43

Ангелина

преди 1 месец

"Съдебна реформа" не е имало.Христо Иванов -олицетворение си на Буратино. С така наречената "твоя съдебна реформа" -Делян Пеевски и Бойко Борисов узакониха незаконните си действия и разшириха своя зависим персонал ,не само в напълно превзетата Прокуратура ,но и в съдебната система.Спри се!!!Не осквернявай повече паметта на най- моралния , интелигентен и ерудиран човек живял в нашето"объркано време "-Кристиан Таков, отишъл си млад , защото ние не го заслужаваме .

42

Кико

преди 1 месец

БУРАТИНОООО......скрий се и се търси сам може и да се намериш!!!!!!!!!!!!!!!!!!

41

Анонимен

преди 1 месец

извини се бе Христо

40

ШАРЛАТАНИ НЕГОДНИЦИ

преди 1 месец

"Драги" ми другарю Бойкикев , съдебната ТИ реформа отиде точно там , от където Вие и другарчетата Ви от пепедерастията изпълзяхте . Време е кошчето да се запълни с останалите пвсевдо десни , лъже реформатори и борци с АНТИкорупцията и да поеме директно към пещите , където НЕЩАТА не подлежащи на рециклиране биват тотално , необратимо и окончателно деструкторирани .

39

Анонимен

преди 1 месец

За мен, ако Борисов не се покаже като отговорен политик и държавник и не предложи опит за кабинет с третия мандат с премиер Мария Габриел, няма никакво извинение за това. Няма по-уважавана от обществото и консенсусна личност в ГЕРБ.

38

Анонимен

преди 1 месец

Още от началото ви казваха, че промени в конституцията свързани със съдебната система се правят само от велико народно събрание. Но вие решихте да пренебрегнете това. Сега съда ви е виновен, че е спазил основния закон в държавата. Защо не работите по правилата и не започнете със свикване на велико народно събрание, а след това и промени в конституцията? Така няма как да бъде оборено в съда.

37

Анонимен

преди 1 месец

Конституцията я правиха на кръгла маса едни от най-умните хора в България, този от къде се взе някакъв със спрени права да вменява на хората кои са проблемите на държавата и т.н. Всеки вижда за какво става въпрос, лобиране, закрила на банки, моб. оператори и модерната търговия, прикриване на кражби и престъпления.

36

Анонимен

преди 1 месец

Бойко да излезе и да каже защо не иска да опита да състави кабинет с негов премиер Мария Габриел с третия мандат. Да каже колко мандата ще строши и на какво се надява на следващите избори.

35

Анонимен

преди 1 месец

Очевидно на Христо пак му е виновен някой друг, а никога не забелязва собствената си некомпетентност и некадърност да дялка с теслата часовник Ролекс. Пишман правиститите Пеевски и Иванов напраскали някакви безсмислици и откровени глупости в конституцията и после истинските 'ристи им били виновни, че не ги приели. Ти освен с Пеевски с някой друг консултира ли ги тези промени? Какво ти казаха браншовите организации спомняш ли си?

34

Анонимен

преди 1 месец

Филчев създаде и циментира системата . Та и съдиите се страхуват като му чуят името. А някои се поминаха без да видят правораздаване

33

Анонимен

преди 1 месец

Тотално мазало направихте в държавата и то само за 3 години! Шампиони!

32

Анонимен

преди 1 месец

При вас и е мястото.

31

Изнервен

преди 1 месец

Как пък все някой друг е виновен!

30

Анонимен

преди 1 месец

Eguнcтвeнoтo, зapagu koeтo Бoйkukeв мoжe ga бъge nogkpeneн e тoвa, чe зa шeфckoтo мy мяcтo в ДБ ce тoчu Paga Бpюkceлcka, a тoвa e знaчuтeлнo no-злe...

29

РИСТЬО ЛИЦЕМЕРА

преди 1 месец

Аз съм най-голямата фурнаджийска лопата в Република България.

28

Анонимен

преди 1 месец

То се видя, че изборите бяха грешка. Други избори ще са още по-голяма грешка. ГЕРБ е първа политическа сила и трябва да предложи премиер. Мария Габриел е доказала, че може да бъде консенсусна фигура. Няма как иначе да стане.

27

Анонимен

преди 1 месец

Това е защото здраво я бяхте стиснали, Ице, та където вие там и тя.

26

Анонимен

преди 1 месец

Около Мария Габриел вече има създадена някаква основа за преговори с ППДБ, ДПС също ще я подкрепят. Иначе как да стане? Колко пъти избори? Да не мислите, че ГЕРБ ще има абсолютно мнозинство есента? Няма как да стане.

25

Анонимен

преди 1 месец

Ице всички специалисти по конституцията ви предупреждаваха, че промени в частта за съдебната система могат да се правят само от Велико народно събрание! Ама вие не ги послишахте и казахте "Ако мине"... Е не мина! Така че в крайна сметка промените които направихте са изцяло в полза на ГЕРБ. Имат си вече техен служебен кабинет.

24

Анонимен

преди 1 месец

Кой е по-подходящ от Мария Габриел? Колко пъти на избори? Само тя свърши някаква работа. Желязков нищо не направи. Няма кой друг. Само Мария Габриел е някаква приемлива фигура за премиер от ГЕРБ с третия мандат и широка коалиция.