преди 1 месец

Виждал ли си Ладите Нива? Това ако са пародии на автомобили значи аз съм гей! Дори в Германия има хиляди такива автомобила и са карани от немци. С очите си съм го видял. Това са страхотни автомобили. Карам от време на време на братовчед ми когато ходя на лов.

406

Слава Путину !

преди 1 месец

Ка-52 и Ми-24 - най-новите любезно предоставяни от Русия и успешно поразявани мишени от украинските дронове.

405

До Боби

преди 1 месец

Излез от филма, момче. Хич не си наясно. Bradley и Abrams го правят на пастет.

404

Хмм...

преди 1 месец

Нещо не ми се вярва заради Курск да трябват много войници защото Украйна също няма много там а това си е в Русия и украинците не са защитени от ПВО като в Киев.

403

Боби

преди 1 месец

До 403 Сериозно Т-90 и по-точно Т-90М е пародия на танк? Умнико 95% от задачите на съвременния танк са поддръжка на пехотата. 5% са борба с противникова бронетехника, защита от авиация и т.н. За да изпълнява тези 95% на танка му трябват топловизиор, автомат за прицелване и достатъчно броня за да оцелее на бойното поле докато си изпълни задълженията и задачите. Освен това трябва да може да се придвижва по бойното поле нали(западните танкове просто затъват в Украйна слязат ли от асвалта)?

402

до 404 Астреб Османл

преди 1 месец

Сигурно търси нещо подобно на това което бункерния диктатор търси в Украйна.

401

Алиекспрес до Боби

преди 1 месец

Руската армия вече купува единствено само от нас, откакто даже "великият", "безаналогов", "най-мощен" "супертанк" Армата се оказа на практика купчина скрап.

400

До Боби

преди 1 месец

Т-90 е пълна пародия на танк, също както и лада на автомобил!

399

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 359 Защо Русия е АГРЕСОР? КОЙ АДЖЕБА КОГО Е НАПАДНАЛ ПЪРВИ? - Последно в цялата трагична редица от събития е Руската СВО от 24.02.2022 Пак ПОВТАРЯМ ПОСЛЕДНОТО Е Руската СВО - Преди това няма ли история или някакви събития?

398

Анонимен

преди 1 месец

Украйна е агресор.

397

Анонимен

преди 1 месец

А на Украйна колко и трябват на месец?

396

Анонимен

преди 1 месец

А колко остана от територията на укрите и от населението й. Като се почне с "успехите" им от Мариупол, Волноваха, Лисичанск, Донецк, Горловка, Соледар, Бахмут, Авдеевка, скоро и Харков...

395

Боби

преди 1 месец

До Слава Путину ! Т-64/72/80/90 са проетирани като компановка 1956-1960 година. Тогава такова нешо като дронове и боеприпаси които атакуват от страната на покрива на танка нее имало(появяват се реално в края на 20 век) Сега Т-90М боезапаса е разделен на две части - В БРОНИРАН БАРАБАН НА ПОДА на танка и в Бронирана Капсула извън бронята на тила на купола. Освен това Покрива на танка е многократно по-защитен от колкото предшествениците му. Взето е всичко най-добро от световното танкостроене.

394

Анонимен

преди 1 месец

Да си помислиш, че Мечока може да бъде победен и да се завърне обратно е диагноза. И как ще се случи това на практика и кой досега го е направил. Така са си мислели някога франсето и мустакатият и пак друго се е получило.

393

Мистерия

преди 1 месец

Защо им трябват по 30000 нови войници всеки месец? Какво се случвас другите? мистерия!

392

Анонимен

преди 1 месец

До Боби - понеже Русия е агресор, а както и децата в родилното отделение знаят, агресорите винаги губят, значи по законите на научната логика Русия ще загуби войната, това е сигурно, научната логика го доказва.

391

Анонимен

преди 1 месец

Киев е планирал да влезе в преговори с Русия и да постави ултиматум. Украинските въоръжени сили не успяха да изпълнят мисията в района на Курск; по-голямата част от оборудването на врага вече е унищожено. Украинските въоръжени сили не контролират Суджа, руски части са в града, там ежедневно има сблъсъци.