142

Анонимен

преди 1 месец

Фитока /183/, Грузия обяви 300 свой наемници в Украйна извън закона. Успявали хем да се бият срещу Русия, хем да подготвят майдан в Тбилиси.

141

Анонимен

преди 1 месец

"Повече от 70 000 войници вероятно са били убити или ранени само през май и юни, каза британското министерство на отбраната" - От 2 години фразите "каза британското разузнаване" и "каза британското министерство на отбраната" предизвикват присмех.

140

Юлиян до 181

преди 1 месец

Сега да чуем вашите"ценности".

139

Юлиян до 181

преди 1 месец

Православните християнски ценности са ясни:Вярата в БОГ,десетте Божи заповеди,християнското семейство,отреденият ти от Бог пол,любовта към ближния.А православните традиции включват и нашите обичаи през вековете до днес.

138

Фитока

преди 1 месец

Минусите на моите мнения няма да помогнат на украинската армия и народ за тока на последните Ток Полша каза,че ще даде,ако предварително и го платят и Брюксел и не плаща пари за емисии за централите си на въглища,но на украинската армия могат да помогнат феновете и у нас като станат доброволци,което не е наказуемо,тъй като не се води вражеска държава като РФ,не че бих отишъл на война.Питайте се помежду си "Ти кога заминаваш да трепеш руснаци"!Ха,ха,ха!

137

Вяра, Надежда, Любов

преди 1 месец

До Юлиян: Традиционни православни ценности? Вие знаете ли изобщо за какво става дума тук? Или повтаряте лъжите на кремълските властолюбци и на фалшивия ,,патриарх" Гундяев? А езикът Ви ясно показва що за християнски ,,ценности" изповядвате. И глупостите за разните там ,,джендъризми" (какво всъщност е това?..), и други измислиц, ги разправяйте на копейките, които не са и помирисвали Европа...

136

Фитока

преди 1 месец

Като чета мненията цяло чудо е,че Русия още съществува.Но имат пари за бонуси,имат население и оръжия направили на кайма западната техника,ами имат всичко,но загубите им били 87%,а украинските едва 31000 срещу нас милион и половина.Ами вярвайте си,че който изстрелва десет пъти повече муниции е дал 50 пъти повече жертви.Имат си учени и ресурси за война и не зависят от чужди технологии във военната сфера,но щели да приемат мира на Зеленски.Вервайте си щом ви вдига егото.

135

Юлиян до 174

преди 1 месец

Вижте само езика на вашите 'евроатлантици"и го сравнете с моя.Чий език е по-близо до християнските ценности?Този на уж ревностните евроатлантици,повтарящи постоянно,че защитават"единствено правилните европейски ценности"или моят,на русофил защитаващ изконните православни традиции.Къде"бъка"от пошлост,простащина,невежество и цинизъм?

134

Вяра, Надежда, Любов

преди 1 месец

Цена за живот и цена за смърт. Но иначе кремълските пропагандисти повтарят до припадък измислиците си за някакви ,,ценности". За нас, за европейската християнска култура, висшите ценности са животът и свободата. За Путин и россияните -- парите и подчинението. Вие какво избирате?..

133

Юлиян до омбре-то

преди 1 месец

Не,Украина се гърчи и стене,а кръвта и изтича заради такива"акъллии"помощници и"доброжелатели"като вас.

132

Юлиян до 160

преди 1 месец

А бе вие ми приличате на "тримата ***"!Нищо смислено не казвате,само повтаряте едно и също като развален грамофон.Това в следствие на някаква травма в детството ли е или толкова си можете по рождение.

131

Анонимен

преди 1 месец

До Юлиян за това мобилизация айде въз в таксито нещасрен руски ме()лез

130

Юлиян до 151

преди 1 месец

Повтарям.Русия досега нито веднъж не се е оплакала от липса на войници.Дали доброволци,дали "контрактници",мобилизирани,хора има и воюващите части са окомплектовани напълно.За разлика от украинските,които постоянно се оплакват от недокомплектоване.Т.е. загубите им в жива сила превишават съществено възможностите за попълнение.На по-*** език( все пак трябва да се съобразявам с вашите възможности)това означава,че броят на убитите и ранените в украинската армия превишава броя на мобилизираните.

129

82 ОМБр

преди 1 месец

Важното е,че матушка пъшка и стене,друго не ни вълнува.

128

Анонимен

преди 1 месец

за толкова пари руския го прави с ку4е това са много пари за нещасния вмирисан московски блатарник 7 годишна средна заплата и мога да гарантирам НЯМА да им ги дадът . но самата цифра говори няма месо за армията

127

Юлиян до 146

преди 1 месец

Дали е СВО или война няма значение.Важното е, че я печели.

126

Юлиян

преди 1 месец

Ти Юлианчо не го мисли.Мисли как ще оправдаеш твоята"стипендия",защото не съм чувал някъде да дават пари за поражение.А аз засега нямам намерение да те оставям на мира.Ще те преследвам и разобличавам измислиците ти цялата нощ.А за моите 5 рубли не мисли.Ако някой ми ги даде,бих се отказал от тях в полза на децата на Донбас.Ще пиша по съвест и убеждения,както досега.А и кой дава пари на играч от аматьорските клубове.Ти да не си мислиш,че против теб ще поставят някой играч от"А"отбора.

125

До Юлиан

преди 1 месец

Така е колега, каза им го.., Русия вече трета година печели тая тридневна война,,,.. ,.оп, сбърках, дано не ме чуе Путин, че казах "война" !

124

Анонимен

преди 1 месец

Юлианчо, вземи си малко почивка.За 5 рубли ще се съсипеш.

123

Я виж ти

преди 1 месец

Нали уж се биели за дълг и чест , а наемници имало само на страната на Украйна ??!