68

Нямаш кеш за бентли?

преди 1 месец

Къса ми се сърцето от мъка, че шaфрaнтията вече няма да живее в лукс. Поне докато не намери следващия спонсор...

67

Анонимен

преди 1 месец

Жените и колите е добре да се сменят на всеки 5-8 години щото се раздрънкват, остаряват и почват да създават проблеми. Новото (младото) винаги стопля сърцето на мъжа. Вземайте пример от батко ви Леонардо. Той ги взема на 20 и като наближа 28г взема нов модел.

66

Анонимен

преди 1 месец

Зависимостите са ужасен бич на човечеството. Ей го, родил се със златната лъжичка в ycтата и за няма и 20 години пропилял цялото имане. 2-3 кооперации да беше купил в София и само от наемите можеше да си живееш живота.

65

Преди време една

преди 1 месец

бивша "Мис"-ка направи подобно оплакване в "Биг Брадър", като разказа как един такъв богат мъж я е зарязал само по "бЕл панталон, сутиен и с един матрак!" Така аргументира участието си в това предаване. Милионерът нещял да знае, че тя има дете от него и се надявала чрез риалитито да спечели пари, за да купи жилище, където да се приюти с детето. Каза още, че поне десетина мъже са я натирили с думите "Дай ключовете (от автомобил) и гражданската отговорност". Да ги ожалиш такива моми, брей!

64

ъъъъъъъъъ

преди 1 месец

ами просълзих съ ,,,,,, моме светлано , на такива като теб само измамници трябва да ви се падат та да разберете къде ви е мястото ,,, на село от където сте дошли

63

Гущер с андропауза

преди 1 месец

Побелях и остарявам, Светле, но в сърце те нося, цял живот аз твой оставам, па макар и просяк, ти си моето имане!

62

До 65

преди 1 месец

Кисело в гроздето. Булдозера с който си лягаш, по-красив ли е?

61

Анонимен

преди 1 месец

Не един и двама мъже са фалирали, проваляли са си живота и са стигали дъното заради жени, поне в България съм го наблюдавал, не знам дали по цял свят е така.

60

Феномено от ДПС

преди 1 месец

Със сигурност не е измамник,а едно простовато момче без нито един работен ден стаж .Едва ли осъзнава какъв шанс и късмет е имал за разлика от други сиромасиПростотията му стигна дотам,че да опустоши част от крадените пари на стария гущер за да издържа една *** от дълбоката провинция и да и направи 4 деца касички.Милиони левове изхарчени през годините за ядене,срране, почивки,коли , шопинг Сега вече ситуацията е ясна -no money,no love,no funny

59

Анонимен

преди 1 месец

Тя поне да беше красива...а то джудже с криви крачета и муцунка на змей

58

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам, ще се справи с копането. За Хриси не съм сигурен!

57

Анонимен

преди 1 месец

Защо ли си мисля, че баща му го е отрязал и човекът се е чудил с какви пари да угажда на луксозните капризи на жена си. Мъже, не се хващайте със слабоумни, тунинговани и меркантилни жени, че краят на приказката ви ще е трагичен, ако останете без пари. А и децата ви определено няма са се родят с тунинг

56

Тодоров

преди 1 месец

тя в крайна сметка с пеперудката ли ще плаща ?

55

От 61

преди 1 месец

Тези без пари ги хващат дебеланите.

54

До 60

преди 1 месец

Грешиш момче. И умните и образовани момичета си търсят такива с пари.

53

Анонимен

преди 1 месец

Професионално личностно отклонение?

52

Анонимен

преди 1 месец

Защо ли не мога да и съчувствам?А съветите и към останалите златотърсачки ли бяха?Защото умните и образовани момичета си търсят подобни момчета,а не да бъдат държанки на някой си.

51

Анонимен

преди 1 месец

Кой ще го тантурка сега!

50

Хемус

преди 1 месец

Сега ще се връща да бере царевица в Лозница ли беше или Търговище

49

Анонимен

преди 1 месец

Ама тя имала ли е пари преди това,та той я е разорил?Ако е натрупал дългове,той ще си ги плаща,а тя да си хване децата и да бега по-бързо.