59

Анонимен

преди 1 месец

Сашо и Тинка имат ли нотариален акт, за имота който са населявали? За къщата е ясно, че е направи си сам. Тези човечета цял живот са живели извън закона, на гърба на обществото, сега ревнали как държавата им била длъжна. Какво направихте вие за това общество, че то сега да ви помага?

58

IQ 3.14

преди 1 месец

шизимби, ше подрипнеш повече от украинска спортистка така как се праиш на интересен.

57

Анонимен

преди 1 месец

Аз им предлагам на Сашо и Тинка да си съберат 7-те чавета и да си бият шута към Холандия, да не се притесняват за автобусните билети, ще съберем пари за тях.

56

На Скарата

преди 1 месец

Първи по корупция по еволюционно изоставане и по измами.

55

Хах

преди 1 месец

В такива фургони и каравани хората изкарват почивката си по къмпингите и плащат за това. Убеден съм, че леглата и обзавеждането в тях са по нови от изгорелите бараки.

54

LAZIO

преди 1 месец

Нали вие българите винаги сте искали да сте първи в света по нещо.Първи сте по няколко неща Про с тотия Аутизъм Бедност и Помярщина.

53

Анонимен

преди 1 месец

Къщите на тези били ли са законни?

52

Анонимен

преди 1 месец

Държавата трябвало да помисли нещо? А ти какво, само ще чакаш на готово. Държавата не е длъжна на никой да му осигурява жилище, още повече да му строи сглобяема къща. Няма аз да плащам данъци, за да може на някой си да му строят къща, пък и чак претенции има. Да беше мисли на време, да си беше застраховал къщата, да беше спестил някакви пари, какво ми е ревнал? Кой знае в какъв коптор е живял, сега във фургона не можело да се живее.

51

Toni Ivanov

преди 1 месец

Не може много хора да имат големи къщи--палати,а да нямат пари да ги застраховат.

50

Toni Ivanov

преди 1 месец

За да спрат горските пожари е време държавата на направи закон,в който да се казва,че всеки предизвикал пожар умишлен или неумишлен го грози ЗАТВОР най-малко 10 години. В противен случай ще изгори всичко,което е останало още в тази държава.

49

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименКАЖИ В КОИ ХОТЕЛИ СА НАСТАНЕНИ УКРАИНКИТЕ ДА ИДЕМ ДА СИ ЗЕМЕМ ПО ЕДНА ЧЕ АМАН ОТ ГЛУПОСТИТЕ КОИТО ПИШЕШ. КЪДЕ СА. И ТЕБ ЩЕ ВЗЕМА ДАЙ ТЕЛЕФОН И АДРЕС.

48

Анонимен

преди 1 месец

У нас много хора нямат застраховки. Сложна тема. Ще кажат, там нямаме пари за застраховки... Иначе седем деца е хубаво да имаш, ама да имаш и средства да ги гледаш, а не да правиш деца и да ходиш по Холандия на майната си...

47

Не разбрах

преди 1 месец

Украинските бежанци от луксозните хотели били ли са застраховани?

46

Фют до 44

преди 1 месец

Застраховката се мисли преди да се случи нещо, не след това. Затова се казва застраховка. Ама е по-удобно да ревем на държавата. Че и претенции за фургоните.

45

Анонимен

преди 1 месец

Важното е украинците да са в хотели, нашите съграждане може и в пещери.

44

Нахалници

преди 1 месец

Тие селяци се мислят за украинци? Ще поискат и ядрен реактор да им се подари? Искат държавата да се грижи за тях както при социализма - безплатно образование, безплатна медицинска помощ , ток за 2 ст/квтчас, домати за 5 ст. и т.н. Забравят, че комунистическия режим бе обявен официално за престъпен от капиталистическия режим. Да затягат колана, скоро ще трябва да загиват за демокрацията в обширните полета на братска Украйна! Там всичко е организирано за посрещането им, с нови огромни гробища.

43

Анонимен

преди 1 месец

А къщите били ли са застраховани? Защо когато един човек не мисли за собствеността си трябва аз с моите данъци да мисля за неговата собственост?

42

Мара

преди 1 месец

Една застраховка на къщата е около 150лв. годишно и осигурява около 35-40000лв. при настъпване на застрахователното събитие /пожар, наводнение, повреди при силни ветрове, градушка/. Това е средно 12,50лв на месец. Това е минимума. Е, никой ли няма тези пари и защо да плащам аз и всички останали на хора, които сами не са се погрижили за имуществото си.

41

Анонимен

преди 1 месец

За българските граждани фургони,а за укро тарикатите 5-звездни хотели...Укрите плащат ли данъци?!

40

43000

преди 1 месец

много "съдии", много нещо. хващам се на бас, че ако и на вас нещо ви се случи няма да мислите за застраховки и т.н. ами ще приплаквате по форумите за помощ от държавата и подобни. едва ли всичките сте изрядни данъкоплатци-всишисти със семейно планиране. да не ви идва до главата, щото то не подбира.