Снимка: БГНЕС

Важните теми са за държавата ни, а някои хора летят. Вчера видяхте ли какво се случва - рекламни полети на спасители. Някои харчи парите, вместо да летят вертолети, се харчат да се снима в рекламни екипчета като мажоретка.Той защо не е на пожарите и не върши работа? А лети и казва - от въздуха не мога да кажа какво да правя. Ами да вземе да кацне този човек, да вземе да даде този мандат, после третия и ако има нещо да го правим - да го правим. Този коментар направи председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента по адрес на президента Румен Радев.

В никакъв случай. С вносителите на папките и на пуделите няма да преговаряме изобщо, отсече Пеевски. Явно много бързо се забрави кои са тези хора, предложили са абсурдни неща, допълни той и напомни, че шефката на митниците още е в ареста. И не било сериозно те да предлагат антикорупционно законодателство.

Казах им ясно - с тези хора няма да разговаряме от ПП-ДБ, отсече Пеевски.

Той обясни, че темата за това кога ще бъде свикан централен съвет на ДПС не го интересува.

“Тази тема не ме интересува. Прочетете Устава, този съвет не решава нищо”, смята Пеевски, а относно напусналите ПГ на ДПС: “Тези хора, които напуснаха не работят за хората”, отбеляза Делян Пеевски.

На въпроса как ще редят листите при евентуални избори Пеевски заяви: “Нека дойдат изборите”

                 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase