563

До 591

преди 1 месец

Аве, русожопий! Вие, червенократунниците, що не направите червена магия, за да разпаднете НАТО, а само дращите прокламации.

562

Войн

преди 1 месец

Тъй, де! Изпарили ги! Тогава, ЗАЩО укровойските продължават рейда към Мацква, а рускоподобните молодци се предават под строй. Както изглежда, с тези супер-дупер оружия рашковцете са изарили своите. Е, не им е за сефте.

561

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименНАТО трябва да се разпадне, видях документален филм с подготовка на украински деца във военни лагери, готвени за пучечно месо и бъдещи мъртъвци в полза на НАТО, чиито родители не подозират за какво са обучавани децата им в тези лагери, гледах и такива снимки на жени и деца подготвяни за смъртници, няма нужда от още мъртъвци и разходи, рекет за някаква си организация като НАТО, която внася само конфликти между държавите и която отдавна трябваше да се е разпаднала по договор!

560

Анонимен

преди 1 месец

Руските войници ( млади момчета ) с по един ръждясал калашник се възхищават на Украйнската армия и от страх и уважение се предават Разбраха че живота е по хубав от това да умреш за кремълската шайка

559

Анонимен

преди 1 месец

"Ами да, там има украински войски, които са пашли на КУРск, щото там няма руски войски - факт. " ---- "Пашли", викаш. Пробили границата, взели пленници, избили хора, ама няма проблем, няма настъпление. И защо не е спряно придвижването? Преди дни бяха 1000, после няколко хиляди... След 2 седмици ако са 50-60 000? Засега руската армия не е в състояние да спре придвижването на резерви. Ама според теб няма настъпление и войната свърши, нали tъпак!

558

Определения

преди 1 месец

за "полезно" и "вредно" оръжие. Щатските оръжия и Щатската радиация са полезни. Руско-СеСеСеРейските - не! За справка виж Хирошима и Нагасаки ДНЕС и виж вилаетите около Чернобил, като крещящи доказателства. Ако България беше избомбена с щатски атомки, отдавна щяхме да изпреварим Япония.

557

Анонимен

преди 1 месец

Украйна се готви за размяна на територии и евентуален мир ако тя стане член на НАТО заедно с подписването на мирен договор с Русия. Без членство в НАТО на Украйна няма да има мирен договор.

556

Анонимен

преди 1 месец

Допълнение към предния коментар - "след три ГОДИНИ" имах предвид

555

Анонимен

преди 1 месец

Украйна не коментира военните действия в Курск за да не ориентира Русия за истинското положение в областта. Украинците са наясно с лошите руски комуникации и нарочно не съобщават нищо. Когато си достигнат целта, дали това ще е буферна зона между Украйна и Русия или пък ще завладяват атомната централа Украйна ще ни информира.

554

Анонимен

преди 1 месец

"Ами да, там има украински войски, които са пашли на КУРск, щото там няма руски войски - факт. " ----- Глупенdер, проблемът, че там няма руски войски е на Русия, защото това е нейна територия. Настъплението, дето го "няма" според теб, mалоумник, ще отклони голямо количество войски и техника от други фронтове. След три се води война на руска територия, бе tъпак, който твърди, че "войната свърши". Аз не съм изразил пристрастия. Само казвам, че фишеци като теб са вредни за руската кауза.

553

Анонимен

преди 1 месец

Руската пропаганда изпадна в шок и безтегловност Повтарят си като лудите че не са луди ама е факт че има украйнска армия на тяхна територия и кавото и да си повтарят това не променя фактите

552

Анонимен

преди 1 месец

Няма нахлуване в русия , има специална военна операция

551

Към редакцията.

преди 1 месец

дали искате или не, истината излиза насаме. А тази кукличка, дето спира мненията ще и дойде безсрочната отпуска, най добре на село с мотиката.

550

Анонимен

преди 1 месец

Към 20 хиляди са вече бойците на ВСУ.Идват и още.

549

Анонимен

преди 1 месец

Бандерата чакаше да го намерят ..чакаше,чакаше ..Па тръгна той да търси.И ги намира!!!

548

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Русофилските ***.трепки,много слабо представяне във форума нещо.Кска е хавата,а?" Що, БЕ! Всичко върви по план. Бандеровци и наемници предават поздравите ти към Бандера.

547

Анонимен

преди 1 месец

Абе русофилията,900 дни..нещо.

546

Анонимен

преди 1 месец

От Курск до Москва няма нищо.

545

Пан Зеленский

преди 1 месец

Абе, Сирски, хохолски цър.вул. Крим НЕ е в тази посока, бе Де.би.л.

544

Анонимен

преди 1 месец

Русофилските ***.трепки,много слабо представяне във форума нещо.Кска е хавата,а?