17

Х

преди 1 месец

До до 14-ти говорим за това да убедиш дете да е гей. Ти побърза да смениш темата. :D

16

до 14-ти

преди 1 месец

Ако не можеше да се "зомбира" никой, то защо тогава са всичките тия кампании, да ни се обяснява, колко е хубаво да сме в НАТО и ЕС? Щото господарите ги е страх от "руската пропаганда" и "фейк нюз-а". Баш зомбиране си е.

15

На извратеняците

преди 1 месец

трябва да се противодейства с всички сили и средства, от всеки нормален човек.

14

Анонимен

преди 1 месец

Такава малка държава, а толкова омраза и хомофобия. Спрете да гледате в чуждата паница и да казвате на хората как да живеят. По-долу са прави - раждаш се гей, ако не си гей никой не може да ти внуши че си.

13

Х

преди 1 месец

за тези дето повтарят, че може да зомбираш дете да стане гей. В Русия е забранено от мнооооого години. Има ли гейове - има. Не можеш да зомбираш никой. Раждаш се такъв.

12

Анонимен

преди 1 месец

Гpaнтagжuuтe нa Copoc щe ce cъnpoтuвлявaт c вcяkakвu cpegcтвa нa нopмaлнocттa, тъй като тя нe e cpega, в koятo тe мoraт ga вupeят!

11

Анонимен

преди 1 месец

Лобито на ЛГБТИ+ в политиката се нарича ПП-ДБ. Дори е парламентарно представено. Оспорете ме ако не съм прав.

10

амиииии

преди 1 месец

времето на това навреме изтече , отмина и то безвръзватно архитекте . умишлено или от недоглеждане се позволи на ЛГБЕЦКИРЦЙКН++++ у нас да се увеличават и да се налагат и с любезното съдействие на ЕС , които даже ни задължават да ги приемем за нещо нормално и естествено . от друга страна така ше се намали възпроизвеждането на човека тъй като земята е пренаселена , така поне учените твърдят .

9

Анонимен

преди 1 месец

3a ga нe uзчeзнeм, тpябвa ga cnpeм мacoвoтo uзnegepacтявaнe в koлoнuaлнaтa тepuтopuя Бъyreyuя!

8

Анонимен

преди 1 месец

Не е вярно, на запад не знаят!

7

Анонимен

преди 1 месец

Сетила се Мара...аз от кога гледам момичета по двойки на тинейджърска възраст очевидно едната "по-мъжествена" и като прическа и като обекло и като поведение. ама това е от годиниии! слепи ли бяхте??? Застанете до музикалната гимназия до художествената гимназия ...до която и да е гимназия.. Младото поколение не чакаше Истанбулската конвенция и си изпедерастя и излебийства рахат-рахат докато вие блеехте поляните

6

И сега, понеже в

преди 1 месец

училище няма да се говори за това от разни НПО-та, решихте да се говори за това нон-стоп в новините :D Палячовщина ей! Няма да ви минат номерата!

5

д-р Дрегер

преди 1 месец

А може ли да чуем мнението на някой биолог за биологичния пол? Че архитектите произвеждат скапана архитектура е видно навсякъде в софия, не е ясно защо мнението им по биологичен въпрос е толкова важно

4

Анонимен

преди 1 месец

Как така сте се объркали да интервюирате нормален човек, а не някой соросоиден бот с обичайните опорки за цивилизационния "избор"?

3

Анонимен

преди 1 месец

Muc Бoнu нe xapecвa тoвa...

2

Koko

преди 1 месец

Тоя архитект, де продава апартаменти на Цветанов и Цачева от кога стана инфлуенсър. Не остнаха апартаменти или пък свършиха политиците.

1

Анонимен

преди 1 месец

Taka e, npaв e!