291

Капутин

преди 2 месеца

Сега според нашите разбирания: Китай въвлечени ли са във войната? Ако спираме доставките на оръжия за Украйна, кой ще спре доставките на китайско оръжие за руските фашаги?

290

Стиви

преди 2 месеца

Всичко е много просто,който иска техника и коли избира Германия,Япония и САЩ!Който търси мода,култура,парфюми избира Франция и Италия!Който търси почивка и история избира Гърция,днешна Турция,Испания,Португалия!Който търси най добрите училища в света избира Великобритания и САЩ! Какво предлага Русия-войни със съседите,лагери,гладомор,убииства на политици,журналисти,общественици!Пародия на държава!

289

Напротив

преди 2 месеца

До Анонимен 298 - индийски оръжия се изпращат за Украйна.

288

Нищо

преди 2 месеца

такова дето пише в заглавието няма в статията. "Биха могли" не значи "влизат". Манипулация като цяло.

287

Анонимен

преди 2 месеца

Китайците почват да произвеждат снаряди за Путин. Индийците почват да произвеждат патрони и гранати за Путин. Въпросът е може ли някой да ги стигне като бройка.

286

Дали е така?

преди 2 месеца

Ако това беше вярно, то отдавна САЩ и аверите им щяха да надигнат вой- спътниците виждат конвоите с танкове,не можеш да ги скриеш. А и статията е анонимна...защо ли?

285

ПЕНСОНЕР

преди 2 месеца

САЩ са люлката на Демокрацията . Можеш да си купиш оръжия всякакви .Не ти Харесва Президента или Депутат или Премиер - бам в киферицата и си герой от Карлуково .

284

Анонимен

преди 2 месеца

бомбардират училища, болници и детски градини превърнати от укронацистите във военни лагери... нали

283

Куку

преди 2 месеца

Рашка е една пародия на държава,сега ще чакат Тръмп да ги спасява!

282

Анонимен

преди 2 месеца

Все пак да не забравяме, че Манчурия е исторически китайска област, чиято северна част е била окупирана от червената армия и все още е окупирана. А осакатените и раздробени руски мужици бързо се заместват от загорели китайски младежи, и без това са им в повече.

281

Анонимен

преди 2 месеца

"На Вовата май му свършиха оръжията, щом търси от китайците" - това го прочете в независимата медия "ДНЕС"... нали. Сложих ти + за неистовия стремеж да докажеш недоказуемото... А иначе си медицински случей.

280

Рибентроп-Молотов

преди 2 месеца

Само не разбрах като руската армия е най-великата непобедима и си хвърли най-елитните батальони в специалната операция защо от 3 години драпат на едно място и бомбардират училища, болници и детски градини? Това беше реторичен въпрос.

279

Фют Оригинал

преди 2 месеца

До Анонимен 276. И от кога САЩ са с десен волан, чебурашке? Това, че не познаваш всички мерни единици, не те прави компетентен, а точно обратното. И, остави гео и икономико политиката на хора, които могат с аргументи да спорят, не с глупости.

278

Швейк

преди 2 месеца

В този сайт само тъпизми се пишат! На които се връзват само копейките!

277

Пен

преди 2 месеца

Тия миcирки, пак са измислили манипулативно заглавие ,което няма нищо общо със статията.

276

Анонимен

преди 2 месеца

До Мачкай Вова - На Вовата май му свършиха оръжията, щом търси от китайците. Защо така? Скоро да няма "абе за вас Украйна, ще ви помогнем, но за нас Сибир".

275

Мачкай Вова

преди 2 месеца

Колкото и да биеш евроатлантика - все ще е малко !

274

Дали

преди 2 месеца

Обрязаха ли руските болшевики за да използват ирански дронове? Болшевизма им образа мозъците, иранците ги обрязват другаде - какво ще им сторят китайците? Изсмукване на последните им запаси. Китаец стока не дава без предварително заплащане. Еха Путин Русия, еха Путин комплексари, еха къде беше Русия!?!

273

Анонимен

преди 2 месеца

До ха-ха-ха - И как се става ЛГТБ по наследство? Можеш ли да обясниш? Ако можеш, със сигурност ще ти дадат нобелова награда... От двама мъже или може би от две жени съм се появил на този свят? Я сподели, че ми стана интересно. За съжаление си толкова елеме_нтарен, че чак не осъзнаваш какви глу_пости си написал. Но нищо де. Дойдат ли китайците, тогава няма да е нужно да му мислиш много много, както се опитваш сега, но не ти се получава. Просто ще те впрегнат да бачкаш докато си жив и така.

272

Анонимен

преди 2 месеца

Рибата още в морето, а журналистите приготвили тигана.