46

Ха ха

преди 1 месец

Срещу мен живеят семейство укри - пича по цял ден виси пред компа и играе игрички по гащета, жена му разказва детето по моловетеВикам е това е демократичен живот - да бачкам на бьлгарските чобанин станал чорбаджия - никога ако бях украинец в нещастното бгКато ме хване яд как тия лежьт и бачкам вместо тях, си обличам тениската на Путин и се разхождам пред прозореца им, чат пат надува и - под московските вечери на колоните

45

Анонимен

преди 1 месец

Нали до оня ден не искаше никакъв мир, сега искал. Скоро и третополовите ще спрат да го поддържат и ще е до там.

44

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен---41 Е да ама и Европа е в рецесия , също вече и САЩ са в рецесия . От цялата дандания и САНКЦИИ с/у Русия , Русия стана по-силна , а Европа е в рецесия ... Орбан е прав :Запада тласна Русия към Азия , и сега световният ред ще се определя от Азиатците !

43

Христо Христов

преди 1 месец

До 41 "Европа ще трябва да затяга колана отново." - е па нали ЗА това гласуваТЕ? Какво ревеш?;

42

Христо Христов

преди 1 месец

Справедливият мир е Русия да си граничи пак с Румъния, а беларусите да ходят в Одеса на плаж.

41

Анонимен

преди 1 месец

Ей, голямо искане го гони тоя зелник, освен искам, искам, искам друго от него не се чува. Тя оная Олена затова е хванала света, че, ако седи при тоя, кой го знае пък от нея какви ги иска.

40

82 ОМБр

преди 1 месец

Трохо плаво руски инвентар-БАЙ-РАК-ТАР

39

Анонимен

преди 1 месец

След което , и Бг-''атлантиците'' , се скриха !

38

Анонимен

преди 1 месец

Ако войната приключи до края на годината ще започне кампания по подпомагането на Украйна в нейното следвоенно възтановяване. Щетите досега се оценяват на трилион долара. Нека да познаем кой ще помага финасово на Украйна, особено ако Пусия откаже да изплаща репарации. Европа ще трябва да затяга колана отново.

37

Христо Христов

преди 1 месец

До 13 "Дано не стане пак така." - Защо? Ако питаш мен и нашенските първа, втора и трета евроатлантически армии (колко са всъщност) могат да поемат по същия път.

36

Това е постановка.

преди 1 месец

Искат да сключат някакви договори с РФ, а след като се подпишат на тях веднага ще си измислят причина да не ги спазят, като например, че Зеленски не е кмета на Украйна вече и няма право да сключва никакви договори.

35

Анонимен

преди 1 месец

Късно е Зелев , за мир !От 46 млн. украинци , останаА , я има , я няма ---под 30 млн. .

34

Бойко Борисов:

преди 1 месец

и вие укри, разберете: Няма вОлОдимир - има вЛадимир, няма Олександър - има Александър! Не се правете на македонци и не забравяйте, че сте чисти руснаци, само по-продажни на сащ от останалите!

33

Анонимен

преди 1 месец

В нашия блок живеят 2 семейства Украинци. Когато си говорим, те си казват че изобщо не смятат да се връщат в Украйна, дори да приключи войната. Но и в България не искат да оставят. Целта им да се установят в Белгия чакат някаъв пермишан да им се издаде. Изобщо не ги интерисува как ще свърши войната в Украйна.

32

Анонимен

преди 1 месец

Такова понятие за губещия няма. Справедлив мир можеше да получиш в Турция, но изигра Путин тогава да оттегли войските и се фръцна, ме ти се воюва. Справедливо сега ще е само да се оставиш на милостта на хората чийто синове затри на фронта от тогава

31

До 23

преди 1 месец

Седнете на сянка и пийте много течности... че като Ви чета в поста какви г**пости сте "накъдрили"...

30

Аналния отвор:

преди 1 месец

Помним, как убивахте деца, палехте баби и дядовци в Донбас! Помним как създадохте бандеровската престъпна организация за убийства на руско население в Донбас! Помним как убивахте и тормозехте бесарабски българи в Одеса! Ти, владимир зеленски - трябва да си платиш подобаващо! Ти съсипа спокойствието и живота на стотици хиляди, продавайки се на сащ! Ти, проклетнико!

29

бай Бай

преди 1 месец

да де, ама нарко-нациститският клоун-резидент нали знае, че "реална основа за справедлив мир" са Одеса и Харков и всичко до Днепър и Приднестровието. А за цифрата с 15-те нули в евро ще разбере допълнително. Плащане в злато. Ако нема - плаща с още територии, нема проблем...:) И тъй ще разбере откъде изгрява слънцето. Ако не - Солнцепеците и ФАБ-ите ще го информират...

28

Анонимен

преди 1 месец

И къФ е резултатът :Няма Украйна !

27

Ха ха

преди 1 месец

Запада придоби цяла Украйна срещу заеми, могат да приключват войната вечеЩе им работят за по малко даже и от нас украинските младенци в била и лидлЗеленко яко ги пусна по пьрзалката