9

Анонимен

преди 1 месец

Тази мадама от копеечната партия явно до сега не е разбрала, че традиционното семейство нито се формира, нито се запазва с укази, разпоредби и закони. Те искат и тук да установят диктатура както в необятная. И какво като там е забранена нетрадиционата ориентация, да не би гейовете и лесбийките да са изчезнали. Наивниците трябва да разберат, че със забрани нищо не се постига.

8

Евроатлантик

преди 1 месец

В София вече започна многохиляден протест срещу приемането на РуZкия закон! В следващите дни протеста ще нарастне с още десетки хиляди протестиращи. Точно както в Грузия! Българите няма така лесно да приемат да им се отнемат правата и свободата;!

7

Патриот

преди 1 месец

А бе, нещастници, като си заврете главите в пясъка, няма да има обратни, а?!? На времето цигарите бяха табу, а сега пушещите ученици са по-малък процент от онова врем! От приказки *** не се става!

6

Просто питам

преди 1 месец

Самата Искра Михайлова е 42 годишна лелка и има САМО ЕДНО ДЕТЕ. Въпросът е, щом толкова милее за децата, защо има само ЕДНО дете? Защо не е родила 3-4 деца, за да покаже, че е православна майка и съпруга? Нали трябва да дава пример???

5

Тоя па патка

преди 1 месец

Стига с тези предизборни закони ,които следващото редовно правителство ще отмени.

4

Анонимен

преди 1 месец

На който му е писнало от фалшиви евроатлантици, да подкрепи възраждането.

3

Анонимен

преди 1 месец

Това с ЛГБТ-то е чиста проба инсинуация на Нинова (която се бори за пост в БСП). Как й дойде идеята точно няколко дена след ЛГБТ скандала на Олимпиадата с траверса от Алжир? Няма никъде такава ЛГБТ пропаганда освен в нейната глава. Костя явно също се носи на тази вълна..

2

Анонимен

преди 1 месец

Браво , нямат място там

1

Браво

преди 1 месец

Браво наесен дано се гласува масово за вьзраждане за да избегнем и катастрофата с еврото което искат да ни натрапят -лгбт партиите