66

Анонимен

преди 1 месец

Интересно защо цензурирате думата "coпoл". Че то вече човек не можеда напише половин коментар в тоя ckaпaн сайт. Май е време да се чупим оттук.

65

Анонимен

преди 1 месец

И как по-точно страната, която е на път да загуби всичко "ще разработва план"? И кои са "съотсетните страни"? Мисля, че тези, които има предвид Зезелин в момента им пушат главите как хем да се отърсят от него като лепкав ***, хем да обявят, че са победили.

64

Юлиян

преди 1 месец

Проблемите с тока и водата в ДНР са минимални по сравнение с тези в контролираните от Киев области.Това там са истински проблеми и всичко виси на косъм.Когато реши Русия може за една нощ с три или четири удара с ракети да прекъсне изцяло снабдяването с електроенергия на Украйна.Нужно е само да удари линиите за внос на електроенергия от ЕС.

63

Анонимен

преди 1 месец

Този е като спящата краставица. Явно е проспал последните 2г, защото те показаха недвусмислено, че обединения запад не можа да повлияе на решенията на Путин. Той живее в паралелна реалност, защото дори Борис джонсън каза че няма да се размине без териториални отстъпки.

62

Роб Г Жидов

преди 1 месец

съществото виновно за смъртта на.. сиигурно вече над 2 милиона украински мъже и..сигурно над 10 милиона жители да напуснат страната продължава със старата песен на нов глас.. ще дискутира мир със всеки друг, но не и със страната, с която е във война.. а именно Русия. "ако САЩ и европейските страни останат единни, това ще засили натиска и ще покаже на Москва, че няма никакъв шанс" какъв шанс, те ви мачкат. като нищо до ноември да сте капитулирали..

61

Анонимен

преди 1 месец

Do togava njma da systestvuva be muschmol I ti ste visits na njkoi stylb

60

Юлиян

преди 1 месец

Запознат-веднага се вижда,че е интелигентен и начетен.По всички признаци си личи,че е русофил.107,108-и без да ви подсказвам,по стил,по слоган,по разнообразието на идеи и литературни термини,по култура, няма начин да не си проличи Той-евроатлантикът.Той-единствения правилно ориентиран носител на евроатлантическите"ценности".Кои ценности?Вижте ги!Те са изложени в коментарите му-107,108

59

ДНР и ЛНР са зле

преди 1 месец

В ДНР и ЛНР откакто управлява Кремъл не се прави нищо за инфраструктурата. Всичко е запуснато.

58

Проблеми в ДНР

преди 1 месец

В ДНР след началото на войната срещу Украйна няма вода. Населението се оплаква, че водата идва за малко веднъж на 3 дена. В някои селища в ДНР от началото на войната вода няма. Има и режим на тока. Тоест Путин успя да изпълни една целите на войната - да върне СССР, тоест да върне комунизма. Всички знаят, че в комунизма има режим на тока и на водата. Хората в ДНР са излезли за първи път от началото на войната, на протест, протестирайки за това, че нямат вода и имат режим на тока.

57

РФ спира ютуб

преди 1 месец

Властта в РФ ще спира ютуб. Няма да стане веднага, а леко полеко. Първо ще се развали качеството и после ще започнат други ограничения и накрая съвсем ще бъде спрян ютуб на територията на РФ. Това се правело заради това което се качвало в ютуб като съдържание, защото имало чужда пропаганда. Властта съветва всички да минат на рутуб (който е с ужасно качество и цикли).

56

До Путин умря в 2022

преди 1 месец

И знаеш ли как умря? Умря от смях като ти четеше глупостите в интернет.

55

запознат

преди 1 месец

Този е крайно време някой да му каже, че териториалната цялост на Украйна в границите отпреди 2014г. отдавана вече е "кауза пертута"! Основната цел на мирният план сега трябва да е прекратяването на огъня и съответно спирането на кръвопролитията и разрушенията! Оттам нататък относно териториите ще се водят преговори основно на принципа кой какво контролира! Те и гърците преди 50г. не вярваха, че ще трябва да дадат част от територията на Кипър, на Турция, ама щат-не щат я дадоха!

54

бай Бай

преди 1 месец

да де, ама тва на снимката напразно се мазни на Тръмп...Защото до края на ноември бивша Укриана може и да я няма ... нал тъй?

53

Анонимен

преди 1 месец

проба

52

Анонимен

преди 1 месец

То на Путин плана е важен. Зеленски и 15 плана да измисли все тая след като е губещия

51

Анонимен

преди 1 месец

Кой поред вече? И ако е план пак в 10 точки, за какво им е да го мислят 3 месеца?

50

Юлиян до 70

преди 1 месец

А не е ли унизително и какъв трябва да бъдеш,за да дължиш на такива "прос-та-ци",както се изразяваш:първо-това,че след половин хилядолетие те връщат отново на картата на Европа и света.Второ-това,че благодарение и само единствено на тях след Втората Световна Война оставаш на същата карта с непокътнати граници и с минимални в сравнение с първоначалния иск репарации.Единствената държава воювала на страната на Хитлер запазила границите си непокътнати.

49

Анонимен

преди 1 месец

От санкциите на ЕС, Русия няма никакъв шанс - заплатите на шофьорите на камиони са скочили 38% в долари, а на тъкачките от 4 до 5 пъти пак в долари. Безработицата е паднала 2.5 пъти. А как е в ЕС, как е в германия? Щот в някои западни ЕД държави се чудят как резултатите били отново по-лоши от прогнозите.

48

Анонимен

преди 1 месец

E да, ама тъй като четем вече 2-3 години, Западът не иска мир, даже май искаше победа над Русия. Ще си останат единни, ама във връзка с обявеното бъдеще на ЕС като "отбранителен съюз" мир не им трябва. Имат да събират едни пари и да харчат "за отбрана", което не се връзва въобще с мир.

47

БРИКСаджиефф

преди 1 месец

БРИКС е една халюцинация за мaлoyмнu съучастници. Вижте мераците и историята на тухларите и ще се събудите. Всичките им авоари са в ДОЛАРИ. Това говори ли ви нещо, или ДА. :)