19

ХиХи

преди 1 месец

Жендешорошистите направиха маса бели. Ся са писал жена и ходи да бие жените, щот мъжете ша го търкалят а?

18

Анонимен

преди 1 месец

Какво слагате минуси бе? Още утре, ако се обадят в *** от краварското посолство ще си променят позицията на 180 градуса.

17

Анонимен

преди 1 месец

После същите джендери дето са мъже да участват в женски турнири, ще издават кравешки звуци да сме приемели истамбулската конвенция за да защитим жените муахахах. Как да взимам сериозно такива енормалници и лицемери?

16

Бгг

преди 1 месец

Знаете ли кой са най опасните същества на планетата ?Педелазите, защото притежават мъжка сила и женска злоба.

15

Анонимен

преди 1 месец

Дано и други държави се осмелят да излязат с позиция. Поздравления за ***!

14

До 10

преди 1 месец

Абе умник, кво общо има тва де го пишеш с тва което става. Ако за теб е ок да се гаврят с християнските ценности и мъже да се преструват на жени, за мен не е ок. Аде скрий се в дупката от дето излезе че си плосък много

13

Анонимен

преди 1 месец

Докато не ви наредят да не отстоявате от някое посолство.

12

Руси

преди 1 месец

Да ви дам един сценарий. Ще им вземат медалите ,ще започнат да изкачат от етажите и ще ни накарат да клекнем. Човешки съдби и тем подобни неща. И ще ни накарат да се чувстваме виновни ,че сме зашлтитли жените и тия са решили да се самоубият и айде пак ние виновни. Нямаме полезен ход общо взето.

11

К9

преди 1 месец

Ако аз бях родител на някоя от боксьорките и от МОК ми кажат, че няма проблем дъщеря ми да се бие с мъж, щото той се чувствал жена, веднага им отправям контраоферта. Вместо дъщеря ми, на ринга излизам аз. Но понеже не съм боксьор, а обикновен човечец от Люлин, аз ще изляза на ринга с лопата или чук. Нямам претенции кое от двете ще ми разрешат, стига да стане. Чудя се дали ще приемат предложението ми?

10

Хаха

преди 1 месец

Все едно ЦСКА да се бяха отказали от футбола, защото никога не са падали със 7:1 от Левски.

9

Анонимен

преди 1 месец

Браво,достойна реакция!

8

Анонимен

преди 1 месец

Браво на Стефка!

7

Руси

преди 1 месец

Франция от великия държава стана една провинциална маша ,която използват да прокарат политиките на Сорос. Нямам уважение вече към Франция. Явно народа им също се е побъркал и не уважавам и тях !

6

Анонимен

преди 1 месец

Струва ми се, че тази позиция на *** е в разрез с евроатлантическата позиция на нашите политици. Погнусихте ли се достатъчно? След откриването на Гнусиадата позиция не видях от вас. Защо?

5

Иван Славков

преди 1 месец

От отвъдното Ви казвам: "Наздраве"

4

Анонимен

преди 1 месец

Ако съм на мястото на ***, ще изтегля българските спортисти оттам. Все някой трябва да е първи, защото това, което става там е гавра с цялото човечество!

3

Анонимен

преди 1 месец

МОК можеше и да спре тия извраатеняци, но след безумното откриване на олимпиадата и силната ЛГБТИИ заявка да се налагат извратеностиите нямаше как да не пуснат мъжете да пребият жените!

2

Зозо

преди 1 месец

Да си направят отделна олимпиада за обратни и др. :))))))))))))))))))))))))) Блатняците как си правят отделно :)))))))))))))))

1

Анонимен

преди 1 месец

Браво! Няколко години си мислех, че съм тотално изтрещял и само аз не намирал за нормално "новото нормално", но се оказа, че доста хора не им харесва.