18

Бай Урко

преди 1 месец

Нещо ново около Гущерови!!!

17

Анонимен

преди 1 месец

Кои са изгорелите клиенти? Да не са украинци?

16

Путин е

преди 1 месец

Със сигурност е атентат на руските служби целящ дестабилизиране на държавата

15

Анонимен

преди 1 месец

Пожарът приближава шестия склад, където има 3 тона тротил. Ще падат и къщите наоколо. Ужасът край няма. --- 5 тона динамит няма ли?

14

Анонимен

преди 1 месец

Защо тези лапета на 20 години са ровичкали в складовете? 30 години няма гръм. Сега пушиха ли, какво правиха?

13

последна информация

преди 1 месец

В извън работно време клиенти са дошли да си вземата поръчката. По мое мнение по преместването може и да са изпробвали някои продукт , където е станал файла. Сина на шефа е бил там ,22 годишен ,предполагам и неговият опит на тиин е помогнал да се вземат грешни решения с поръчаните взривните материали. Казват шефа на фирмата бил Безупречен ,ще се скрие истината !

12

Чуденка

преди 1 месец

Я си кажете имаше ли натовски муниции за нацисткия режим в Украйна сега?

11

Рендето

преди 1 месец

Абе туй да не е било Китайски Хаб за "фоерверки" за цяла Еропа??? -))) Всъщност, кой дава разрешение за подобна дейност и за какво количество??? Не може просто така да натъпчеш Шест Склада (за сега казват, че са шест, но кой знае...?) за фоерверки с "N" количество взривоопасно вещество обявено за "фоерверки"!? Много странно...

10

Анонимен

преди 1 месец

Пожарът приближава шестия склад, където има 3 тона тротил. Ще падат и къщите наоколо. Ужасът край няма.

9

Анонимен

преди 1 месец

Собственикът на "Енигма" Тодор Попов носи баскетболен екип с номер 13. После как да не вярваш, че 13 е фатално? Създал е баскетболен отбор "Енигма Фойерверк".

8

Анонимен

преди 1 месец

Ами това е, има ли смърт или нещо смъртоносно, до откат се набива в главите ни. Програмите си прекъснаха да повтарят едно и също, щото то няма и кой да им даде толкова информация. Ами, прехвърляш на канал с филми или друго, то не се издържа. Хубаво, съобщиха го, нека пак, като нещо се разбере, ама едно и също въртят като развалени плочи, трудно е за изтърпяване.

7

Анонимен

преди 1 месец

Тази пиротехника при намокряне също гори.

6

Анонимен

преди 1 месец

Производствената база на Енигма е в Китай. Аз без да съм специалист още в първите минути бях сигурен, че всичко в складовете е от Китай и фабрика нямат. Китайски, но какъв е срока на годност? Тази пиротехника при намиране също гори.

5

Kostas Linke

преди 1 месец

ВРЕМЕ Е И В Ромското Гето СОФИЯ да ИМА ПОДОБЕН ВЗРИВ , ЗА ДА ПАДНАТ ПОНЕ 3-ПЪТИ ЦЕНИТЕ НА АПАРТАМЕНТИТЕ и ПАРЦЕЛИТЕ В СЕЛО СОФИЯ....НЕМОЖЕ РОМСКОТО СЕЛО СОФИЯ ДА Е ПО-СКЪПО НА КВАДРАТЕН МЕТЪР И ''REAL ESTATE'' -- от в АТИНА и ЛИСАБОН !!!

4

Руси

преди 1 месец

Стига сте ни облъчвали с ненужни негативни новини. Съответните органи да се задействат , какво ме интересува мен или гражданите като цяло за някакъв бизнесмен. Няма ли нещо хубаво да кажете , само за смърт и смърт! Вие сте извратени журналисти , на времето трибунал и расстрел!

3

Гражданка

преди 1 месец

Лапачите на държавна издръжка не са открили сериозни нарушения. А какво са открили? Като знам в България как се спазват правила(никак) и стандарти за работа(никак), не се учудвам, макар че тук ми се вижда толкова инцидент, колкото пожарите и ръсенето. И в двата случая все зле.

2

Анонимен

преди 1 месец

Откакто започнаха репортажите, все ще мерят чистотата на въздуха. Сега в материала пътувала станцията. Калко време трябва да се замери въздухът, ще се изтровят хората там, ако нещо има, докато го замерят.

1

Анонимен

преди 1 месец

Да се молим да не изхвърчи някоя пиратка и да нацели някое 21 етажно младостко ЕПК, че и тукашните брокери ще започнат да продават тризонети на среден етаж от обединени 9 апартамента с гледка към Елин Пелин за освежителен ремонт.