61

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен--62 Ами ходи и ги виж , цял сезон са по плажовете , Овньо !А подарените ракети , и в момента , а отделените от сегашното Правителство милиони за Украйна ???

60

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ откраднаха стотици милиарда през 2009-2021 години и сега се чудят как още да крадат от нас хората, защото остана малко за крадене след ГЕРБ.

59

Анонимен

преди 1 месец

А после :Защо се е вдигнал рейтингЪ на Копейкин . Ами защото вие му го вдигате !

58

Анонимен

преди 1 месец

Резултата ще е замърсена природа и замърсен въздух от горене на хартия и пластмаса. Мани вярно света се управлява от сатанисти дето мисията им е да ни затрият.

57

Анонимен

преди 1 месец

С предложеното бокукът ням да намалее. Богатите на практика хвърлят повече. Те купуват повече стоки в дребни опаковки, въобще хвърлят повече, защото за тях е признак на престиж да хвърлят. А иначе как си преставяте до всяка селска къща 4-5 казана, до всеки вход на блока 10-20... И всичко това трябва да се обхожда с големи коли, които няма да има откъде даже да преминават от струпаните коли и казани ....

56

Анонимен

преди 1 месец

НИЩО НОВО. ОБЯСНЕНИЯ ОБЯСНЕНИЯ. ТАКА СЕ ОБЯСНЯВА ЧЕ КОГАТО ПРОЧЕТЕМ НАПИСАНОТО ДВА ПЪТИ НИЩО НЕ Е ОБЯСНЕНО. ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА А РУСКИКЕНЕФ. 80 ГОДИНИ ВИ УПРАВЛЯВА КОМУНИСТИЧЕСКОПРЕСТЪПНА КЛАСА БАЩИ СИНОВЕ ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ. РОБИ. УВУЛИЧЕТЕ ВСИЧКО 70 ПЪТИ И НИ ОСТАВЕТЕ ДА СИ ИЗЖИВЕЕМ НОРМАЛНО ЖИВОТА. СЪКРАЩЕНИЕ НА ЦЯЛАТА АДМИНИСТРАЦИЯ В ТАЗИКОЧИНА.

55

Анонимен

преди 1 месец

Политиците ни са точни , отговорът им сега е :---''Украинците пак изядоха парите ''. Т. е. , заедно с украинците , ВИ ИЗЯДОХМЕ ПАРИТЕ !

54

Анонимен

преди 1 месец

Моля въпросите ги отнасяйте към Главчев. Той в момента е начело на Държавата.

53

Възрожденец

преди 1 месец

Аз ще гласувам за Величие този път

52

Анонимен

преди 1 месец

На фона на :Вносът на стоки в България е ''САМО'' ---93 % , даже и в Япония нямат толкова %-ти внос !!!

51

В нормални

преди 1 месец

Държави изкупуват обратно кончета,пластмасови бутилки от кола,спрайт и прочее. Стъклото също.но и никога няма да видите строителни отпадъци ,стъклопакети или стари авто гуми край кошовете за смет,както у нас

50

Анонимен

преди 1 месец

До Факт..Алоо , а герб , ШАЙКАТА и ДПС , защо оставиха дълг в хазната от 36 млрд . , ...А ?Киро и Асен ми вдигнаха пенсията с над 1400 лева , при герб само --50 лева подаяние . Айде бегай , да търкаляш аспирини по асфалта !

49

Анонимен

преди 1 месец

*** и ромите не плащат. Сега горите , реките и деретата ще са пълни още повече с *** заради такива прости закони. Няма пари и държавата фалира, не е до справедливостта или пък чистотата.

48

Анонимен

преди 1 месец

ТреАт ПАре за укрите !

47

Факт

преди 1 месец

Киро и Асен откраднаха 9-10 милиарда за 1-2 години и сега се чудят как да наваксват от данъци, глоби, технически прегледи и какви ли не други гаври с работещите граждани данъкоплатци! Все пак някой трябва да плаща и петзвездните хотели за укрите!

46

Анонимен

преди 1 месец

Таксите *** трябва да се вземат от производителите на ***. Който произвежда кенчета, от него. Или той да си създаде система за събиране на използваните. (Само че те не могат да се РЕциклират, защото имат 7 !!!! слоя лак !)Който продава в кашони, в стериопор, да благоволи да си го събира, и т., н. Издребняването на производството и превръщането му в реклама на външния вид създава огромни диспропорции в цените съдържание-опаковка. По-налко покупка на дребни опаковки- по-малко отпадъци.

45

Оставка!!!

преди 1 месец

Всички предатели в парламента са за затвора!!!

44

Никола Стефанов

преди 1 месец

"В новото законодателство се предвижда плащането на таксата да бъде на количеството ***, който произвежда всяко едно домакинство." - и как точно ще го сметнат това количество? Че нещо не мога да си го представя.

43

Рендето

преди 1 месец

Доходи у хазната Немааа...!!! Защо??? Ами нема Производство/Промишленост - фабрики, заводи, предприятия, сел.стопанство... Разчитаме основно на ЕвроФондовете и Парите от Емигрантите - 1,3 Милиарда евро годишно!!! Но, като въведат Еврото, хората ще предпочетат да изкарат децата си от Бг, за които в момента се грижат бабите и дядовците, че дори и родителите си, които ще регистрират в чужбина! Е, тогава шъ видим кой шъ храни Мутро-Мафията в Бг!

42

Lilo

преди 1 месец

И какво от цялата работа ще изляза виновен че живея по далече от сметището и трябва да плащам повече хахахахахах тези им наближава пак влизане в парламента със сила!!!!!