101

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам Кирил Петков как организра изречения , си представям как може да организра борба с пожари .

100

Анонимен

преди 1 месец

Заради този почина човек при ПТП. На другия ден сменили асфалта и замазали уликите. И този същия и другите около него, говорят, че се борили за справедливост.

99

емо

преди 1 месец

поредният неадекватен политик, влязъл в политиката с лъжа. несправянето от страна на държавата с пожарите, а преди с наводненията и с всякакъв род бедствия, се корени в същността на обществения строй - неолиберален глобален капитализъм, игнориращ напълно обществения интерес и извеждащ на преден план само частния интерес. това е, което следва да се промени.

98

Анонимен

преди 1 месец

Променкаджиите освен че са корумпирани са и ужасно некадърни. Затова се сринаха двете им правителства, защото бяха некадърни.

97

Анонимен

преди 1 месец

Да ви имам организацията Кириле. Имаше един снеговалеж в София след който 3 месеца не успяха да съберат падналите клони и цяла София беше като след ... Тогава не питахте вашия кмет , какво се случва нали ...

96

Бай Иван

преди 1 месец

Важното е да се дават пари и техника на зеленски

95

Анонимен

преди 1 месец

Киро, Кирооо, ти знаеш всичко само, че стопира държавата от 3 години. Коя работа доведе до край? Дали пари по Плана за възстановяване? Дали нещо построи? Дали институциите работят по-добре? Дали ни вдигна стандарта на живот? Кажи Киро, с какво да те запимним?

94

Шарлатаните

преди 1 месец

Вече не били шарлатани..Радев им прости и пак щял да дига юмрукя...На помирителна среща ще похапнат баклава кадаиф тулумбички,сладка бозичка....въъъх

93

Един Българин

преди 1 месец

94, а твоят благодетел от Банкя защо не е в затвора? "Малко" повече прегрешения има от кирето! Да не забравяме че по поръчка на Цеко Минев, Борисов и ЦЦ оставиха половин Витоша да изгори!!! Много къса памет имате някои.

92

Анонимен

преди 1 месец

Да управляваш не е шега работа. Изисква се огромен управленски опит и голяма отговорност, бързи реакции. Иначе само да приказваш ала бала е лесно.

91

Анонимен

преди 1 месец

До ЕВРОАТЛАНТИК - Толкова сте грамотни езиково всичките, начело с любимия ти Киро! Като заговори на български, трябва някой да обяснява какво е искал да каже!

90

Анонимен

преди 1 месец

Този защо не е в затвора??

89

?!?!?!

преди 1 месец

Кривчооо, не случайно баща ти правеше задкулисни преговори за Сглобката , ти не ставаш за нищо !!!

88

Анонимен

преди 1 месец

Аз пък искем Киро да каже, като гербаджиите не са купили техника, той що раздаде и малкото такава, дето можеше сега да върши работа и не купи друга? И миналата, и по-миналата година имаше пожари, а Герб от три години не управлява.

87

отивай доброволец,

преди 1 месец

стига си бърборил и си се показвал, все пак не си от най-умните и приятните лица!

86

?!?!?!

преди 1 месец

Кривчо, бегай да оправяш САЩ не БГ ... или и от там те изгониха за некадърност ?!?!?!

85

Анонимен

преди 1 месец

До Azz Ква техника е подарил на Украйна бе шмъркач, някви бронетранспортьори , дето никога не са използвани. Миналата година дрънкахте що не се използват същите при наводненията и че са ги дали на Украйна, а те си бяха в България. На България и трябва съвременна техника пригодена за това. В прав текст ти го казва че има проблеми с поръчките и че нарочно се бавят, по същите начин се бавеха хеликоптерите линейки и решението за детска болница и куп други неща се бавят нарочно.

84

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ ОКРАДЕ ПАРИТЕ ЗА ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ

83

Анонимен

преди 1 месец

Искам от ГЕРБ да излязат и да кажат защо след толкова много години тяхно управление няма необходимите машини за гасене на пожари.

82

Анонимен

преди 1 месец

Я се разкарай бе парапет с мазна коса!