192

Вълканов

преди 1 месец

Стига сте се циврили. Късно е либе за китка. Защо неп одпукате треньора, че не е разрешил нашето момиче да се откаже. При два отказа, скандалът ще е тотален върху Олимпийския комитет плюс решението на Миждународната боксова федерация, че са мъже.Тука намеса имат Щатите, искайки отстраняването на председателя, защото бил руснак. Поставянето на забрана за участие на спортисти от някои държави нарушава принципите на Олимпизма. Това означава, че Олимпийските игри са единголям фарс.

191

Русия

преди 1 месец

Сина на цар Хасан Две, гущероравната Маймуня Княгиня и женския алжирец Имане Хелиф бой в клетка. Изродиадата и атлантическити картонени извращения за кеф на кинефите!!! България и целия цивилизован свят не трябва да участва в атлантическити наркомански игри. Ний сми тука да удостоверим американските зомбита като победители.

190

Анонимен

преди 1 месец

До Факти: Искаш доказателства? А ти имаш ли доказателства, че тези "атлетки" не са мъже? Къде са ти фактите, къде са ти доказателствата? Питаш човека едва ли не, той от къде знае, че това са мъже. Ами, на него сигурно му приличат на мъже! Нали самият ти досега се напъваш, че полът според теб се определял според как изглежда някой външно, а не според изследвания в лабораторията. Последно?

189

Факти

преди 1 месец

До Анонимен 186 Аз те питах дали ти определяш какъв е пола на човек който стои пред теб с тест за хормозомата.

188

Анонимен

преди 1 месец

Разбрали са че е българка и както винаги правят конспирации срещу нас

187

Факти

преди 1 месец

До Пола "На атлетките е мъжки. Факт" Дай си доказателствата за този "факт".

186

Анонимен

преди 1 месец

До Позор за МОК "Това какво общо има с истината и изследванията." Има общо с корумпирания начин на управление на АйБиЕф - АйБиЕф никъде никога не е показвала тестовете и резултатите от тях, заради които тези състезателки са дисквалифицирани. Истината се доказва с ФАКТИ, а не с иязвления на Кремлев, прителчето на Путин.

185

Пола

преди 1 месец

До Факти На атлетките е мъжки. Факт

184

Анонимен

преди 1 месец

До Факти: Какви са хромозомите на човек, се разбира след изследвания. Те не се правят по дискотеките както ти си мислиш. И в напредналите страни се следи развитието на плода още преди да се роди. В днешно време ако се налага даже могат да вземат проба от бебето докато е още в мaтката. Често в някои страни се казва на жени, че детето им почти сигурно ще е с малформации и им се дава възможността да абортират.

183

ти нямаш теза

преди 1 месец

До Фактитвоето е напъване без покритие. Накрая само топъл въздух пускаш. Това си ти въздухар нищо повече

182

Факти

преди 1 месец

До какъв бар бе момче Тук става въпрос за пола на атлетките.

181

какъв бар бе момче

преди 1 месец

До Фактитук става въпрос за силов спорт на най високо равнище. Излагаш се все повече.

180

Факти

преди 1 месец

До Анонимен 180 Пробвай другаде.

179

Позор за МОК

преди 1 месец

Забраните за участие в световните първенства бяха наложени от ***. Асоциацията беше спряна като ръководен орган на спорта от Международния олимпийски комитет (МОК) през 2019 г. и лишена от официалния си статут през юни миналата година заради връзките й с Русия. - Това какво общо има с истината и изследванията. Чист инат от МОК ис трах да си признаят грешката.

178

Анонимен

преди 1 месец

До Факти: Говориш несвързано, не разбираш хората какво ти казват. Искаш да обясниш нещо, но не знаеш как.

177

Факти

преди 1 месец

До четеш каквото ти е "И се определя от хромозомата." Казваш, ти в бара питаш за теста за хормозомата, нали? Забавно е да се чете как се прегъвате наобратно.

176

Факти

преди 1 месец

До Анонимен 175 "Не, не аз трябва да чета пак това изречение." Трябва и още как. Даже примера който си дал потвърждава моята теза, а не твоята. И 140 килограмовия "къркозъбел" ПАК е жена, ако ще и не много женствена.

175

Анонимен

преди 1 месец

Абе то олимпийският принцип е да се състезават голи ... ако го спазват всички, ще се види кой кой е :)

174

четеш каквото ти е

преди 1 месец

До Фактиугодно и се правиш на луд. Няма други да. Има мъж и жена. И се определя от хромозомата. Толкова по въпроса. Това че объркани хора също е факт.

173

Анонимен

преди 1 месец

До Факти: Не, не аз трябва да чета пак това изречение. Ти трябва да го четеш. Сигурно и година да го четеш, пак ще се затрудниш да го разбреш.