107

Анонимен

преди 2 месеца

А ПО КОГО СА ВТОРИТЕ 5 ИЗСТРЕЛА??? ДА НЕ БИ ТЕ ДА СА УБИЛИ ЖЕРТВАТА???

106

Друго си мисля

преди 2 месеца

С дронове вече сватби и кръщенета заснемат? US SS да нямат един дрон с който в реално време да обследват района- покриви, околност и т.н.?!?!? И да не видят ,че някой клечи по покривите?!?? И си приготвя оръжието?!? Или ни правят на улави, или съвсем са отсвирили службата......Ако някой има трета версия - да сподели

105

Анонимен

преди 2 месеца

Супер на независимата медия. Ето, заговорът между Путин и Тръмп лъсна в целия си блясък. Не им се получи да разпалят гражданска война в Щатите. Слава Украина. Да живее демокрацията. Долу рашистан.

104

Анонимен

преди 2 месеца

Само с гранатомет може да се улучи от това разстояние от аматьор.

103

Шокиращо!

преди 2 месеца

Тръмпито е стрелял пръв. Куркс е отвърнал на огъня, но късно. Вече е бил застрелян и мъртъв.

102

Анонимен

преди 2 месеца

Колко евроатлантическо

101

Анонимен

преди 2 месеца

Три оружия и пак не уцелиха дъртия глиган :)))

100

гоги

преди 2 месеца

странно как толкова бързо заключиха че е действал сам. Според моето скромно експертно мнение, анализът данни и социограмата би отнел поне 1 месец включително и частични разследвание на вторичните сързани лица.

99

Анонимен

преди 2 месеца

Кое точно е шокиращо, освен, че автора на ститаята е полу-***

98

Анонимен

преди 2 месеца

Най шокиращото нещо което гледах е как един ясновидец предсказва какво е видял .Описва точно всичко , казва , че ще е уцелен в ушната мида и всички подробности .Това видео го има Ютуб , 4 месеца преди атентата

97

Анонимен

преди 2 месеца

Да не забравяме, че глупавият Тръмп не разреши да се ограничи свободната продажба на оръжие. Замалко да се самоубие, ако беше загинал, това щеше да е самоубийство със забавено действие. Много е странно да разрешиш да те отстрелват като глиган, само заради печалбите на производителите на оръжие. Нима тяхните печалби са по-важни от живота ти? Това само един *** може да го мисли, какъвто очевидно е Тръмп. Оръжейните компании няма да му пратят цветенце на погребението, защо тогава пази тези алчни

96

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп е бил президент, познава процедурите за сигурност и много добре знае какво трябва да направи в такъв случай.След като се пипна по ухото, видя кръвта ичу изстрела, веднага залегна зад трибуната. Сикрет сървиз не действаха съвсем адекватно, въпреки последвалите похвали.

95

BBC

преди 2 месеца

" Спец отрядът от полицията в окръг Бътлър също е стрелял в събота вечерта на митинга ,каза говорител на правоприлагащите органи. Това бяха добълнителнит изстрели към тези на специалните служби .Аудио криминалистика, които по рано казаха ,че се е стрелял с 3 оръжия потвърдиха , че това са изстрелите на спец отряда."

94

Анонимен

преди 2 месеца

До 3 часа! Три! Ама ти си много бръз бе. Още малко и ще изпревариш изстрелите. Ко ти говори за часове ? Стреля атентатора и веднага след това без забавяне стреля снайпериста. Ти става въпрос за 1-2 секунди. Ти за толкоз време не можеш си намери чейнето в чашата.

93

Църна котка

преди 2 месеца

Пуцай Куме.

92

3 часа! Три!

преди 2 месеца

До Анонимен 79 Това е голяма философия да видиш къде е стрелецът. Трябва най-малко един час да мине за да се види откъде се стреля. След това още един час за да се умува, как да бъде спрян стрелеца. И още един час за да бъде атакуван стрелеца. Общо са нужни 3 часа, ако стрелецът не избяга през това време разбира се. Нооо по-рано от три часа не може да бъде обезвреден!

91

Анонимен

преди 2 месеца

до 74 Гледал ли си " За шепа долари" от 1964-та година? Там във финалната сцена Клинт Истууд казва на шефа на разбойниците: Цели се в сърцето, Рамон! Оня го прострелва в сърцето, а Клинт пада на земята и се изправя: Цели се в сърцето Рамооон!...." Муаххаахаха направо го побърка.

90

до Тони Иванов

преди 2 месеца

Нали беше боя бе, мой? Сега какво шило излезе? Дръж една версия бе, мой, че се излагаш. И по-лошо, излагаш началниците ...

89

Анонимен

преди 2 месеца

За онези, които спорят, че Тръмп си поръчал атентата, само да поясня, че Сикрет Сървис е на подчинение на Байдън. Байдън смени шефа на раци служба с жена. Както видяхте много жени имаше от Сикрет Сървис в първия периметър на охрана. Това са проверени хора на Байдън.

88

Анонимен

преди 2 месеца

Тони, ти си за лудницата.