146

Анонимен

преди 1 месец

Танкове с шофьори?

145

Мухаха

преди 1 месец

Муцковски е отчаян. Имат се за антички македонци а не могат да се примирят че Македония е гръцка провинция, етносът македонци обитават Гърция, България и Сърбия а независима държава Македония / Северна Македония / е държава съвсем отскоро . Всъщност гръцката провинция Македония е много по на югоизток и това което днес е РСМ е било дива и дълбока провинция . Все едно обитателите на анадолските чукари да започнат да претендират че са единствените и основни наследници на Османската Империя .

144

Анонимен

преди 1 месец

Забавно да наблюдаваш напъните на един жалък комедиант от 30 годишна псевдо-държава да блесне със знания по история.

143

Кралят на Бонго

преди 1 месец

Какво ще стане ако си признаят, че Илинден е българо-Преображенско въстание или че Гоце Делчев и Даме Груев са били българи? Ще стане, че най-сетне ще погледнат истината в лицето след 70 години лъжи. Ще се почувстват като вампири на слънце, ама ще им мине.

142

Анонимен

преди 1 месец

Християнчо бре учи! Християнчо си мълчи Ходи та се май, тича да играй. Християнчо да знае, че и Георги Делчев и Дамян Груев са българи от областта Македония. Българи, които напразно са си дали живота за сръбско-руските мекерет@.

141

Питащ

преди 1 месец

Как вие, които се смятате за древен народ, наследници на Александър Македонски, чак през 1945 година ви измислиха смешния език с още по смешна граматика. На какъв език през вековете сте говорили до 1945 г. Вашите велики историчари нека ви обяснят. Нобелова награда за всички ваши историчари и политици, за колективното промиване на мозъци....!!!

140

Охрид

преди 1 месец

Ако беше направено преброяване, както трябваше, повече българи щяха да бъдат регистрирани в това преброяване. Естествено, какво може да се очаква от такава държава, която има омраза към България. Тези, които са взели паспорти са го направили по собствено желание, така че се чувстват българи. Но знаете ли какво е да се противопоставиш на държава като Северна Македония, ще си създадеш големи проблеми. Е, не знаете ли какво стана с българските читалища.

139

Дядката

преди 1 месец

Това твърдоглаво маке не може да разбере ,че човек сам определя своя род! Тъй като Гоцев сам се е определил за българин ,макето началник не може да го прави грък или сърбин - българин е Гоцев и сам го е написал!

138

666

преди 1 месец

Тези братовчеди ще си загубят географията докато си гледат историята. Явно ще влязат в ЕС като част от Албания. Проблема си е техен. След като при преброяване толкова малко се припознават като българи да им се взимат българските паспорти на всички и ние работа при тях нямаме. Те също да не минават през границата.

137

Анонимен

преди 1 месец

Най ясното доказателство, че тези са българи е, че са ТОЛКОВА ГЛУПАВИ.

136

крундел

преди 1 месец

а представяте ли си да поискаме и документи преди 48-***, имам предвид 1948 *** година колко мЪнкедонци е имало?Щото по това време гошо абажура, същия, дето бъки бомбата му бутна гробницата, под диктата на един добър чичко с мустаци, дето ростр0лбригадата го има на икони ги прави мЪнкедонци...

135

Скопие

преди 1 месец

Северна Америка, Северна Македониа, Северна Кореа всичко е на север.

134

Morski

преди 1 месец

До Евразин Северомакаков! За, твое сведение Татарстан се преименува така от любимец ви Сталин, който ви създаде като нация и държава! Преди това се е казвала Болгария! Даже в техния парламент *** фракция, която иска да си върне името! И това ще стане като *** капитулира!

133

Скопие

преди 1 месец

Скоро, когато Албания стане член на ЕС, албанците в Северна Америка също ще бъдат европейски граждани. Заедно с нас българите ще имаме по-голяма защита от ЕС.

132

Горкия идиот

преди 1 месец

Смята че нещо зависи от това той как приема нещата. Приел не приел, Българин е, вероятно и ти си българин ама от племето на измекярите.

131

Анонимен

преди 1 месец

Визи за тея гадове и бой по простите им глави, никакъв ЕС да си гният на село.Впрочем какво ни занимавате с този окръг СМ, въобще не се интересуваме от вас и се чудя защо медиите само пишат за този окръг до Кюстендил.

130

Скопие

преди 1 месец

Ние, българите в Северна Македония, сме преди всичко европейски граждани. Ако не сме включени в Конституцията, тогава имаме право да съдим държавата за дискриминация. Когато могат да внасят египтяни, могат да внасят и нас. Първо, ние сме европейски граждани, уникални в Северна Македония.

129

Ббб

преди 1 месец

А какви са и какво е въстанието? Да видят документите и хората като какви са се заявили.. Цялата им история е изопачена на тия..

128

До 129

преди 1 месец

По моята логика Сърбия не е член на НАТО. Напротив, те са пострадалите там. Говоря за братските държави от НАТО, които си правят пас. А вие им чакайте да ви подкрепят.

127

Morski

преди 1 месец

"В миналото направихме прекалено много, толкова колкото нито един народ в Европа. Променихме знамето, герба, банкнотите, Конституцията на няколко пъти, името на страната..." Всичко, което сте променили е от договора с Гърция! ОТ ДОГОВОРА С БЪЛГАРИЯ НИЩО НЕ СТЕ ИЗПЪЛНИЛИ! НИКАКЪВ ЕС ЗА ВАС, ДОКАТО НЕ ИЗПЪЛНИТЕ ДОГОВОРА С БЪЛГАРИЯ , КОЙТО Е С ЕС, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ЕС!