55

РУСОФИЛ 52

преди 1 месец

ТИ КАТО ИСКАШЕ РУСИЯ, ЗАЩО ОЩЕ СИ В БЪЛГАРИЯ?

54

дп 51

преди 1 месец

До Анонименти нормален ли си ?!?!??!?

53

аааа

преди 1 месец

проблемът с еврото е мн сериозен поради 3 основни причини - 1 ще вдигне цените рязко нагоре , 2 страната която въвежда губи монетарен суверинтет и 3то има мн задлъжнели страни в Еврозоната - тоест еврото претърп вече 2 големи длъгови кризи и не виждам защо БГ трябва изобщо да се бута да влиза там ....би били поредното българско безумие а те са много от 1990та досега ....

52

Който няма левове

преди 1 месец

няма да има и евро..Оставете копейките, по бързо да се свършват...

51

ВИЕ искахте НАТО

преди 1 месец

И сега КЪДЕ Е БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ!ЗАВОДИТЕ,ИКОНОМИКАТА,УЧИЛИЩАТА,ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ,ДЕЦАТА,ХОРАТА???КЕДЕ СА ДА ТИ ***.

50

Анонимен

преди 1 месец

Грешите за Еврото. Не богатите ще имат печалба от него. Точно обратното. Те ще загубят много, защото абсурдите в държавата ще трябва да бъдат регулирани. Да не говорим за ОЛП, който веднага ще скочи, респективно това ще доведе до скок на лихвите по кредити, държавата ще трябва да почне да събира данъци, всичкото това ще се отрази на имотите и най-вече тези, които ги имат и плащат смешните данъци. Ударът ще доведе до спукването на имотния балон и всякакви далавери по източване.

49

Анонимен

преди 1 месец

Е какво стане бе? Нали щяхме още 2024 да влизаме в Еврозоната. Всичко било супер, казваше тоз гологлав пъпеш на снимката. Сега балалайката запя друга песен.

48

Анонимен

преди 1 месец

Aм' gaйтe ga gageм, gporape, gaйтe ga gageм! Шеcтaтa neтuлeтka зa чeтupu roguнu, gвaмa ga paбoтят зa тpuмa, ga uм ce nлaщa зa eguн! Уpaaaa! ECCP ECCP! Tpeтu noл Tpeтu noл!

47

Еврото за България

преди 1 месец

Е като ДРАХМАТА за гръцките голи баири.

46

АААА 2

преди 1 месец

ТОЗИ "ЕКСПЕРТ " финансиран от въшни НПО-та да обясни как точно еврото ще помогне на БЪГЛАРИЯ и с какво ?!?!?!? освен че ще качи цените и то много ....

45

Анонимен

преди 1 месец

Абе защо само богаташи се натискат за еврото? --- Богаташите, ако се натискаха за еврото, отдавна щяхме да сме го приели. Кой ще ги спре? Бедняците ли? Точно богаташите не искат еврото.

44

И комшията иска?

преди 1 месец

Евра ама се усети и зави към БРИКС и разбра как НАТО го излузи по търлъци и визи за хАмерика не виде?Сега 2-та най голяма армия с хиляди самолети не фърчат че,ще има ЗАРЯ и 20мильона долара ще станат като конфети и келепир ЙОК!

43

до 45

преди 1 месец

До Анонимени кой ше го направи като народ у БГ по същество НЯМА !

42

Анонимен

преди 1 месец

крайно време е Хампарцумян, Хикимян, Халваджиян, Назарян и прочее арменски *** да бъдат изхвърлени от България !!!

41

До 15.В ЕВРОТО

преди 1 месец

Влизат всички проекти с германски марки,долари.ЕВРОТО са фондовете с валута!А не евро!И проекта за Евро валута съществуваше в проект и беше в процес за излизането,но се забави заради Уолстрийт и хАмериканската валута която е пряк интерес за Англия,Франция,Италия и Германия!И до излизането му се работеше с ДОЛАР!КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ ФОНДОВЕТЕ!ПИТАЙ ТЕ,МАТА ХАРИ,ЧАЛМАТА,ФЕСА И ЕДЕНДИ!

40

бг смешки 2

преди 1 месец

не само ограбени а тези които имат повече пари ще имат по-скъпа валута и свободно търгуваема в сметките си( точно такива като него ) - за това иде реч не за нещо друго .за това по-богатите искат да махнат лева колкото се може по-скоро . не за друго ! тях не ги интересува нито България нито народа й - такива като Костов и Думперцумян са го доказвали хиляди пъти ....

39

Анонимен

преди 1 месец

този невчас болен човек до кога ще го показвате? Всеки може да краде от банките и да дава акъли на другите

38

Анонимен

преди 1 месец

Е затова Боко спестява в кюлчета и пачки,за да няма какво да обменя и да не се вълнува дали и кога ще въведем еврото.

37

Анонимен

преди 1 месец

Защо ли хората мразят алчните банкерчета!? Защото им прибират парите, уж да са на сигурно, а хората дори не могат да си ги вземат ако са повече, и то става със заявки, чакане и високи такси.

36

Анонимен

преди 1 месец

То пък едно обществено мнение в България.....:)))))Ние още нямаме нормално гражданско общество за 30 години преход, всичко зависи откъде ще задуха вятърът в геополитиката.