262

Анонимен

преди 1 месец

Простакът чалгар Тошко Африкански не се е изкъпал! Той просто не се къпе, прави икономия на водата у тях! И ризата си не е сменил, затова така засмърдя от снимката с Фатмаака.

261

Г557дт

преди 1 месец

ГЕРБерастките престъпници и особено тарторът им - престъпникът от подземния свят и знаков СИКаджия Боко Тиквата, Зеленият чорап и кремълски слуга и Сакатото учиндолско нищожество са скачени съдове

260

Отвратен

преди 1 месец

Селяндуринът от Славяново, *** със зелените чорапи, който разходи за наша сметка до Париж жена си, този нагъл и неприкрит лакей на чудовището в Кремъл, отново се изгаври с България и българите, даде мандат на едни долнопробни чалгарски отпадъци!

259

Трончо

преди 1 месец

И ТН...и така нататък...Тези сценаристи и *** от кога имат топки за създаване на правителство? На два пъти ..пре***баха" всичко - сега пак ще вият на умряло. Да пази Господ от президентск република ...

258

Анонимен

преди 1 месец

ИТН трябва да отговорят на един въпрос: кога и как смятат да започнат БОРБАТА с КОРУПЦИЯТА - проблем номер 1 на България ???? И как ще и какво ще говорят с ПП-ДБ, като постоянно клеветят и изливат помия по тях, без никакви доказателства?!

257

До 271

преди 1 месец

И в коя уркомедия я прочетете тая смешка

256

Габи

преди 1 месец

Не очаквах, че мъж с най-пристижна професия-пилотската ще падне на нивото на чалга простотията. Вечната дружба между генерал Деси и Славчо получи своето потвърждение.Само не бяхме държава на просташки скечове и смехотворни държавници, но сега може да станем.

255

Анонимен

преди 1 месец

Отварям си студена бира, хапвам си кебапченца, бодвам си салатка и с удоволствие гледам как изгаря и се разпада тая жалка държавичка! Това е най якото реалити шоу на планетата.

254

Анонимен

преди 1 месец

Представяте ли си, ПАРАШУТИСТИТЕ от "дпс-итн", щели да предложат ЕКСПЕРТИ ?!?!?!

253

Анонимен

преди 1 месец

Щом при Президента са пратили недоразумението Драгомир Петров , положението е трагично.

252

Анонимен

преди 1 месец

КАКВО Е ИМАЛО МЕЖДУ ДЕСИ И СЛАВЧО ЗА ДА СЕ ПРАВИ ТАКАВА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА!МИСЛЯ!МИСЛЯ!ТРЯБВА ДА Е БИЛО НЕЩО МНОГО .....ПРЕЗИДЕНТА СЪНУВА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА! ПУДЕЛИТЕ НА СЛАВЧО ЛАЯТ ВЪВ ВСИЧКИ СТУДИЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА

251

БОКО И ШИШИ

преди 1 месец

Малкото ДПС ГЕРБ ДПС Бог да пази България от тези партии. Амин

250

Перко

преди 1 месец

С който щат да правят правителство, само да държат ПП далеч от пари и власт, че са по-лоши и от комунистите. Където минат, трева не никне

249

Зеления чорап

преди 1 месец

В затвора!

248

ИТН отпадък

преди 1 месец

Навремето Славчо и ИТН ни проглушиха ушите, че ще "чегъртат" ГЕРБ, народа им повярва и ги направи първа политическа сила. Но те позорно абдикираха, като казаха, че им трябвало пълно мнозинство за да могат да управляват. Сега са се отдали на политическо помиярство, обслужват всякакви интереси срещу скромно заплащане представяйки ги за" български национален интерес" и "отстояване на националният суверенитет".

247

Анонимен

преди 1 месец

Всяка жаба да си знае гьола! Всеки да се занимава с това, което разбира! ИТН да си гледат Чалгата и да оставят истинските и образованите политици да си вършат работата. Чалгаджиите да си правят Чалгаджийското шоу ВЪН от Парламента и Президентството!!!

246

Анонимен

преди 1 месец

Наистина разреденият кислород в самальота му се отразил на презедента

245

Анонимен

преди 1 месец

Славчо още не може да преживее позора, когато Кирил Петков го плясна през алчните крадливи ръчички и отказа да предостави близо 4 милиарда лева допълнително за пътища, а пътния сектор, който беше даден именно на ИТН.

244

До Зозо

преди 1 месец

Каза ти се тук не ти е Урколадия и някой хора не четат сайта от ония ден

243

Анонимен

преди 1 месец

Българският Парламент НЕ е място за вулгарно Шоу!!!!! Засрамете се!!! Опростачаването е грозно от страна на Чалгарите!