36

Анонимен до 34

преди 2 месеца

Мне. Пробвай с други опорки- тез не вършат работа:)))))))))))))))))). Хапни нещо с кристали па *** на сянка, че за нищо не ставаш:))))))))))))))))

35

Анонимен

преди 2 месеца

Днешният свят не е по- различен от онзи свят през 5 век пр. н.е Пак има опозиция ние те.Ние демократичния свят, те варварите.Ние цивлизованите, те нецивилованието.Западните обяснения и парадигми не са нищо повече от атинското койне, което римляните наследили и обяснили на света.Ние гледаме атинската демокрация през рисмки очи и я знаем от римляните.Западът не е нищо повече от гръко римската цивилизация.Прочетет Теодор Момзен и ще ви светне.Римляните надминали учителите, но са ги имали такива.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Президента и си тука топката Защо даваш привилегии на шайката Радев

33

Анонимен

преди 2 месеца

Кирчо- голям полиглот се извъди:))))))))))))). Инак на 2 крави сеното не можеш да разделиш.

32

Анонимен

преди 2 месеца

ГЕРБ са много нагли, отново. Инфлацията при ГЕРБ беше двойно по-висока от средната инфлация в ЕС, а след ГЕРБ е само с 40% по-висока. Въпреки този факт, мутрите упорито говорят за размера на инфлацията след тях, удобно "забравяйки" каква беше инфлацията в ЕС.

31

Хаха!

преди 2 месеца

Ако има квалифициран преводач по "ГЕРБ-ерски" тоя ще е единния от тях. Все пак доста интимни бяха.

30

Празнодумец

преди 2 месеца

Досадиха на всички ни!Празно г.л.а.в.ц.и

29

Анонимен

преди 2 месеца

Кирцата нещо се е превъзбудил милия.:))))))))))))))) сигурно пица е хапвал.

28

Анонимен

преди 2 месеца

До Един Българин - забрави тези мокри мечти! Или се учите на политика, иначе сте в киреча! Видя се до какво ви доведе изчегъртането на ГЕРБ! Ако искате може още!

27

Анонимен

преди 2 месеца

Още много хляб трябва да изядат ПП-ДБ, докато настигнат корумпираността на ГЕРБ. Само СДС засега са конкуренто на ГЕРБ по корумпираност.

26

Анонимен

преди 2 месеца

В качеството си на пациент на д-р Гълъвова , аз Наполеон искам три месечна отсрочка на мандата за учредяване на империя , там службите , регулаторите , институциите и обещавам да приема поста евроатлантически император

25

Анонимен

преди 2 месеца

Твоите въжделения Киро не ме интересуват 4 години саботирате България ВЪН 30%инфлация Киро

24

Анонимен

преди 2 месеца

Ало любителя на кристали- що не си ходил вече в Канада?!

23

Алекс

преди 2 месеца

Полека,Кире.Едно по едно.Първо научи български и английски и тогава се захващай с герберски.Про100 си и нещата при теб се случват бавно и постепенно.

22

Йордан

преди 2 месеца

Всъщност най-корумпираните политица са в ППДБ. Раздават си заплати, длъжности, погазват законите и Конституцията, лъжат и крадат. Долу ППДБ.

21

Мнение

преди 2 месеца

Защо не се съсредоточите върху важните за България Преоритети??? Стига с тези хипотези, интерпретации на измислени анализатори и тази помия и оплюване кой какво бил искал!!! Това не е политика, а манипулации. Кои са важните теми, само ПП-ДБ говорят за тях! Другите просто се занимават с инриги кой ще закопае по-бързо с лъжи и измислени постановки единствената свястна партия в България!!!!!

20

Анонимен

преди 2 месеца

Мнеее. Пасивно-агресивния стил вече не върви, Кирчо. Пробвай нещо друго. А не можеш ли?! Е лош материал, какво да ти кажа.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Слабичко се представят ППДБ. Трябваше да поискат 3 години за размисъл и приемане на 700 закона. Но изглежда не им достигна въображение.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Кироооо борецо уби човек асфалтира мястото и сега се перчиш Вън Вън Вън и повече не се връщай в парламента с цялата шайка около теб Гаврят се с България с привилегии Радев ги приема ще бави мандата че Киро казал КОЙ СИ ТИ НИКОЙ КОЛКО ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ИМАТЕ ШАЙКАТА СЪД ЗАТВОР САБОТАЖНИЦИ

17

абе

преди 2 месеца

Защо продължавате да ни занимавате с тези чучела? Хора от слама с глави от издълбани тикви. толкова ли нямате за какво да пишете?