166

Анонимен

преди 1 месец

А защо не е забранено на украинските спортисти да се идентифицират с нациския бандеровски режим в страната им. Защото има лицемерие потресаващо двойни стандарти и корупция.

165

Анонимен

преди 1 месец

Току-що прочетох информация, че МОК е отстранил клипа от откриването на олимпиадата.

164

Всъщност

преди 1 месец

До Всъщност... Всъщност, това, което си написал, не е вярно, а на руските спортисти не и е забранено да се състезават. Забранено им е да се идентифицират политически с руския фашистки режим.

163

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 218 Е, нищо, тъкмо руските спортисти ще могат да заработват на фронта.

162

Не става

преди 1 месец

С други думи, тук се опитат да ни пробутат "реакциите" на руските фашисти и техните марионетки в Европа за "света".

161

Ритуал ли бе това...

преди 1 месец

В зоната на събитията не се влизаше само а с QR код. Факела го докара един "прокажен конник" целия в бинтове от катакомбите на Париж (където са погребани ститици хиляди чумави и прокажени) с маска на цялото лице.

160

Евроатлантизъм

преди 1 месец

в действие. Пълна морална деградация, не само на "режисьора", но и на неговите господари и вдъхновители - Г-7, Макрон, подчинения им МОК, и останалите по веригата. Спомних си народната приказка за коня и магарето. Насред пазара магарето почнало да реве, да хвърля къчове, да се търкаля и т.н. Конят го попитал, защо се излага пред всички, а магарето му отговорило, че именно тук ще го видят всички.

159

Руски трол

преди 1 месец

За какво ни е олимпиада,ако в нея я няма Рассия,ба...

158

Анонимен

преди 1 месец

До Мен ... Това е все едно в евро парламента вместо да се занимават с политика, да почнат да скачат, да тичат и да пеят

157

Анонимен

преди 1 месец

Тротинетките от жълтите павета , ако има кажат , че е иновативно и евроатлантическо ще папат и от тоалетните

156

Мен

преди 1 месец

На олимпиадата няма уважение към спорта, а на Евровизия няма уважение към музиката. Всичко е политика, а поводът за тези събития остава на втори план

155

Анонимен

преди 1 месец

Откриването на Олимпиадата беше прекрасно шоу. Цветно, красиво, високо технологично. И на мен не ми харесаха онези същества - ни мъже, ни жени, но сигурно дълги години хората са се възмущавали и от танца кан-кан. Светът е шарен. Да не би да харесвате забулените в черно жени дето гледат през мрежа? Интересно и грандиозно беше шоуто от Париж. Мечтаех да съм там.

154

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 198 Прословутото "Като няма хляб, яжте пасти" не се е родило някъде другаде по света. То изяде главата на автора си. Дали не е на път да с поднови? Като че ли ще се запознаем със съдбата и на Еманюела -Антоанета... Много станаха самозабравилите се.

153

Торквемада

преди 1 месец

Съвсем по френски - олимпиЕБАда

152

мак

преди 1 месец

До А. Не знам какъв бай си, но позволи на хората да имат свое мнение. На теб откриването ти харесва, ок, на другите може да не им харесва, бъди толерантен.

151

Анонимен

преди 1 месец

Аре стига вече с тази олимпЕдиада!

150

А

преди 1 месец

Шоуто беше на топ ниво. Пропагандистите се взират в 2-3 компонента от него, които бяха вповече наистина, но като цяло никога не е имало такова откриване. А повечето коментари тук на Бай ***, който няма пет лева в джоба и друго освен да плюе по форумите не му е останало, няма да коментирам.

149

Аз

преди 1 месец

Защо Израел е на олимпиадата и Русия не?

148

Мен

преди 1 месец

Олимпиадата или Евровизия? Кое политическо събитие ви хареса повече?

147

Анонимен

преди 1 месец

Хареса ли ви световното по футбол в Германия.