23

Корупията ли нашия

преди 1 месец

Кеша 1,5 млн. в сивата каса на ПП нелегалния от записа на Киро не е от корупция , а от дарения на господа дето искат да са анонимни оти са скромни...

22

.

преди 1 месец

По-голяма смешка не бях чувал от просто-киро! Явно сам себе си ще хваща!

21

Анонимен

преди 1 месец

До Гледна точка - И мислиш, че плажове, къщи и какво ли не само с депутатската заплата са си купили, щот нямало корупция. тия кешове, али-бали, дето сами си ги казват нямат нищо общо с корупция, ама Ич!

20

Праведен

преди 1 месец

Нищо не може да водите, просто сте едни шарлатани прости !

19

Ха-ха

преди 1 месец

Политиката ви е да овладеете корупцията. Да е само за вас. Ама не може. Трябва да се дели. И Корнела иска кеш

18

Анонимен

преди 1 месец

Простотията на платените драскачи в тази страница е...УЖАСЯВАЩА!!! А за простотията на българските медии няма дори да споменавам!!

17

Анонимен

преди 1 месец

До абе - Не съм сигурен дали и сам си вЕрва, май е решил, че е голЕм умник, а хората прости.

16

Глада е над всичко

преди 1 месец

С 900 лв заплата корупцията нема как да я бориш. идват в склада на проверка от агенцията за храни дават две торби с боб и ориз и аре чао...

15

Анонимен

преди 1 месец

Киро с ала бала с машините с платените божкови протести с юмруци с погазване на конституцията превзе властта Само саботажи само Кражби само загуби за държавата откакто се настанихте в парламента Вън Вън Вън

14

Гледна точка

преди 1 месец

В страни като нашата корупцията е двигател на действията. Прибира се нещо, но се върши и работа. Видяхме сега при управлението на променкаджиите уж като няма корупция, как нищо не се прави. Един метър път не са построили, две тухли на кръст не са сложили.

13

Само да вметна

преди 1 месец

" Политиката" ви Просто Кире,е таман Никаква Чоджум!-:( И министър председател На Еден беше и сега към простата рая е все Тая при теб!! Украйна Ти Изяде Главата на теб! И Американофилизма ти! Ама как ще живееш Тук,а ще " Следваш чужда политика" Задокеанска?? -:( Ти верно не си у ред!! Приключихте Кире!! ГЕРБ,ПП и ДБ заедно с ДПС Приключихте на Предстоящите Избори!!

12

FMC

преди 1 месец

Е то вие, Кире, сте най-корумпираните. Дайте пример на другите и се махнете.

11

Бaй Kypтu

преди 1 месец

Axa goбpe... И ga въpнeш нa nygeлa keшa, xeм!

10

абе

преди 1 месец

тоя сам си вярва .От заблуден ,по заблуден .

9

няма осъдени

преди 1 месец

а корупция има голяма . бандити влизат и излизат през граница . таки, ружа, галев, все има незаконно-забокатели , а няма конфискации . и на къро имот за 5 милиона долара . на трактора огромни фирми . и от нищо . гол и бизнес . новобогаташи . не са хванали убиици . ама пп дб от това какво печели . нищо .

8

Анонимен

преди 1 месец

СТИГА ЛЪЖИ КИРОООООО ВЪН СЪД ЗАТВОР ЗА ТЕБ УБИ ЧОВЕК ВЕДНАГА СЕ АСФАЛТИРА МЯСТОТО КОНСТИТУЗИЯ ЗАКОНИ ЗА ТЕБ И ШАЙКАТА ОКОРО ТЕБ НЯВА

7

Анонимен

преди 1 месец

Toвa вeчe e ocoбeнo нarлo uзnълнeнue...

6

Изнервен

преди 1 месец

Стига с тая корупция бе, олигоффрен. Какво сте се хванали с нея? Нито вие сте носители на морала да я развявате като байряк, нито ще я преборите.

5

Анонимен

преди 1 месец

Тоя единствен продължава да си вЕрва на празните приказки. Е, може и някой заблуден фен да му е останал.

4

Анонимен

преди 1 месец

A един пудел завива куролацията в литмус ... А Кирчо... "Неофициалния кеш" за борба с корупцията ли е, а Мурмурамдум, палав :)