74

Г557дт

преди 1 месец

Действията и бездействията на вътрешния министър Калин Стоянов са показали пряката му зависимост от лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Няма независим кадър, ако идва като препоръка от Борисов! ГЕРБ-ДПС никога не правят случайни ходове, особено ако става въпрос за МВР,

73

Анонимен

преди 1 месец

А защо им е толкова важен този министър на ПП-ДБ? Министъра на финансите не е ли по-важен, че септември месец трябва да се подготвя бюджета за следващата година. А така както е тръгнало ще се прави от служебния кабинет. Защо нищо не казват за финансовия министър, а са се хванали за МВР и министъра на електроното управление. Те ли са най-важните в една държава?

72

Анонимен

преди 1 месец

Всички се шегуват с него, а той продължава да се хили.

71

Истината!!!

преди 1 месец

Когато се съставяше кабинета Денков-Габриел, първото предложение за министър на вътрешните работи дойде от Борисов. Мария Габриел предложи Калин Стоянов.

70

Зозо

преди 1 месец

До Истината!!! Калин Стоянов е предложение на ППДБ и лично на Киро чукът. Ай сиктир!!! даже му е бил бодигард преди това. Кой ще лъжеш тука?

69

Анонимен

преди 1 месец

Много е опасно около Киро да има шишета. Кирчо чупи шишета в масата и бие министри. Министър Йоловски и семейството му все още са с охрана.Детето на Йоловски идваше в училището на сина ми с охрана. Децата казват, че и през лятото сина на Йоловски е с охрана. Що, бе Кириле? Що биеш хората? Ходи си лекувай нервите! Насилието е опасно. Който "вади шише, от шише умирга.

68

Присмял се Хърбел на

преди 1 месец

До 48. А той пък кървясалия поглед на Калин Стоянов медийната звезда щото много адекватен.

67

Анонимен

преди 1 месец

Академик Денков многократно повтори, че не е назначавал никого по препоръка или искане на някого. Излъгал ли е?

66

Асенчи

преди 1 месец

До Истината!!!Ха ха голямата истина я се ослушай да не подсказвам

65

Зозо

преди 1 месец

Най - опасно е да е министър на финансите международният измамник Асан Василев - скъсаният чорапогащник. Никога вече!!!!!!!

64

Да ге

преди 1 месец

Не ми дреме ни за Киро,ни за Тулупа.Пускайте ни водата,че ще хвърчи перушина в парламента.До ке.нефа не може да отиде човек в 21-ви век.Да ви пи.кам на демокрацията ,ЕС, САЩ и на всички смра.дливи политици.

63

Асенчи

преди 1 месец

До РеалистООО Голям реалист се появи закрилника на пепетата нагли

62

Анонимен

преди 1 месец

ОТМЪЩЕНИЕТО НА БОЙКО РАШКОВ ЗА ПАРИТЕ, КАНАЛА И СНИМКИТЕ С ПУДЕЛА. РАШКОВ- АЛЕКСЕЙ- ТАТКО ПЕТКО- КИРЕТО. ВСИЧКИ КЪМ МЕЖДУНАРОДНИЯ ОТДЕЛ НА КГБ. БГ Е ПРЕВЗЕТА ОТ КГБ ПОВЕЧЕ ОТ УКРАЙНА.

61

Ааааа

преди 1 месец

Кирчо, мамин хубавец. Май ви е страх от Калин Стоянов. Каква *** кампания му сътворихте. Ти и Ники Мики. Скривайте се някъде. Некадърници като Вас не ни трябват.

60

Истината!!!

преди 1 месец

Академик Денков назначи Калин Стоянов на поста министър на МВР, защото Мария Габриел го предложила по заръка на Бойко Борисов, а тогава нали имаха ротационно правителство и ПП-ДБ сложиха някои министри на ГЕРБ.

59

Анонимен

преди 1 месец

На мъже с боядисана коса вяра нямам.

58

Асенчи

преди 1 месец

До АнонименТо и той не помни беее човечето малко и нагло

57

Анонимен

преди 1 месец

Кирее, ами сега, откъде пари за изборите? Е, как да не му искаш оставката на вътрещния министър, развяли хубавата работа.

56

Реалист

преди 1 месец

ДПС -ГЕРБ владеят МВР, затова печелят изборите! Никой от МВР не противодейства на купуването на гласове и корпоративтия принудителен вот! Изчезнаха 300 000 гласа за ПП-ДБ на предните избори. Моят глас не беше отчетен, не ми излезе разписка от машината и вота ми за ПП-ДЦ не беше отчетен!!!! ГЕРБ-ДПС са измамници!!! Печелят изборите само с измама и фалшификации!!! Именно ГЕРБ-ДПС правят Ала-Бала с машините и ЦИК са техни хора, и социологическите агенции. ГЕРБ-ДПС подслушват ПП-ДБ нерегламенгираноБ

55

Анонимен

преди 1 месец

Скрий се, нещастно създание! Не ти искаме да слушаме брътвежите!