97

Анонимен

преди 1 месец

Докато драскача си съчинява текста. Русия превзе още 100 кв км

96

хахо

преди 1 месец

Пак пишете тъпотии.А колко укри отлетяха към Великите ловни полета?

95

Евроатлантик

преди 1 месец

Като е загубила Украйна 1,200,000 войници, защо все още не сте я превзели? Що тъй, бре съветски шyшoнu!?

94

асдаа

преди 1 месец

До Шоп Добро, много добро и чак отлично.

93

асдаа

преди 1 месец

До блатото РашистанДечко. Време в да порастеш.

92

Истината

преди 1 месец

"Това съобщи адмирал сър Тони Радакин" - тия са най-бомбастичните лъжци когато става дума за Русия. и тяхното мнение е излишно да го чуваме. Както и украинското в случая.

91

До Бонго Бонго

преди 1 месец

Попадал съм на невероятни русожопu uдuoтu, на които рускияД язик е наврян в задното отверстие. Като евроатлантик се наложи да превеждам. Помогнах им, а след това същите kpeтeни ме охрачиха и оплюха, защото продължих на английски по желание на клиентелата от руский девушки.

90

блатото Рашистан

преди 1 месец

Секретарка буди Путин в бункера му посред нощ: - Владимир Владимирович, търсят Ви едни украински военни... - А увряха им главите най-после - мърмори Путин - На кой телефон? - Те са дошли с белезниците за Вас лично, Владимир Владимирович ...

89

Хари

преди 1 месец

Сметките са горе-долу точни. Като сметнем че Окрайна вече е загубила над 2 500 000 и то по данни от преди поне половин година, напълно в допустимата граница а сметките. До към края на годината Окрайна няма да има мъже с които да се размножава. Ноооо... ние сме насреща и ще им оправим популацията.

88

Христо Христов

преди 1 месец

А Украйна - милион и половина?!

87

Do ########

преди 1 месец

Няма по-ограничен матрял от русожопата пacминa в България. Това е в резултат на загубата на Великите, непобедими и не/съкрушим СеСеСеРета, довели до психичен срив вярващите в победата на комЮнизЪмът друзя. Ние, европейците ви съчувстваме, но не можем и не искаме да ви помогнем.

86

До #########

преди 1 месец

Сложих ти плюс. Голяма мажоретка си. Идейно съм убеден, че и ти не си вярваш.

85

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантизма и цивилизованата и развита пeдеpaстия глътна вода вече, каквото и да ви казват. Днеса докато си ъпдейтне речника ще ги закрият

84

#########

преди 1 месец

Русофили са почти всички етнически истински българи. Останалите знаем какви сте. Не сте от тези ширини. Ходете си от там откъдето сте дошли. Малаазия , Диарбекир , Индия. Достатъчно сте ни клали пет века.

83

запознат

преди 1 месец

До "Българин", Да бе, верваме ти, по скоро на твоя преател! То няма интернет, включително Google street view, youtube, дзен и т.н.

82

До бУлгУрин-91

преди 1 месец

Ти и твоят прЕЯтел не сте излизали от махалата,ама иначе проценти спрягаш,пълен смешниk си ти и нищо повече

81

Монголец до българин

преди 1 месец

Идваме да ви вземем клозетите, бухахахаа

80

Българин

преди 1 месец

Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.

79

До Статистик

преди 1 месец

Ти сам потвърждаваш, че на страната на Украйна се сражават граждани на развити цивилизовани държави ! Хайде кажи сега какви наемници се бият на страната на Русия !

78

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантизма и пeдеpaстиятa скоро в лудницата и каторгите където им е мястото