141

Разтърсващо

преди 1 месец

Дълбоката държава сменя куция кон.

140

прасчочо

преди 1 месец

Демократичната партия реши да изтегли роботчето Бай Дън от надпреварата. Другия път вероятно ще пробват с магаре, пък може и да сработи.

139

Европеец с главно Е!

преди 1 месец

Камала Харис ще е супер президент! Жена, чернокожа, ще защитава и ЛГБТИ хората. Американците трябва да са луди да не изберат толкова силен кандидат пред изкукалия путинофил Тръмп. Камала - победа! За един по-добър, лишен от расизъм и дискриминация свят. В който всички хора ще сме равни, а не свят, управляван от диктатор - джудже. Лоша новина за копейките, пукат се от яд като гнойни пъпки, че Западът няма да падне в ръчичките на Путин!

138

Интерпол

преди 1 месец

145 "доларите" за джендарите тролясни като теб са виртуални, кви авоари, те са маскирани като крипто изпрани през 5 офшорки мякъде в дубай и накрая набухани като спонсор на прайда даже по европрограма. А за юаните не се грижи, даже ЕЦБ държи и рубли юани иначе не може да плаща.

137

ало ало

преди 1 месец

на путин не му пука кой ще е президент! ВЕЛИКА РУСИЯ е тръгнала да си върне украйната област и ще го направи, дори и дарт вейдър да стане президент!

136

Ханът каза

преди 1 месец

Тоест онези тихички кротички фондове, които управляват по няколко трилиончета долара. "Джо, конкурентите зад Тръмпи нещо много се накокошиниха. Хайде да се махнеш, че иначе ще усетим дебелия край на тоягата."

135

Реалист

преди 1 месец

Олеле какъв ГАФ !! Ама така е като избираш ceнил за президент и после почти четири години лъжеш за състоянието му! А сега вече няма на къде и паниката е голяма, че ще има силна МАGА

134

защо?

преди 1 месец

защо байдън се оттегля, защото е поръчал атентата срещу тръмп, да заглъхне всичко, но тръмп е мъжага и ще разкрие всичко!

133

Поръчка

преди 1 месец

Абе до вчера не искаше бидона да се маха ама дойде онзи Мориц с парите и каза махайте го.

132

До 141

преди 1 месец

Ти да нямаш "авоари" в рубляци, че мразиш доларите. В най-добрият случай подкарвай на юани, че да имаш кво да ручаш.

131

Много Любопитно..

преди 1 месец

Някои от вас помнят ли пророческото видение на един американски ясновидец, което Постнах за "The Dark Lady Presidency" (Президентството на Тъмнокожата жена) направено още по времето на Бил Клинтън. С една дума, в него се говореше за - Тотална Разруха на Щатите при нейнотото управление, остава да видим дали ще се окаже Истинско пророчество, при условие, че Камала Харис бъде избрана за Президент на Щатите.

130

Анонимен

преди 1 месец

Аааа, Господ му проговори... Тези бустери и ковида правят чудеса. Джо сега ще е месия.

129

Анонимен

преди 1 месец

Не, на теб ти казаха че Байдън ще спечели. Едни опорки размяташе че Байдъна щял да спечелии че от това Русия щяла да загуби, а сега виж се. Даже вече не оспорваш състоянието на дъртака на който се кланяше за няколко цента.

128

анонимен

преди 1 месец

няма кой да бие тръмп, колкото и да се въртят като слънчасали...тоя атентат е голям плюс за него!

127

Анонимен

преди 1 месец

Няма време за заместници, освен теб да сложат с опорките, че гранта ти е от миналата година.

126

Анонимен

преди 1 месец

Не бе русофили, той Тръмп е комунист и първата му работа ще е да отиде да се предаде в Кремъл хахахахахахахаха

125

Анонимен

преди 1 месец

Сега синът му отива в затвора със сигурност.

124

Капейка

преди 1 месец

На нас ни казаха да започваме да пл юем срещу Камала Харис.

123

Анонимен

преди 1 месец

Сега нашенското Тръмп общество, бъкано с дърти кагебисти и ДС доносници, трескаво требе да мисли каква помия да приготви за заместника му в надпреварата! Лакейните миcиpки вече са наострили пеленгаторите да слушат и са наточили пера да дращят!

122

До 111

преди 1 месец

Има заря в главата ти.