115

Анонимен

преди 2 месеца

За какъв се мислиш бре? Нямаш ли срама,когато се гледаш в огледалото? Грозен и противен!!!

114

Анонимен

преди 2 месеца

До Само питаме: 163 - Питайте, не пречите на никой. Всички които се опитват да оригиналничат като теб е по-добре да идат да погасят малко пожари вместо да ръсят простотии.

113

?

преди 2 месеца

Рамбо, излез и ми кажи нещо, защо летеше със самолет? Защо не отидете да помогнете за гасенето на пожара с хеликоптер?

112

Анонимен

преди 2 месеца

Президентството има представителна функция но монистрите депутатите и общинските съветници трябва лично да участват а не депутати и министър с костюмче да дават акъли.

111

Анонимен

преди 2 месеца

Само си представям някой в Европа или Америка да нарече Президента мажоретка . На момента ще бъде съден и ще забрави за политиката изобщо . Пеевски се самозабрави .

110

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 159 - Какви пожари да гасят, бе, човек, те са по разпалването им. Освен това, ако идат да гасят пожари, кой ще дрънди простотии в НС и по тв? За тях това е работа, но, ако идат един пожар да помогнат да се изгаси, ще видят на какво се казва истинска работа.

109

Анонимен

преди 2 месеца

Като какъв този човек обижда институция ? Тука прокуратура няма ли ? Правова държава ли сме ? Знае ли този човек , че Президента ,освен институция е и върховен главнокомандващ ? Военните няма ли да се намесят . Докога ще замръсява държавата ни тази компрометирана личност ?

108

Анонимен

преди 2 месеца

Депутатите особено от управлявщото мнозинство ДПС Герб ППдб защо не са доброволци за гасене на пожари. Те не са никакви народни представители. Тяхното неучастие в тежки моменти за нацията е позорно. За целия държавен апарат се от нася. От председателката до последния общинар. ...

107

Анонимен

преди 2 месеца

До СМЕХ....Рундьо не се прави, той си е летящ, но не канарче, а орел! Като му стигнеш нивото, може да си позволиш да се хилиш, ама тогава, гаранция, няма да го правиш.

106

Анонимен

преди 2 месеца

Пеевски , дай пример .Отиваш на пожарите в СтараЗагора , гасиш , после нарамваш пушката и в Украйна на фронта .Всичко друго е празни приказки пред климатика .

105

Недопустими обиди!

преди 2 месеца

Ако по телевизиите допуснат и дадат гласност на тези глупости, които говори за президента, са наистина за съд. Никой няма право да обижда институционални личности и институции, на всеослушание по медии и национални телевизии. Брътвежите на този човек, могат да ги гледат и слушат в интернет и по някоя кабеларка.

104

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя ще задмине по наглост и пепейците. Да не се е взел за българският султан, та е седнал да нарежда на президента? Явно и за него Конституцията е само да я имаме на хартия, щото така трябва, а не да я спазваме. Да иде да си изследва адреналина, че може и от него да се помпи.

103

Анонимен

преди 2 месеца

Тя вътрешната злоба и грозота се исписва на лицето ,има дебелички хора ,но някак хубавки ,щото са добри , а тоя е .......пази Боже !

102

ГЛАСУВАЙТЕ МИСИРКИ

преди 2 месеца

10% --- изборна активност заИЗГОРЕЛАТА БЪЛГАРИЯ.....ХАХАХАААА

101

По пътя

преди 2 месеца

До Анонимен Като гледам върви по пътя на Луканов, Илиев,Трактора,Нотариуса...

100

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя на снимката срещу президента да бяга не може да го стигне.

99

Анонимен

преди 2 месеца

А би вие как си представяте президентът на която и да е държава да гаси лично пожари?! Нали цял свят ще ни се смее и ще пита тая държава няма ли институции, няма ли служби, няма ли пожарна? Какви ги дрънка тоя сланина, пък и някакви го подкрепят тука!

98

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

От сега да мисли от къде да извади 20 млн. за да плати на есен на ромите.

97

До 135

преди 2 месеца

"Докато България гори, съществото наречено президент предпочeтe да си прави кефа летейки със швейцарски pilatus и да се любува от високо на огнения ад. радеф е ПОЗОР!" А Пеевски и Борисов отидоха да гасят пожара ли?

96

Истински седесар

преди 2 месеца

Редно е да се замислим, преди първосигнално да се настървим, че едната страна се представлява от човек успял да се издигне до завидни висоти в силно конкурентна среда. А другата страна се представлява от кариерист, стоял на държавна хранилка цял живот.