88

Анонимен

преди 1 месец

Нали сме били малки според лелката Мутрофанова, кво ги интерисува България, да си гледат янките там :)))

87

Анонимен

преди 1 месец

A Турция няма ли да следят? НАТО има пъти повече черноморска граница от расия.

86

Зозо

преди 1 месец

Черно море е НАТО. Вън руския империализъм

85

Анонимен

преди 1 месец

Как може да си безпристрастен между дивашката азиатска диктатура и нормалния свят?

84

OMG_Lucker

преди 1 месец

Драги надъхани писачи на коментари! Визирам и русофилите и русофобите! Организирайте си някъде среща и си примерете силите! Стига сте "хранили", стига сте псували, кълняли и обиждали. Пишете по същество, коментирайте по същество! Глупостите ви не интересуват средно интелигентния, сравнително безпристрастен и нормален човек!

83

крундел

преди 1 месец

ама как така някои държави ще имат флот и ще могат да се отбраняват в случай че майка русийка иска да ги "освободи" от нато-вско и еврообратно робство и да ги присъедини към "раят на земята", така нареченият "руский мир", за който ростр0лбригадата мечтае по цял ден, но не иска да пробва на собствен гръб...

82

Видимо доволен

преди 1 месец

Народа е най доволен от президента Първанов които подписа за членството ни в НАТО и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна на Украйна

81

Анонимен

преди 1 месец

Заслужихме си специалното внимание, на което ще се радваме. Последните 2 години не спряхме да правим простотии. Дано не стане и по-лошо.

80

аз 89

преди 1 месец

Пожеланието ми е за ,,унижавам русофили''

79

Анонимен

преди 1 месец

За Румъния не знам, ама те отдавна следят България, да не ги изпуснат случайно :)))

78

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Значи трябва да се направи профилактично радикална орбитална екзентерация двустранно на тези, които възнамеряват да гледат :).

77

Анонимен

преди 1 месец

Тия са смешни и жалки бе, едно че са пълна мизерия, каквото и да ми се говори.....ами и ще заплашват хората,ще ги подслушват, следят...егати държавата, наистина не познавам човек с някакво нормално лично самоуважение да харесва тая страна, могат да я харесват хора които искат да са роби!

76

Симмпа

преди 1 месец

Руски лакеи на всички нива в държата ни, колко по-близо от това?

75

Читател

преди 1 месец

Песков, заканите не вършат работа. Черно море не е руско.

74

Анонимен

преди 1 месец

До 70. А защо мислиш, че руснаците са гладни? Някой жестоко те е излъгал. Хранят се даже по-добре от нас. На практика ние не знаем какво ядем.

73

Путин

преди 1 месец

Дедушка старий гранатку нашел,сунул в карман и к райкоме пошел,дернул колечка,бросил в окно дедушка старий-ему все ровно!,

72

До Алекс

преди 1 месец

Тези са много далече от цивилизованият свят. Има много свестни хора, които избягаха, но държавата им е терорист. Използва терористи, после ги убива (Пригожин), чеченци, излямисти, дружи с кървавите, комунистически китайци, затворили милиони собствени граждани по лагери. Това показва, че ако не народа, властта им е избрала ясно Азия пред Европа. И засега няма изгледи да се преориентира.

71

хахахахахахаха

преди 1 месец

вече са смешни рашастан

70

Анонимен

преди 1 месец

Остана ли някой, който да не се гаври с голташка пРосия и съответно ***?

69

Алекс

преди 1 месец

Дано наблюдават достатъчно отблизо за да регистрират средния който им показвам от плажа. Ако искат да влязат в цивилизования свят да запопнат да се държат цивилизовано.