283

Анонимен

преди 1 месец

Аве чудят се как да инсценират , че работят !Всичко ни е наред та опряхме до необходимостта на всеки гражданин да му разкатаем фамилията . Толкова ли ви пречим по улиците , за това ли е въпросът , да не ви се мотаем в краката ли , само вие да сте по улиците !?

282

БЪЛГАРИН

преди 1 месец

Предлагам на Годишен ПСИХИЧЕСКИ Преглед да минават всички ДЕПУТАТИ !!!

281

Мустафа

преди 1 месец

Значи да очакваме бунт и сваляне на правителството ако почнат да връщат 80% от автомобилите.

280

Анонимен

преди 1 месец

Прегледа трябва да е специален за българина, защото той е специален. За емисиите, те също са без значение защото замърсяват само България, който не му отърва да не идва да диша мръсен въздух, на българина му е добре.

279

Лудото Ленче

преди 1 месец

Кре тен до кре тена и все закони и правила коват ......да им се не нарадваш ....

278

Лудото Ленче

преди 1 месец

Как пък веднъж не измислихте нещо да е в полза и за улеснение на хората бе " държавници " ?!!?

277

Лудото Ленче

преди 1 месец

Как човек да не ги запсува ама от все сърце !!!

276

Анонимен

преди 1 месец

извиват ръцете на хората със стари автомобили! Узаконява се огромна корупция! Клакьори развиват врели некипели! При предстоящите избори ще гласуваме за онази партия, която спре това безумие и милиционерски терор! Оставете по-бедните хора на мира!

275

Българин

преди 1 месец

Не съм видял ПТП заради автомобил без катализатор. Обаче виждам редовно нови Б*В-та с пишман шофьори, които причиняват почти умишлени убийства на пътя, като се дрогират.

274

Анонимен

преди 1 месец

като не мине преглед на вторични суровини и няма да си купя нова, ще се движа еко ще е добре за здравето а държавата ще олекне като няма да плащам данъци застраховки гориво ддс от гориво няма да взема, масла филтри гуми чистачки пожарогасители аптечки винетки преглед няма да плащам за автомивка няма да плащам синя зелена зона и още куп глупости....хак да й е на държавата и най важното няма да могат да ме глобяват за нищо свързано с колата щом така искат не ми прече да се движа алтернативно..

273

Анонимен

преди 1 месец

Катализатори дпф а у квартало горят гуми на камари нашите събратя....

272

Анонимен

преди 1 месец

При 99,9% корупция, минаването винаги е лесно. Законодателството няма значение. Плащаш си - минаваш. Не плащаш - не минаваш. Така е било и така ще бъде. Променя се само тарифата.

271

Анонимен

преди 1 месец

Тия изопачиха и смениха всичките кадърни закони !Колкото и да се напиняте,по времето на СОЦА си бе по-добре!Къде е образованието , здравеопазването, стопанисваните гори ,чистите реки ,езера ,язовири ,и поливните канали?Защо допуснахме работодателите да са мутри и затворници .Каква е тая , Галя от посолството ?Кой дава право на укринската *** да се разпорежда в чужда държава ?Какви са тези Премиери , да се допитват до Зеленски ?Няма елементарна държавност.НЯМА ДЪРЖАВА , ОСТАНА САМО ТЕРИТОРИЯ

270

Анонимен

преди 1 месец

Нормално е мисленето на българинЪ , на фона на дипломите за вишУ , с/у 1 800 леА !Нали не са предвидени санкции !!!

269

Л.Иванов

преди 1 месец

Поредната глупост! Откъде Тодоров съди, и как е стигнал да извода, че досега българинът е свикнал да минава лисно на преглед? Или отново ще разтягаме дъвки! Хайде КАТ да изнесе данните от ПТП за минали години и да посочи колко от тях са станали вследствие на неизправни автомобили, които са минали на ГТП.

268

End

преди 1 месец

100 за гтп, тия луди ли са

267

Славчо

преди 1 месец

Какво правят хората с ниски доходи а се нъждаят от мпс да се придвижват, дгд бедните отново

266

Предлагам да

преди 1 месец

свалим всички сегашни политици и власт имащи и да коригираме законите в социална посока. Нещо ми писна от корумпиран капитализъм

265

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

НИЕ ОТ ВЕЛИЧИЕ ВКАРВАМЕ ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ЕКО КАТЕГОРИИТЕ!

264

Пею

преди 1 месец

минах точно за 15 минути и *** обръскаха 95 лева. Не ми светеше задната на единия стоп ама тя на никой не требва.Не вярвайте на туй що пишат.