59

Анонимен

преди 1 месец

Да сложат гърбици в тунела и да намалят скоростта на 60 км, с на магистралите на 120 км, като не могат да карат нормално къртене и да се изплащат бмв-тата

58

Пълен разпад

преди 1 месец

Май ще се стигне до там, че хората ще започнат да стрелят, като самотбрана срещу такива, а бг право раздавателнта система след това ще я чакаме да отсъди;)

57

test test

преди 1 месец

Да посадят и там вековни дървета

56

Анонимен

преди 1 месец

Нищо интересно. Бързото каране не е забранено, когато пътят го позволява! То просто е платено. Иначе е абсурд тази скорост в тунел, това е престъпление. Иначе на празна магистрала- никакви проблеми. Относно дъртия Бенз- подобни ги правя смешни със семейното комби 780 коня. Златен талон имам. Но карам бързо- факт. Не го крия.

55

Анонимен

преди 1 месец

Защо не го изловиха с петстин конювите баварски дракстери? Нали затова им ги купиха.

54

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

Величие внесе законопроект за отнемане на мпс, ако има превишаване на ограниченията с над 100км/ч

53

Анонимен

преди 1 месец

Жалко, че не се е размазал някъде..

52

...

преди 1 месец

ми оказа се, че в *** с добро НЕ може! видя се нагледно и прегледно! трепеш по пътя 5-6-7 човека, дори и книжка нямаш и караш надрусан и пиян и накрая ти дават награда! Това. е реалността в БГ!

51

Булгар

преди 1 месец

Естествен подбор !Булгарикус Тъпоглавикус. В Швейцария преди глобиха швед, който беше жулил неква пистарка с 290 при 120 ограничение с над 1 милион франка..А този нашия гъзар дали някой ще го отрази въобще?

50

Лелее

преди 1 месец

Бях в Европа един месец. Вчера се върнАх и още на летището ме удари тухла в главата. За гледките, случките и дблте след него не ми се говори. Ужас.Как може да живеем в такава ***, бе хора.

49

Анонимен

преди 1 месец

Тази статия е писана от някой, който кара Лада!

48

Психиатър

преди 1 месец

Тази статия е писана от някой бавен!

47

Анонимен

преди 1 месец

До Реалист, хахаха ще получи глоба колкото другите такива получиха. Видеото нищо не доказва пред справедливия БГ съд и тоя го знае много добре. Такива и катеричоците не могат да ги острижат, докато изпълзят от стоянката, тоя вече ще е на 5 км.

46

Анонимен

преди 1 месец

В София има една камера но вчера я нямаше а и преди не работеше, но иначе нови БМВта и рев за заплати.

45

Хахаххахаххаха

преди 1 месец

До Българин, мерки и сега има :) Проблемът е, че не работят! Вместо да опитваме едно и също и да се надяваме на различен резултат е време да уврат кратуните и да се променят "мерките"! Време е да се изръчка системата и да се видят слабите места. Време е за ПРЕВЕНЦИ! Не за мерки! Ама като не ви стига! Ще искате още мерки! А онези търкачи на държавни столове продължават да вземат заплати, бонуси, 20 заплати при пенсиониране... и какво ли още не! ПР00СТ НАРОД! Иска мерки!

44

Анонимен

преди 1 месец

Джигити напред! Всички партии в Народното Събрание са с Вас! Напред! Увеличавайте скоростта всяка минута, всеки час! Не се Бойте! Вие сте единствените Бойци на Армията по пътищата построени за без пари от народа по Бай Тошово време и за негова слава викайте: Благодарим ти Бай Тощо! Ти ни развъди по времето на Соца до неузнаваема висота и сега с благодарност за това към теб Бай Тошо, ще увеличим скоростта на лимузините до неузнаваема висота. Напред! Напред другари Напред до следваща Катастрофа!

43

Нане Вуте

преди 1 месец

И за какво е всичката тая драсканица? Да ги похвалите и да им направите реклама ли?? Все едно последствия няма да има! Не държава , а пародия!

42

Анонимен

преди 1 месец

Време е подобни статии да бъдат заглушаване с пълно мълчание. Когато липсва интерес по подобни теми, просто няма да ни занимават с тях.

41

Джон

преди 1 месец

"ДНЕС.БГ" да наречете само "Джигит" тази амеба , която кара с такава скорост в тунела е явна липса на мозък от ваша страна. Този първобитен, освен че трябва с чук в главата да се оправи да не прави така, вие само го коментирате, че видите ли "Джигит"а направил това лошо нещо. Ама ако от такъв загинат децата ви, ще оревете орталъка, *** нещастни.

40

Анонимен

преди 1 месец

Ония с новите бмв-та не са ли го спрели или са праскали чeкии в храстите по това време?