41

Анонимен

преди 1 месец

тия евреите що не ги преместят в Канада - там територия бол, а са ги навряли из муслиманите ?!? Или е важно да има пламък в света, изгодно е на сащ ?!?

40

Анонимен

преди 1 месец

Всъщност единствените, които имат някаква полза от подобна война в близкия изток, са украинците. Спират иранските шахеди за Русия, американците и ООН се занимават с Иран и Израел, фронтът на изток ще се успокои и ще има някаква пауза. Може би и Китай ще потрива доволни ръце, продавайки повече и правейки се на особено заинтересован уж да няма война.

39

Popо

преди 1 месец

Ще хвърчат ***,джапанки и чаршафи.

38

О божкеле

преди 1 месец

Тия Иран са смешници от класа. Какво чакаха толкова дни. Ама докато извадят установките, тренират. Те Израел сигурно знаят до метър къде ще им паднат ракетите. И то малкото, които нямат да неутрализират още във въздуха. Постановки от 1001 нощ. Да кажат защо позволиха на Израел да убият Ханийе на пъппа на Техеран. Сега ще хвърлят няколко ракети от кумова срама.

37

Анонимен

преди 1 месец

*** умрелите чал.ми. Само устата им е голяма, но гащите изцапани. И таксиджиите знаят от три дни кога, къде и с какво ще нападат.

36

Анонимен

преди 1 месец

До Свинско без Зеля - тъкмо се питах, как близо 500 поста няма ни един хейт срещу Украйна, и ето те и теб!

35

Анонимен

преди 1 месец

До *** атлантици - а ти е6ни путинофиле, знаеш ли, че повтаряш това от 20 години? А знаеш ли, че татко ти - партийния секретар цял живот чака да "изгние мушмулата - капитализма" и не го дочака?

34

Свинско без Зеля

преди 1 месец

Много е хубаво, за да е истина. Докато САЩ бранят Евреите, ще бъде много трудно да бъдат спрени да убиват деца в Газа.

33

Анонимен

преди 1 месец

ЧУКАНЧЕ, АКО УТРЕ ИРАН НЕ Е УДАРИЛ ИЗРАЕЛ, ПРАТИ БУТИЛКА БИРА, ЧЕ НЕ МИ ДОСТИГАТ 15 СТОТИНКИ!!...

32

ебни атлантици

преди 1 месец

знаете ли че европа е пълна с ислямизирани арабели и ако някой ги надъха жална и майка на европа ше изгори за 2 дена или само си ляляте америка колко е велика

31

Даян

преди 1 месец

арабин-войник... смееех...

30

Анонимен

преди 1 месец

До Инчхай частен дедект - ми не, дори претендирам, да съм доста начетен. И не не ги "различавам" - тоя "арабист" всъщност често се изявява като талибан и путинист! Защо да ги "различавам"?

29

абе

преди 1 месец

Може пък да не е било случайно, че повече от 2000 години евреите мразени от всички останали. Явно като не ги риташ, винаги се опитват да те яхнат, инстинкт някакъв. Древните и дъртите не са били по-глупави от нас.

28

Анонимен

преди 1 месец

До Поручик Ржевски - Поручик, Израел си има собствените проблеми - и един от тях е Натаняху! Самите евреи ще го махнат след войната, както направиха с Голда Меир! Но повода за тази война дадоха от Хамас и то именно с убийства на деца! А брадатия дето убиха евреите в Иран има доста евреи "в актива си". Така че, каквото почукало - такова се обадило. Хамас от мнооого години изпитва търпението на Израел. И е оръжие на Иран, както и Хизбула. Който сее вятър жъне бурии!

27

Хора

преди 1 месец

Света не може да търпи вече убииствата на еврейте,трябват действия.

26

Война

преди 1 месец

Иранската тв.включи и предава на живо от уличните камери на Израел.

25

Инчхай частен дедект

преди 1 месец

До Анонимен 17: За пореден път *** бъркат има двама Чуков, тоя на снимката е арабиста, другия Боян Чуков е със сърпа и ***. Слабо умни ли сте !? Не можете ли да ги различавате ?

24

Алекс

преди 1 месец

Този цирк вече го гледахме.Почти всички ирански ракети бяха прехванати от израелската ПВО.Утрешната програма няма да е по-различна.Технологично Израел са много по-напред от Иран.

23

Анонимен

преди 1 месец

Запасявайте се с тоалетна хартия, не важно какво ще се яде, а е важно с какво ще се бърше пърдялника

22

Зозо

преди 1 месец

Значи пак ще хвърчат чълми и бради в скоро време :)))))))))))))))))))))))))))))