158

Анонимен

преди 1 месец

Ясно, до последния украинец !

157

Анонимен

преди 1 месец

операция.барбароса-в първите няколко седмици близо 1,8млн.войници се предават в немски плен.

156

Анонимен

преди 1 месец

ТАКА СЕ РАДВАТ ГОВЕДАРИТЕ ЗА УБИТИТЕ УКРИ ,КРАСОТА НЯМАМ ДУМИ

155

FMC

преди 1 месец

Никой никъде по света не може за оправдае тая терористична операция, чиято цел е избиване на мирно население за кеф. И който я оправдава, значи е замесен в тоя терор над мирното население.

154

FMC

преди 1 месец

Укрите се представят за руснаци, имат руски документи. То и за това се води контратерористична операция. Гонят се терористи, замесени в убийства на бременни жени и други мирни граждани. Русия поне обяви ВСО, влизайки в Донецк и Луганск. Украйна нищо не е обявила още, затова според световното право, това е терористична операция. А според руското право, си е красива гледка на красиви и дръзки трупове.

153

аха до 154

преди 1 месец

Ползваш местното население като щит, там където мислиш да се закрепиш и отбраняваш. С 10 войника в 2 Страйкъра къде и кого да ползваш като щит? Нищо не ползваш, ами само снимаш и бегаш. Кух си, брато, като хралупа.

152

FMC

преди 1 месец

153, аз гледам тубата и виждам, как се правят фейкове. Един пример. Снимка на украинци пред табела Курьск 10км. А всъщност това е украинска табела за 108 км, написана дори на украински. Руснаците не пишат "ь" за името Курск. И ти вярваш на подготвени месеци фейкове. Браво.

151

До 154

преди 1 месец

Отдалече си личи, че в кратунката нямаш нищо! Кой нормален ще бяга в полето вместо да използват местното население като щит??? Ако бягат в полето стават пушечно месо! Ако "укрите" бяха умни колкото теб отдавна да са загубили войната

150

до Българин

преди 1 месец

Подготвя се референдум, подготвя се, спокоен бъди. Чака се само елитните украински бригади и още по-елитните натовски наемници да превземат някое руско градче. Обаче те не могат, горките ...

149

Анонимен

преди 1 месец

Дано миротворната операция на другаря Путин не продължи колкото сериала дързост и красота ;-)

148

аха

преди 1 месец

Нещата с украинските успехи са малко позасилени, по холивудски. Ясно е, че достоверна информация няма, но оставам с впечатление, че укрите бързат да стигнат до някое населено масто, ползвайки шосето. Правят снимки, ако могат сменят руското знаме с украинско и беж из полята, да се скрият овреме от идващите руснаци. Това не бих го нарекъл "контрол над територии". Разбира се, вероятно има едни 300-400 кв. километра, където присъствието им е по-засилено, но и там вече ги пердашат здраво.

147

До FMC

преди 1 месец

Стига се излага вече! Всеки пост ти е безсмислен с никаква информациинна полза! Свободни съчинения на копейка! Те ви къртят дупарата, ти пак са обясняваш колко велики сте на фронта! Пускай тубата и гледай кво става на руска територия, веят се украински знамена и се вика слава Украйна! Даавай да си говорим с факти, не с болни амбиции! Като ядеш шамари имай респект, защото иначе ще има токати после! Уважавай успехите на врага и си прави изводи, другото е ала бала!

146

Българин

преди 1 месец

Слагай си сам зелените палци и не ме занимавай, копейке :)

145

Българин

преди 1 месец

Чакам вълна от мемета с Путkин, който се почесва под надпис - Когато тръгнеш да завладяваш Киев за 3 дни, но след 3 години украинската армия нахлува в Русия.

144

FMC

преди 1 месец

Новия българин, стига си преписвал опорки. Измисли нещо и сам.

143

FMC

преди 1 месец

145, те двете бригади изчезнаха 82-ра и 22-ра .Само прриодично се появяват клипове за унищожена техника от тия бригади. Хората се чудят де се изпариха.

142

Българин

преди 1 месец

Дали вече се подготвя референдум за обявяване на Курска народна република за независима държава с желание за членство в ЕС и НАТО?

141

FMC

преди 1 месец

Ко, ко? Трайдънт? Ония дето за малко да си нацелят кораба майка?

140

FMC

преди 1 месец

144, да не си от преименуваните 1985-та нови българи, че ползваш това име? Ако си от тях, извинявай, ползвай си го, много ти отива. Меди Доганов ти ръкопляска.

139

Анонимен

преди 1 месец

Според британското разузнаване Украйна ще вкара в Курска област до 4 бригади,2 които тепърва ще събира и обучава. Муахахахахаааааа