103

Жалка картинка

преди 1 месец

При толкоз лой и сланина в МВР как да не подкрепят министърчето на Шиши. Я да видим от 60000 охранени чопара колко ще пробягат 5 километра и колко ще минат тестовете за наркотици и само те да останат в МВР с тройни заплати.

102

Анонимен

преди 1 месец

Калинчо е обречен не заради ГЕРБ, а заради топлата връзка с Пеевски. Радев се е разбрал с Доган и целта е Грънчарова да не допусне Гуци да купува ромски гласове, както на 9 юни. А протестиращи са просто едни полезни герои от едноименен роман на Фьодор Достоевски. Но от прости милиционери какво може да се очаква.

101

Кандидат министър

преди 1 месец

Този Калин (Пеевски) се е вкопчил в министерският пост, като удавник за сламка. Щом и заместниците му припяват, значи и тях трябва да ги махат !

100

Анонимен

преди 1 месец

Има един тънък нюанс. Нали сам щеше да напусне а сега подкокоросва? Изглежда две дебели сенки му нашепват в ушенцето разни неща

99

Мъже полицаи

преди 1 месец

Рекетират една жена .Същите са като боксьорите-мъже,които биеха жени на олимпиадата.

98

Тенгри кан

преди 1 месец

До Анонимен 110В повечето случаи и това не са. Твърде висока летва им слагаш. Те са провалени селяни и помаци от Родопите, на които веке не им са пасат овци, ниже тутун и копат нивя;)))

97

Анонимно!

преди 1 месец

Най-добрите министри са Рашков и Демерджиев.

96

Анонимен

преди 1 месец

Има ли досега министър, който да не са защитавали с протест?

95

АНОНИМЕН

преди 1 месец

Браво на полицаите. Само Стоянов.

94

Анонимен

преди 1 месец

милиционерите са провалили се мутри, които не са ги взели в Делта гард!

93

БОКО И ШИШИ

преди 1 месец

Незаменим министър на Боко тиквата и Пеевски свинята много разчитат на него послушен не закача хора на ГЕРБ ДПС ИТН дъното. Боко тиквата и Пеевски свинята си искат магистралите тунелите обществени поръчки границата с Турция договори газопроводи регулатори и всичко което носи пари. Бог да пази България от ГЕРБ ДПС ИТН дъното. Амин

92

полицейския синдикат

преди 1 месец

е казионна организация на борисовата партийка

91

Анонимен

преди 1 месец

Полицаите не са биели хората, а хулиганите от Орлов мост, които хвърляха срещу тях камъни и бомби.Дори малко ги биха тогава!

90

Анонимен

преди 1 месец

ушеф с 20 заплати нали нямаше право да протестира??

89

Анонимен

преди 1 месец

Пълна подкрепа за Калин Стоянов, който единствен се опълчи на натиска върху МВР, упражняван от ле.кето Кирил Петков!

88

Анонимен

преди 1 месец

Култ към личността на Калин Стоянов, кукловодите подготвят новия Бойко Борисов. На дълбоката държава и трябва някой безскрупулен и нахален и почва да го тика напред.

87

Тенгри кан

преди 1 месец

Милиционерите протестират? По списък ги изволнявам веднага. За никого не е тайна, че милиционер, днес се става не с доказани професионални качества, а с връзки;))) Знаете ли, колко чакат на опашката за държавна работа?:))) Много;))) Уволжака, уволжака, селяни, топва ви чака! А на село, стара нива, и мотика позагнила;)))

86

Смешник

преди 1 месец

По провален политик от теб няма Остави Тиквата и Пеевски свободно да купуват гласове

85

Факт

преди 1 месец

О да с униформи са много смели, но без са обикновени плюнки презирани от хората.

84

Ужад

преди 1 месец

Минавах от там видях ги това са същите който биеха и се гавреха с хората по улиците на София, те не преличат на полицаи а на бандити, нагли, арогантно над закона, затова подкрепят Стаянов.