48

USA SUPER КИРО НОФ

преди 1 месец

ВИЕ СЕЛЕНИ СА СИЧКИ СТЕ СЧЕТОВОДИТЕЛИ !

47

USA SUPER КИРО НОФ

преди 1 месец

РАДЕФ СИ ИГРАЕ С БУЛГАРИЯ ! ИГРАЧКА ЛИ Е ТАЯ ДАРЖАФКА ?

46

Анонимен

преди 1 месец

Ассам Сънчо, ида от Горица.

45

Анонимен

преди 1 месец

Спомняме си как тази госпожа почти плачеше в нежеланието си да бъде кандитат служебен министър председател само преди няколко месеца. Та как така придоби смелост сега да се захване с нещо, което очевидно е много далече от нейната сфера на компетенции. А и била от квотата на БСП при назначаването си в Сметната палата. Бавно, но сигурно комунизмът се завръща, макар че за него на изборите гласуват единици.

44

Анонимен

преди 1 месец

Когато приемаха конституцията от ПП-ДБбсе надяваха председател на народното събрание да е техен- генерал Атанасов, а за резерва имаха Гюров. Но Желязков ги изигра като не подаде оставка с Денков и така им провали плана за не извършване на ротацита и избори с тяхно служебно прсвителство. Плана им отиде в кереча

43

Анонимен

преди 1 месец

Аз съм кандидат-премиер, другия път ще ме изберат и милиони микроби ще умрат.

42

Slon

преди 1 месец

Горица е гордостта на Бачева и Банско.УСПЕХ

41

39028

преди 1 месец

Пълна пародия

40

sante_dog

преди 1 месец

Нема 'ора баце! С тази домова книга избора е такъв. Да бяха пък и мислили малко шарлатаните преди да мажат глупости по конституцията. После тяхното *** Балазелков да се беше усетил да събори тази глупост с домовата книга, ама явно си им харесва така. Малко Стокхолмски синдром ми блъска...

39

Смоганата палата

преди 1 месец

И отново е в конфликт на интереси, поради същите причини, като Главчев.

38

Чочо

преди 1 месец

Яко се бетонира ДПС в най-големите държави фирми, институции, агенции - те са царе на фалитите и разрухата, Булгартабак, морски флот , павец, АЕЦ, бдж, железниците, отряд 28 и тн

37

Вълчо

преди 1 месец

Кожарев е от тези, с широките от покупко-продажби магистратски отвори, т.е. Пеевски ще му намери цаката за 5 минути, ако не я е намерил преди десетилетия....и документирал за сейфа.

36

Свободен българин

преди 1 месец

Да разкарат мазната калинка в Мвр:Калинчо-киномана.

35

Гражданин

преди 1 месец

До гост. И що да не се откаже бе, глу.пак? Че той по начало не си искаше човекът, ама нямаше кой друг и поне пое някаква отговорност.

34

Анонимен

преди 1 месец

То и аз да бях станал премиер, щеше да е същото. И мен никой не ме познава. Аз щях да работя съвестно, в името на благото за България и доброто възпитание, образование, сигурност и богатство на българите. За тия другите нещо интуицията ми нашепва други неща.

33

Де го чукаш,деСеПука

преди 1 месец

Горица е съпруга на Михаил Кожарев, прокурор в Главна административна прокуратура,, който бил яростен защитник на главния прокурор Иван Гешев.

32

Анонимен

преди 1 месец

Указът на президента дойде минути след като от Министерския съвет съобщиха, че Димитър Главчев се отказва да бъде служебен премиер за втори път. Причината ---- е че Генерал Борисов не би преживял някой бивш негов дрон да управялява продължително без да зависи на 100% от Генерала. И е стиснал Главчев убедително за гушата, за да го убеди че не иска второ премиерство.

31

Анонимен

преди 1 месец

Съпруга на Горица е виш прокурор в прокуратурата. Пририятел на Иван Гешев. Той бе ени от тези които го защитаваха. Гешев е техен семеен приятел.

30

леле

преди 1 месец

сл.премиер и сл.правителство за два месеца , абе вие у ред ли сте ???

29

Цеко

преди 1 месец

Благодарение на правната нула Христо Иванов а.к.а Бойкикев нема избор на премиери