36

Анонимен

преди 1 месец

Тъй си е. Депутатските места са ограничени на 240 и ония вътре ожесточено отбраняват да не се намъкне някой нов в кацата с меда. Костя Копейкин примерно се оказа много отмъстително к0пеле - чак шеф на наказателна комисия за мачкане ба Исторически парк стана.

35

Анонимен

преди 1 месец

Готов е за затвора, заедно със сeктaнтите му.

34

Боби

преди 1 месец

Кой нормален ще гласува за Величие? Няма да съм аз. Не струват. По-зле и от останалите партии в парламента.

33

Анонимен

преди 1 месец

Българина от честите избори се ошашави и гласува за всякакви ненормалници.

32

Анонимен

преди 1 месец

Имахме мн. добра семейна приятелка на която имахме изкл. доверие, бихме и поверили децата дори, разбрахме че е сциентоложка на мн. високо ниво, бяхме се втрещили. Тя е на мн. висока позиция в Бизнеспапка в Младост- фирмата прави мн. добри принтери с две букви, глоб. лидер.Тя е от неголям град като Монтана,Майка и лекар, баща и бил шеф на поща, брат програмист, мъж преп. в СУ нещо за билки, така че не вс. Сциентолози са като Ивилин, има и доста интелигентни, но от наивност или за кариера хлътват.

31

Просто анализирам

преди 1 месец

Драпа за субсидията. Наясно е, че няма да влязат като депутати.

30

Анонимен

преди 1 месец

Хората гласуваха като бяха непознати, вече не минава номера като са познати.

29

Иванова

преди 1 месец

Това момче стана известен на гърба на Марков. Никой не беше чувал преди това за него и партията му! Ще събере 1% за величие, ще се включи за субсидий на държавна издръжка и ще се кротне!

28

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно му трябва спешно имунитет на депутат.

27

Анонимен

преди 1 месец

ЦРУ ще защитава сектата на Сциентологията , чрез троловете на Сорос , за да наметнат Руска връзка ПП Величие .. Няма как те са Сциентолози , те за НАТО и ЕС , за американските бази.

26

В

преди 1 месец

Вярно ли е че този пере руски капитали? 500 милиона, колкото и да ми се иска, не мога да повярвам че българите могат да извадят.

25

Тънко вратле

преди 1 месец

Къде е тръгнал да се прави на мъж, като му трябва един шамар и е в кома този откровен пegepaст. Киро Брейка не го ли вижда колко е слаботелесен? Уж апелира за мъжество и спорт, а нашия се сгаджоса с най-големия ходещ пegeраст на републиката.

24

ъйнгж

преди 1 месец

Вече 34 г. ни крадат и лъжат разбойниците на ГЕРБ, БСП, ДПС и ПП и ДБ. От 3 г. Възраждане и ИТН и те пъ рдят в парламента. За тези 34 г. сме на дъното в тинята. Само лъжи и "усвояване"- кражби и далавери. Бандата на ГЕРБ най много граби, а още са на свобода!? Някъде към 2 милиона пенсионери нямат зъби в устата, защото ГЕРБ негодника си пълнеше чекмеджето. Не е виновна Величие и Ивелин Михайлов. Други са айдуците. Слава Богу идват избори и трябва да изгоним разбойниците,мИрси.

23

Анонимен

преди 1 месец

Всички журналисти са умрели от страх от Сектата на Сциентологията - никаква информация за връзка с Партия Величие .. макар че Ивелин сам се издава с термини на сектата на Сциентологията в ютуб .. Сектата е известа със заваждене на съдебни дела 5-6 на един път .. И не е важно дали сектата ще спечели делата важното да продължават дълго и да все страх

22

Анонимен

преди 1 месец

Познавам подобни типажи.Класически мошеници.Тия ако не излъжат някого за пари не могат да заспят.Да знаете.Имах такъв познат, накрая взе че се махна от БГ след като излъга сума народ и не остана човек дето да не го разбра.Тоя е същия.Вече и в НС пробиват.Това говори лошо за нацията като цяло.Такива ли останаха повечето.Ами такива.

21

Анонимен

преди 1 месец

Службите продължават да спът ... зимен сън посред лято.

20

Анонимен

преди 1 месец

Агент на Доган е това момче.Бандит.

19

Анонимен

преди 1 месец

това е Секта на Сциентологията , нищо българско , нищо православно няма тези , психосекта зомбита

18

На казана пазач няма

преди 1 месец

Много ме кефи как всички плюят по Ивелин, но никой ни дъма за конкуренцията. Ще кажеш, че ГЕРБ и ДПС са нашето светло бъдеще. Оттук си личи, че българина не мрази бандюгите. Българина мрази този който се е измъкнал от порочния панелкаджийски цикъл. По същия начин плюят и хората които се занимават с био земеделие.

17

Фитока

преди 1 месец

И кой в крайна сметка представлява партията им?