44

Като писах, че

преди 1 месец

за да гръмне тротилът трябва капсул детонатор за което не се сещат нито политиците ттъппи, нито миsирките неразумни, пропуснах да напиша, че освен капсулът за взрив който липсва и прави тротилът безопасен има и фатална липса на разум в копейките които намесват и тук Украйна и украинците за да поддържат изкуствено напрежение само сред напълно опростачените, тези които използват тиквите си само за да покажат, че са живи същества които мърдат безцелно !

43

Анонимен

преди 1 месец

Това че кмета на Елин Пелин не е от корумпираната "партия" ГРОБ не означава,че МВР айдуците трябва да се държат про сташки с него.Или всичко им е позволено/все пак охраняват мафията и босовете и/?

42

Говори си ,не ми пре

преди 1 месец

Излишни и празни съчинения.В България няма ред,контрол,закони.Няма Държава.Всичко е бизнес интереси,пари под масата,мафия,мутри,далавери . Всичко е занемарено и оставено на произвола.

41

FMC

преди 1 месец

Може и заблуден украински дрон за е. Те щом нацелиха оня ден български кораб в Крим, какво ги бърка да заблудят и един дрон към скалд за пиратки.

40

MI6

преди 1 месец

43 Да Българските служби пробити и руски диверсанти ги взривяваха военните скрадове на Гебрев.

39

Анонимен

преди 1 месец

Складът е за боеприпаси и е на Гербев.

38

FMC

преди 1 месец

Ще ми затвориш учеца в Белене :)

37

FMC

преди 1 месец

После защо руснаците целели хотели, болници, складове за фойерверки...ами ето за това-не се ползват по предназначение! Чий го дири тоя тротилов еквивалент в склад за пиратки?

36

Черният Иисус

преди 1 месец

България изгоре като въглен

35

До 32 FMC

преди 1 месец

Най добре е да затворим такива като теб, в Белене.

34

Анонимен

преди 1 месец

В склада защо е имало толкова много пиротехника? Защо е натрупана чак толкова много стока?

33

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 14, май този "баща" има доста прегрешения спрямо закона?!??!?! Българите обичат да казват, че разплатата намира всекиго.... знам ли... ще е тежко разследването... все пак ще трябва доста нередности да скрият!

32

Нора

преди 1 месец

Калинчо,Калинчо,един цех за пиротехника обърна държавата, а помощта на военните ни заводи какви ли фойерверки предизвиква в Украйна?Жалки сте и нагли!

31

FMC

преди 1 месец

31, аз видях две ядрени гъби над склада. Дано само не са заминали ракетите за Ф16, че тогава я овапцахме. А тоя тротилов еквивалент се чудя, дали е 152мм-ов или 155мм-ов....

30

Държавата е виновна

преди 1 месец

Пострадалите и обгазените в Елин Пелин да се сърдят на този мутро Содом и Гомор наречен България

29

FMC

преди 1 месец

Отидоха ни за тая година ЦО емисиите от Мариците. Кое е по-добре се чудя-да затворим мариците заради ЦО или да затворим складовете?

28

Въпрос

преди 1 месец

Имало ли е тактическо ядрено оръжие в склада.

27

Анонимен

преди 1 месец

Много нагъл и арогантен. Като всички в ГРОБ.

26

Европеец

преди 1 месец

Ще се погрижа България да бъде съдена за това замърсяване на въздуха!!!!

25

Като съобщават за

преди 1 месец

тонове тротил защо не обяснят на хората, че за да гръмне този тротил трябва капсул детонатор в противен случай само ще изгори като хартия без други "ефекти", плашат ли умишлено или демонстрират пословичното си безхаберие и военни и миsирки ? Това е една трагедия в селин Пелин като, че ли да се покаже колко са неадекватни тези политици в момента които управляват държавата, защото говорят пълни глупости пред микрофоните на завършените драскачи на простотии ! Страшно е от безхаберието на "умниците"