261

До 266

преди 1 месец

И защо пък не съм срещал нито един българин дето е пристрастен към украинска кауза,а и нали някой ще се да прави протест срещу руската, агресия тук ,а нещо не се състоя,май само тук ги има тия българи,ама те съветвам случай се оказа ,че не знаят нищо за България

260

Анонимен

преди 1 месец

До До 254 - 258 - научи се къде се слагат запетаите в българския език, че направо се излагаш!

259

Анонимен

преди 1 месец

Русия вече спечели войната срещу Украйна дори по критериите на украинската пропаганда. Въпреки загубите, Русия не само увеличи територията си, но и населението си, за сметка на Украйна, която загуби половината от гражданите на страната. Има реална опасност окнчателно да загубим не само левия бряг (на Днепър), но и достъпа си до морето. Това заяви Олексий Арестович, бивш съветник в канцеларията на президента на Украйна, който избяга на Запад.

258

Анонимен

преди 1 месец

До До 254 - 258 - тук няма украинци и руснаци. Има пристрастни българи - пристрасни към украинската кауза или към руската - всеки, според моралния си компас. А това, че всеки който не споделя твоите пристрастия характеризираш като "украинец" показва доста невежо и пристрастно човече. Освен това, тук четящите очевидно ги интересува ставащото в Украйна. Ако пък теб не те интересува - Свят широк. Мини към спротния раздел!

257

Анонимен

преди 1 месец

Отбраната на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) напоследък показва пукнатини, а руските войски бързо напредват в зоната на специалната военна операция. Това съобщи Financial Times, позовавайки се на неназован високопоставен украински служител.

256

ДА СЕ ПОМНИ3

преди 1 месец

Някъде към 1983 година в СССР започва да изчезва храната. Отново на помощ идват американците. По заповед на президента Рейгън - когото руснаците вече са обявили за най-зловещия си враг - към СССР потеглят огромни количества американска пшеница. От Европа потеглят пратки със замразено масло и месо, цистерни с вино, прах за пране.

255

Анонимен

преди 1 месец

Стига сте лъгали гадове ,пука им на Русия от едни дронове ,така им е удобно на сащ и ЕС ,фашисти

254

ДА СЕ ПОМНИ2

преди 1 месец

когато болшевишкият режим въвежда "военен комунизъм" и отново конфискува цялото налично зърно от селяните. Настъпва такъв свиреп глад, че не само Америка, а целият свят праща храни в Съветска Русия. Дори в българските села се събират помощи. Десетилетие и половина по-късно отново настъпва глад - този път поради решението на Сталин да национализира селското стопанство. И отново американците са най-големите донори на храни.

253

ДА СЕ ПОМНИ

преди 1 месец

1891 година например в Русия настъпва свиреп глад. Добродушният американски народ събира хранителни помощи и ги праща на гладуващите руснаци. Събитието е запечатано на голяма картина на руския художник Айвазовски, която и до днес е забранена за показване в Русия.

252

Витяз

преди 1 месец

Така е.Вчера ги видях,че бягат към Томск.След седмица са на Байкал,Хабаровск и Владивосток.А може и Сахалин с Курилските острови да превземат.Като нищо.Тогава обаче ще имат работа със самураите.

251

До 254

преди 1 месец

Не браня руснаците,а България от украинската простотия малка,но съществена разлика нас ,кво ни интересува Русия и Украйна, какво проблеми си имат това си е тяхна работа,а като четеш коментарите на украинците ти е ясно,че не им е чиста работата

250

До.254

преди 1 месец

Ами, защото познаем украинците и тия същите неща съм ги чувал от тях ,там всичко е като при роботите и повтарят едно и също

249

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 245 - е как?! Много ясно! Меси погачата! Няма да ги среща с празни ръце, я? Щото като огладнеят - следват хляба, пералнята, дъщерята и т.н. Но пък - ще бъде "освободен"! От всичко което има!

248

До 248

преди 1 месец

Ами една птица в множествено число и ние българите не винаги използваме книжовен език,а си говорим и с жаргон,ама украинския просяк от къде да знае

247

Анонимен

преди 1 месец

До До 251 - 252 - Пич, не ми е работа ама има поговорка - присмял се хърбел на щърбел! Защо реши, че той е украинец? Ти като се мяташ така на амбразурата да браниш руснаците - руснак ли си?

246

Анонимен

преди 1 месец

Тази война ще промени правилата за водене на тактическа война занапред! С нови тактики и нови оръжия! Големите военни сили ще преразгледат доктрините си. Мисля затова и Китай поддържа войната, макар и зад кадър - проучват опита и обновяват арсенала си.

245

До 251

преди 1 месец

Българи, които няма да ти позволят да си пробутват украинската простотия ,ясно ли е

244

Анонимен

преди 1 месец

Курск не беше бомбен от времето на Третият райх.

243

Анонимен

преди 1 месец

До До.246 - 247 Стига бе?! Кой стои срещу него?

242

Токмаков

преди 1 месец

РУСИЯТА Е СРАМ ЗА СВЕТА. СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ БРЕ. НЕПОБЕДИМАЯ - АЛКОХОЛНАЯ.