52

До геажданин

преди 2 месеца

Не сме мръднали,защото след ГЕРБ е потоп.Такува щети нанесоха на България,че трябва да минат години за да се оправи нещо,та ако ще и Господ да е българин.

51

Боко

преди 2 месеца

До 46. Ха-ха-ха, приключи викаш? Тази мантра я слушам от 15 години и все не става. А ти така и ще си умреш с омразата към ГЕРБ, а тях пак ще ги има.

50

До Боко

преди 2 месеца

"ГЕРБ са правили три правителства".Да,но тогава ПП ги нямаше.Откакто ги има ПП Борисов шест пъти би дузпи и все греда .Затова толкова много ги мразят.Чекмеджето спря да се пълни.Това е истината

49

Гражданин

преди 2 месеца

До 42. Глу.пак, ГЕРБ не е на власт от четири години и пак не сме мръднали. Не бяхме мръднали и преди ГЕРБ да ги има. А ако ти не си разбрал големият проблем не е в ГЕРБ или друга партия, а в матр'яла. И няма да мръднем още 1000 години. Можеш да се поровиш и в историята на България.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Къде е " Батко"?? Къде в Банкя се скри?. Мисирките дадоха и те на задна милите! Нема " матриал" за " разтягане на локуми"?!-:)

47

Анонимен

преди 2 месеца

Шайката шарлатани оттичат в канала пли чалгарите са

46

Анонимен

преди 2 месеца

Сирил обаче знае харвардски

45

Анонимен

преди 2 месеца

Какво правителство кой ще управлява след 4 години саботажи ВИЕ ли драскачите защо не управлявате да ви видим ХАЙДЕ вървете управлявайте обединете се спечелете изборите и властвайте лесно е вижте сбиротакините величави можело пари лесни пари си получаватхората

44

До Боко

преди 2 месеца

Опа "интелигент". Помниш ли колко пъти са сваляни с протести.Помниш ли ,че вожда го разследват в Европа. Ясно е, че тролиш но поне подбирай опорките по-добре. Колкото и да пишеш ГЕРБ приключи. Ще доизсмучат каквото могат и ще си заминат. Рано или късно всяка хранилка се изпразва.

43

Боко

преди 2 месеца

До мак. Уф, ясно ми е, че зомбиран променлив шушляк като теб си кара по опорите и каквото и да му обясняваш друго, той е глух и сляп. Тъnaнар смотан, не ГЕРБ наказа неможачите на изборите, а ИЗБИРАТЕЛИТЕ. Ако променкаджиите бяха толкова свестни и кадърни защо стана така бе, ***?

42

Анонимен

преди 2 месеца

Едиснствено читавите в тая мръсотия са ППДБ. Кой още не го разбира?

41

Анонимен

преди 2 месеца

Ами като не са стаилни условията защо Геппи искаше да прави правите лство?

40

До Гражданин

преди 2 месеца

Тези пуделски... аааа исках да кажа герберски опорки ги пускай на някой на твоето интелектуално ниво. Наистина ли не си разбрал къде е корупцията ? 10 години ГЕРБ и не сме мръднали. Виж какво направиха румънците и поляците през това време и си отговори сам на въпроса.

39

Деница,

преди 2 месеца

Къде е Баце?Че Шиши иска да го бие.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Зомбирана тиквена подложка с висок ценз от Югозападналия университет.

37

Анонимен

преди 2 месеца

ГЕРБ не искат да правят правителство,защо Видяха че Нямат Никаква подкрепа! Борисов очаква ,да Хукнем като гламави и му Осигурим 51% гласове,та пак да ни вхне!! Свърши тя другарю Борисов! При следващи избори,още Ще се Топи ГЕРБ! ГЕРБ реално,няма какво повече да " вземе" от Българският избирател! И при следващите избори,очаквам още по ниски резултати за ГЕРБ! И Борисов да си избере приемник и се оттегли,както Доган,както Иван Костов! -:)

36

Боко

преди 2 месеца

До 30. Глу.пак, ГЕРБ са правили три правителства, които изкараха много повече от тези на променкаджиите. И ти не си разбрал какво казвам - НЕ СЕ ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО ПРОСТО ТАКА, АКО НЯМА ДА Е СТАБИЛНО. А условията в последните години са точно такива.

35

До ъ

преди 2 месеца

Мухахахах а на изток просперират с ново вдигане на данъците, нови репресии и забрани. Евалата плиткоумник.

34

Анонимен

преди 2 месеца

А шайката от какво се храни от божковите протести от олигарсите закриха спец съд делата заминаха Киро и шайката около него дойдоха с ала бала с невероятни лъжи по услужливите телевизии със саботажи на всички нива

33

мак

преди 2 месеца

До Боко. Изкараха малко, нямаха време да направят много и ги шътнаха противниците, с вота, а не драгия избирател, доколкото помня. Лесно е да кажеш, че нищо не са свършили. Да не би ги сравнявате с герб и 3 мандата, милиарди км магистрали по думите на банкянския или ремонти на ремонти?