216

Ceci_

преди 1 месец

Що за пропаганда ни излива днес.бг. темпото на руските сили не само не намалява а и нараства. Къде видяза забавяне? Факт е че по принцип не бързат и това темпо явно е ок за ръководството на Русия

215

До222

преди 1 месец

Ти кога се върна от там

214

Българин

преди 1 месец

От Хресонска област,вече писахме на българския президент и на политически партии ,че украинците ни обстрелват безразборно с български оръжия ,които не са одобрени за пращане в Украйна в българския парламент, защото беше одобрено само пращане на БТР-И

213

Анонимен

преди 1 месец

Тази роля е за пред украинците и военните. Като излезе в ЕС и САЩ вади ролята на непреклонен войн, който ще спечели на всяка цена само да му пратят оръжие и пари. За пред своите иска мир, защото усеща протестите и че ще го свалят. После ще направи пирует пред своите и ще каже, вижте, ами те руснаците не искат мир, направих всичко възможно. Човечецът има сценарий за всяка отделна публика. Уникален негодник.

212

Toni Ivanov

преди 1 месец

Много ясно е,че Тръмп ще откаже повече помощи за Украйна,ако не иска Америка да фалира финансово преди Украйна.

211

Реалността

преди 1 месец

Русия го закъсва все по-яко. В Краснодар няма ток от 4 дни.

210

Анонимен

преди 1 месец

Мръсен путинист, само преди седмица размахваше пръст на Орбан за същото нещо. Артиста си е артист, вчера играеше пиеса на коравия войн, днес вече е миротворец целия в бяло, утре ще извади ролята на жертва, вдруги ден пак ще е викингски войн.

209

глупости

преди 1 месец

До Запознат И там ще бъде намерен тоя негодник, алчник и предател, купен с милиони от САЩ. Та няма да си харчи паричките спокойно!

208

до 196

преди 1 месец

Ей папагал те Латвия Естония и Литва са 6-7 милиона барабар с кучетата...колкото половината на средно голям град...щели да вкарат 1млн...няма какво да чакаш тръгвай за укропистан вместо да дрънкаш..или и ти си клавиатурен герой

207

До 207

преди 1 месец

След провала на дългоочакваната контраофанзива на Украйна дори и бандеровците не вярват, че победа ще има. Дори едно село не освободиха.

206

Анонимен

преди 1 месец

Зельо не го мислете- той пак ще нахлузи впитото кожено облекло да забавлява народа със стриптизорските си чупки. В най-лошия случай ще стане нечия любовница зад решетките. Обикновените украинци вече платиха най-високата цена за глупостта му.

205

Анонимен

преди 1 месец

Съсипаха Европа . Дюнер кебапа стана 8 евро от 4 . И всичко заради Украйна

204

МНЕНИЕ

преди 1 месец

Тази Война трябва да спре час по-скоро . Получава се изкривяване на общественото мнение - Български села горят и хората остават без домове , техниката с която се опитваме да спрем бедствието е руска . Хората останали без дом ще получат фургони от Държавата . Тук идва огорчението , десетки хиляди украински деца , родители и пенсионери живеят в Слънчев Бряг и Бански на Сметка на България .Тези украинци са настанени в Хотели 4 и 5 Звезди - Олинклусив .

203

Фитока

преди 1 месец

Нищо не даде резултат,нито надеждите народа да свали Путин,точно обратното,със санкциите същата работа,мирната конференция в Швейцария не успя да обедини целия свят зад Украйна.И да успеят да мобилизират още половин милион,то Русия и без мобилизация има над милион армия в поделенията в страната.НАТО няма да участва,тъй като руският отговор може и да е асиметричен - само ядрен,без сухопътен сблъсък.Време е за мир,колкото и да не му се нрави на неговата няма как да стане

202

Украинеца

преди 1 месец

Аз, като последния украински мъж му желая да увисне на стълб на Майдана и обесен със собствените си черва, мразя го в душата си.

201

Късно е за китка

преди 1 месец

Да ама кака се ожени . Тъй че който се уредил до сега .

200

Българин

преди 1 месец

Наркоманчето ще бъде съдено за изтреблението на собствения си народ в защита на наглосаксонските интереси.

199

Анонимен

преди 1 месец

Блинкен: Дори ако САЩ спре да помага на Украйна, Европа ще продължи да го прави.

198

Анонимен

преди 1 месец

Начи кво, в темата си имаме двама петоколонници които "поддържат огъня". Яснооо. Айде лека "работа".

197

Анонимен

преди 1 месец

А бе тоя Волгин е некакъв апсолютен русофил неадекватник лишен от всякакъв досег с реалността и заслепен от бруталната путинска пропаганда и си живее в някаква собствена паралелна реалност. Всички нормални хора в Брюксел в Европейската комисия и Европейския парламент вярват и са убедени в победата на Украйна над Русия и са готови да подкрепят Украйна финансово веонно, икономически и политически форлонг ез ит тейкс докато победи Русия, а само той дошъл вчера в Брюксел, и не вярвал и не само, ами коментира и критикува и се изказва и дава мнения, ха ха ха, апсолютен cмeшник значи.