99

Анонимен

преди 2 месеца

Европейската комисия която бе стъписана от поведението на ПП,ДБ и която излезе с подкрепа на Мария Габриел, след обидите към нея от Асен Василев и Кирил Петков, няма никакво доверие на ПП,ДБ. Урсула фон дер Лайн лично дойде в България, да подкрепи ГЕРБ и Борисов, не ПП,ДБ.

98

Анонимен

преди 2 месеца

За съжаление и тези за нищо не стават. В НЕК сложиха търговец на ток от частния бизнес, а зам. директор някакъв от стъкларски завод, които в момента буквално съсипват компанията и следват сляпо чужди действие. Това, че е неприложимо в нашите условия не ги вълнува. Така не се управлява, а и не е частна, точат се пари за безумия.

97

Диоген

преди 2 месеца

Това насреща последни епизоди на "***" ли е , или "Двама мъже и половина" плюс Бърта, преди да стане домашна прислужница?

96

Анонимен

преди 2 месеца

Европейската комисия която бе стъписана от поведението на ПП,ДБ и която излезе с подкрепа на Мария Габриел, след обидите към нея от Асен Василев и Кирил Петков, няма никакво доверие на ПП,ДБ. Урсула фон дер Лайн лично сойде в България, са подкрепи ГЕРБ и Борисов, не ПП,ДБ.

95

Анонимен

преди 2 месеца

От четиримата само един и бил в казармата и той е дс с титла "мишок". Жалкарска партия от тарикати.

94

Руди

преди 2 месеца

Да нарушават конституцията на ПП им е явно принцип. Я ходете да си смучите палците на краката, видяхме ви що за стока сте. Предатели и некадърници.

93

Анонимен

преди 2 месеца

Лена от парапета фалшификаторката, Христо лодкаря който веднъж вече оскверни конституцията и Киро просто който я нарушава многократно. Кокорчо международният измамник. Гнома и Костов от 9-та глуха. Рашков с пачките и пуделите. Жална й майка на тази държава, ако тези ще борят корупцията и ще я вадят от кризата!

92

Анонимен

преди 2 месеца

Едно е предложиш, друго да напишеш в закон и трето да се изпълни. Стига с тия некадърници на власт. Вън Българските политици от Парламента. 35 години стига!!!

91

Христо Христов

преди 2 месеца

До 88 "Не може българските закони да се пишат извън България!" - що? 85% гласуват да ги управляват от чужбина. Факт.

90

Е,бравос

преди 2 месеца

ППДБ е абревиатура на Пораженците Представят Декларация за Безпомощност!

89

Христо Христов

преди 2 месеца

До 63 "Киро с канадско, убил на магистрала човек, е допуснат до избори" - защото така е при демокрацията.

88

Анонимен

преди 2 месеца

Щели да питат европейската комисия, съвета на Европа...Вървете на м-та си!Не може българските закони да се пишат извън България!

87

Анонимен

преди 2 месеца

Абсолютно неадекватно предложение, от което става ясно, че Кирил Петков си прави реклама, все едно работи нещо. Много е странно, че декларацията е от името на цялото народно събрание, и те носят тази декларация на президента, който не е част от парламента?????

86

Анонимен

преди 2 месеца

А защо ПП,ДБ не подкрепят други парламентарни сили с които да се грасуват законите? Защо точно те? Кои са ге? Шарлатани с купен вот, които три пъти падат от власт. Потънали до колене в пачки и пудели...

85

Гражданин

преди 2 месеца

Аман от екзотични идеи. Тези от "промяната" ще престанат ли с тези измишльотини и фантазии и да разберат най-после, че в политиката и управлението има едни прости правила и процедури, които винаги са по-добрият избор.

84

test test

преди 2 месеца

Почнаха с предизборната агитация. Много ясно, че ще им откажат и много ясно, че ще кажат виждате ли ние се борим с мафията но сме слаби. Гласувайте за нас да я преборим и много ясно, че ще има клъвнали шарани, но малко. Мнозинството разбраха, що за ала бала е кире. Грешна стратегия на скопени борци с мафията тип стани да седна...

83

вгз

преди 2 месеца

Полеви тестове за наркотици за всеки от ПП, който говори, декларира и т.н.

82

Анонимен

преди 2 месеца

3aщo uзoбщo npaвuм uзбopu, щoм kaтo peзyлтaтuтe oт тяx нямaт нukakвo знaчeнue?

81

Анонимен

преди 2 месеца

ПpaвuмПpeвpaт-ДoбuвaмeБълrapuя

80

Анонимен

преди 2 месеца

Тези искат да овладеят държавата без да са спечелили изборите с натиск с нарушаване на конституцията