249

Анонимен

преди 1 месец

В така наречената страна украйна не достигат хора, които да правят протези, както и не достигат гробари да копаят гробове. Мобилизират хората, които работят в заводите. Така нар. украйна е гробище, демографска катастрова, фалирала отдавна и кара на вересия. Западните фашиски режими грабят от населението си във вид на данъци и инфлация за да спонсорира киевския нациски режим. Обратното броене за западняците, нацягите и русофобите започна. Времето ви се изчерпва бе!

248

Анонимен

преди 1 месец

Точно тези телеграм канали са абсолютен руски фейк. Направени са с цел единствено пропаганда. Чети канали в които пишат реални руснаци помежду си.

247

вой на БГ мужици

преди 1 месец

Русофилите в България толкова обичат Русия, ама не искат да чуят да отидат там. И децата им на запад и те самите все за там мечтаят и ходят. Русофили в кръчмата или платени хейтъри по форумите , а иначе в живия живот не искат да чуят ни да видят нищо руско. Срещу жалки подаяния не само срещу НАТО , но и срещу майка си ще злословят.

246

Христо Христов

преди 1 месец

Ще дават ли ф-16 и танкове, ще дават ли?

245

Анонимен

преди 1 месец

Форумната копейка пак взе да разправя за прекрасната северна корея. Нали помниш как руския посланик избяга от там? С дрезина.

244

РАЯ за Копейкаджиите

преди 1 месец

Русия, Беларус, Иран и Северна Корея ... все топ държави с висок стандарт и високи заплати, към които хората от цял свят се блъскат да емигрират. Там можеш да кажеш каквото си искаш без да се страхуваш, че можеш да загубиш живота си. Вероятно за това, повечето от хората тук особено копейкаджиите и тези със жигосаните петолъчки по челата във форума се кефят.

243

Владимирка Зелената

преди 1 месец

Всички нормални хора гледаме достоверни телеграм канали и не гледаме пропагандистките краваро-говнярски канали: 1, b и новата. Гледайте истината в телеграм каналите: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Rus_criminal; voin_dv; ФРОНТОВИК. Гледайте предаването "60 минут" и вести в smotrim.ru и различни канали в smotret.tv

242

До 265

преди 1 месец

А добро утро Русия си гледа нейния интерес ,при капитализма е така соца свърши

241

Анонимен

преди 1 месец

А какво трябва да кара Кличко? Москвич ли? В московия само москвичи ли карат? И колко руснака измряха на фронта?

240

Анонимен

преди 1 месец

Украинците дори не са бежанци според определението на ООН за бежанци, а са нелегални емигранти у нас. Бежанец е когато избяга в съседна страна. На практика са със същия статут като афганистанците, сирииците и иракчаните. Ама последните 3 от Азия ги ловят, а украинците си почиват на нашето бетономорие за наша сметка. Къде е правдата тук? ЕС, сата-НАТО никога не са за правдата, затова и ще бъдат раZгрOмени. Силата е V праVдата

239

До 259

преди 1 месец

Е нали си държава от ония ден бе за , какъв се помисли

238

Русия НЕ Е СССР !!!

преди 1 месец

Тази война показа пред целия свят, че Русия не е СССР , а най-гадната и и пропаднала територия останала след разпада... Клоака и развъдник на войнолюбиви про-фашсти и алкохолизирани мужици !!!

237

Анонимен

преди 1 месец

Кличко кара Ламборгини и си почива в Дубай, Тайланд, Барселона и Монако, а украинците измират като мухи на фронта. Ако им провърви да оживеят са останали без крака, ръце и т0пки.

236

Българин

преди 1 месец

Всичко руско е лъжа и *** пропаганда.

235

До 256

преди 1 месец

Като знамето на Азов ли ,нещо не виждам прилика,а ония ми прилича на знамето на СС дивизия Дас Райх

234

Анонимен

преди 1 месец

А 3 броя Z какъв символ правят? Хахахаха вижте знака на Азов, същия е като на SS Das Reich

233

Анонимен

преди 1 месец

Ми нека да има. Лошо няма. Ама що напада други държави и иска и чуждото. Безгранична е руската алчност.

232

До 250

преди 1 месец

Те украинските копейки от две години вият и наглеят все едно тук им е Урколандия, ама са яли риба от оная без кости и ще трябва да си ходят

231

Анонимен

преди 1 месец

В държавата 404 (украйна) изтече срока за регистрация във военната мобилизационна служба. Всеки нерегистриран е вече престъпник. Властите започват да ги издирват, а инуществото им ще бъде конфискувано. Укропитеците изтеглиха късата клечка още през 2014 г. с американския им майдан. Това са най-прецаканите хора. На всички вече е ясно, че ще я караме до последния укропитек. След това следващите наред за нато-джендерите и БГ русофобите.

230

NEW Z Fашизъм

преди 1 месец

Вземете два символа Z и спокойно може да си сглобите нацистската свастика.