43

Анонимен

преди 1 месец

Рая със сигурност би била по-добър министър-председател от това ***!

42

Анонимен

преди 1 месец

България е станала гарант за заемите на Украина, която тя спря да плаща

41

БравУ БокУ

преди 1 месец

Цялата Власт в Държавата си Остава - Твоя ЗаВиНаГи! а и Сивият ти Кардинал - Костя Копейкин е винаги На Линия - да Помогне!!

40

Анонимен

преди 1 месец

Има си хас

39

Анонимен

преди 1 месец

Главев е като Димитър Пенев.Всички се провалиха и той ни направи 4 ти в света със своята малко хаотична тактика.Ни Вуцов, камо ли Бонев успяха, но Пената успя.Така и с Главчев, просто намерихме човека за тази задача.

38

Краваророб

преди 1 месец

Къде стъпи американския мирижлив ботуш трева не никте. Стъпи в украйна и вече е с минус 20% територия и минус 50% население. БГ е вече 35 г. под краварско р0бство и от 9 млн вече сме има няма 6 млн. 1/3 от населението ни станаха р0би назапад, а останалите 1/3 са р0би на западни фирми у нас.

37

Анонимен

преди 1 месец

Съгласен, но ние не сме съгласни с теб!

36

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ отново превзеха Държавата.

35

Ама

преди 1 месец

Какво го бавите. Той трябва да е премиер, външен, финансов, МВР, аааааа....грешка за МВР да сложи синето му, някакво ММА "спортистче" Тия глави немат, но главчеви се казвали. Последното нарочно с малка буква.

34

Анонимен

преди 1 месец

Къде е БайДрън? Какво става с контранастъплението? Къде е Джо Бидона? Къде по дяволите е Бай Дрън Деменцията? Защо сегашния байдън е по-висок от предишния байдън?Русофоби вие знаете отговорите на тези въпроси... Моля ви кажете? Защо мълчите бе цръвули?

33

Анонимен

преди 1 месец

Мария Габриел ли ще е външен министър?

32

Анонимен

преди 1 месец

Пълна порнография. Защо е този цирк дето разиграват. Рая вика не трябват ярки политически фигури. Демек тя е ярка. Бившият председател на НС от ГЕРБ е съгласен, вероятно защото не е ярка политическа фигура сега, след като Бойко го трудоустрои като шеф на Сметната палата.Миналото в ГЕРБ не се брои.

31

Анонимен

преди 1 месец

В така наречената украйна е унищожен американския военен съветник Ричард Гари Кирлин. Същият е отговарял за поставките на Ф-16 в така нар. украйна и състоянието на техните военни летища. Бил е отправен в така нар. украйна 10 дена преди неговата ликвидация. Денацификацията върви с голяма сила.

30

Анонимен

преди 1 месец

След около 10 г. децата на русофобите ще се кълчат като парижките олимпиици по баровете тук и назапад. Ще си сменят половете и ще правят иZвращения. Аз не се страхувам, моите деца са в Москва и си живеят прекрасно в стабилна държава с традиционни християнски ценности.

29

Анонимен

преди 1 месец

Главчев май е перемиер на Украина по скоро

28

Анонимен

преди 1 месец

В измислената държава украйна, ловят хората по улиците като пилци хахахахаха. И вас русофоби ще ви ловят така.

27

Главок Главчов

преди 1 месец

Аз станах премиер без никой да ме е избирал. Дори народа не ме знаеше кой съм. Аз съм нелигитимен цръвул, но така е като народа са 0вце, ще съм премиер пожизнено

26

Анонимен

преди 1 месец

Външният министър го е помолил да остане.

25

Анонимен

преди 1 месец

Какво да прави човека? Като няма кой. Да бяха си почесали главата великите юристи на промяната, да разберат, че по списък с длъжности не става. Но те си мислеха,че Гюров ще стане, за това направиха промените. Така, като се пишат закони не за длъжността, а заради имена на хора - се попада в абсурдни ситуации. Неможачите и некадърниците толкова си могат. Всичко, което измислиха КС каза, че е противоконституционно. Добре не орезилиха всичко!

24

Питанката

преди 1 месец

Като Главчев е премиер, Борисов на предната или на задната седалка трябва да се вози в джипката? А външния министър къде да седне? А посоката, след като я определят Радев, Борисов и Пеевски е ясна. Ще продължим да се движим в кръг. До следващото кръгово. И така докато народа не хване тоягите.