247

Все тая

преди 1 месец

По принцип нито една баба на сергия не може да докаже да ли са от собствена градина също така дори да са от собствена не мислете че с цел търговия са спестени препарати за растителна защита и фунгициди което не е много полезно. Въпросът е защо само заленчукари например в в с. Гинци няма регистрирана нито една овца или бивол но пред всяка къща се продава овче сирене и биволско мляко от къде му е произхода оставам на вас да се изкажете.

246

Анонимен

преди 1 месец

Тук един съсед си смени мебелите и пробва да направи гаражна търговия. Разлепи списъци с цени на предметите, смешно малки, по другите входове, отвори гаража, успяха да си купят някои по нещо и току цъфнаха полицаи, нямал право, глоби........Затвори човекът и не знам какво си прави останалите мебели. Та май скоро, нема да го бъде това начинание. А бабите ни са корави, може и некой я ***, я кофа, я кошница по тиквата да отнесе проверяващият с глобите.

245

Анонимен

преди 1 месец

Значи разни бандити на воля крадат, римляните безчинстват и те колкото си искат.Тези *** обаче, за да отчитат дейност бабите искат да глобяват. В София накарайте римляните поне да се качват с билет на градския транспорт - не можете нали страх ви е.По-безопасно да глобявате бабите.

244

Анонимен

преди 1 месец

Дънo..

243

Анонимен

преди 1 месец

В САЩ и Турция и не само, фургона и продават храна, вещи в двора или на вратата на двора. Никой не ги закача, по добре свободна търговия, отколкото просяци и чакащи на помощи или крадци, глътка въздух за живот.

242

Ил дьо Франс

преди 1 месец

Мааалумен Еврсъюз.Всичко в БГ скапахме,сега наред са бабичките понеже сме осkотяли напълно и човещината ни е чужда.Дерзайте.Всичкото kл0ш до kл0ш в Бг ще търчи да глобява бабички за пикливите 1000 лв докато не получи удар по китарата с бастуня

241

Анонимен

преди 1 месец

Всеко чудо за три дни, баби. Они и те че огладнеат.

240

Анонимен

преди 1 месец

SU = US. Заради този надпис в училищния двор ме прибраха в педагогическа стая преди 10 ноември. И се оказах прав, но и тогава го знаеха, че борбата е кой да води четата, а ние някак си да оцелеем и да сме на кяр. Това бяха думите към мен тогава на цивилния милиционер.

239

Анонимен

преди 1 месец

Какво мляко във веригите. "Мили хора - не купувайте". Саламите, сиренето, кашкавала, ами айряна, изварата, маслото, брашното някои от пакетирания ориз, ами бирата, химическото вино, за пакетираните сокове да не говорим. Химията в чешмяната вода в пъти над нормите и само тя ли.

238

анонимен

преди 1 месец

Който веднъж опита розов селски домат, няма да влезе в хранителните магазини. Затова е този мутренски рекет срещу селските баби, които с десет килограмадомати не могат да пълнят джобовете на политиците.

237

Анонимен

преди 1 месец

А сертификатите на веригите как са получени. Искаме после-сертификационен контрол в големите вериги магазини за качеството и съдържание на химия.

236

От десет

преди 1 месец

години обявих бойкот на големите вериги. За мен това, което предлагат е отрова. Още не откривам истинско кисело мляко? Някой ако знае да каже. Не вкусно, а истинско. Обикалям фермите, когато имам време и пукнат цент няма да платя на алчни прекупвачи и магазинери. Не може череши 2 лв. береш,колкото можеш, а в малките магазини десет единадесет лева, по едно време бяха 50 лева килото.

235

Анонимен

преди 1 месец

Е сега не е соц, но какво става с дребните частни производители и търговци във всички сфери.:))

234

IQ 3.14

преди 1 месец

другото което е случайно, че от враца до кърджали всички регионални и национални медии са препечатали господин Майорски през изтеклите 4 дни. тва не е организирана кампания, от кемтрейлса на тамплиерите от ЕС е.

233

Отговор:

преди 1 месец

До Анонимен===Българомразците,които ни управляват ще намерят садистични начини да събират глобите от бабите,те го умеят добре това,да упражняват ежесекунден тормоз върху хората! Ще започнат да им изпращат разни мутри, събирачи да им чукат по вратите и да ги заплашват,да ги притискат,да ги тормозят,докато им изкарат душичката и ги пратят в ендека! Това е и целта! Според нечовешкия план Ран-Ът пенсионерите трябва да бъдат редуцирани,а населението да падне под 5 млн. Резултатите са налице!!!

232

IQ 3.14

преди 1 месец

а некой усети ли се, че господин Майорски (ква убава фамилия) иска продавачките му в пенсионна възраст да са освободени от такси за битаците?

231

дедо ви

преди 1 месец

по добре от бабата която се е трудила отколкото от прекупвачите по пазарите надули цените

230

Пенсионер

преди 1 месец

Пенсионирах се като инспектор в БАБХ.Шефовете от София ни караха да глобяваме бабите по улиците и по пазарите . Първо ние нямаме право да искаме личната карта на тези хора и второ. Съгласно закона за храните можем да проверяваме само регистрирани производители по този закон. Нарушение на законността от шефовете в София.

229

IQ 3.14

преди 1 месец

шизимба, изкуствената селекция генетично модифициране ли е или не е ?

228

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

До ЕС ни видя сметкатая бако, виж кой управлява последните години, кои са му рода, от коя партия е и тогава вий срещу ЕС. ЕС ако спре дотациите, последния на терминал 2 преди да се качи на последния самолет ще откачи последната крушка и ще я сложи в джоба си.