78

до 105

преди 2 месеца

черпя те бира!

77

до 101

преди 2 месеца

John Atanasoff ли? Това не го броя, защото и самия Джон не се брои за българин. Изгорил си е българските документи над Атлантическия още.

76

най смешната нация

преди 2 месеца

заблудена от пропаганда, че Българин бил измислил компютърът, при положение, че няма човек на Земята, който да не знае, че Алан Туринг е бащата на компютърът и за това и Нобеловата награда в Информатиката е на негово име - Туринг Награда! А реално 1вото физическо изпълнение е на Фон Нойман-така наречената Фоннойманова машина с Архитектура на Туринг. и само за Пълното-Атанасов е направил машина за решаване на Линейни Уравнение, т.е. калкулатор и няма, ама няма нищо общо с компютърна архитертура!

75

до 95

преди 2 месеца

Изброй ги де. Ама без чушкопеци ако може. И без компютри, защото Джон Атанасов и той е от прогледналите и емигриралите.. Дай нещо, което е подобрило света. В България всяка година се раждат по 5000 бебета чрез ин-витро, благодарение на гадните англичани.

74

Анонимен

преди 2 месеца

Спорта е секта , като Сектата на Сциентлогията.. Аз съв в секта не влизам и не ме интересува.. Ходя да спортувам за кеф и така съм от малък ..

73

ъъъъъъ

преди 2 месеца

е добре че не е в Харвард

72

от 73

преди 2 месеца

Англичаните също така утре са на финал. Може да паднат, ама поне ще пробват. Къде сме ние - великите българи, уж най-старата нация. А? Къде сме и защо? Мързел, злоба и завист.

71

до 93

преди 2 месеца

Светлана, ще е разочарована - такива по жени не си падат!

70

О неразумни юроде...

преди 2 месеца

До 73 Анонимен..."Великите българи - кажете ми едно велико нещо, което сме изобретили"...ако си БЪЛГАРИН би следвало да знаеш не едно , а поне 10 неща , които НИЕ БЪЛГАРИТЕ сме дали на света !!!

69

Ха стига бе

преди 2 месеца

Резидента що не го е посаветвал да учи в мацква???

68

Капитанът

преди 2 месеца

Момче с потенциал да забогатее с интелекта си..Светлана Гущерова вече го наблюдава внимателно с тежък поглед .

67

Анонимен

преди 2 месеца

В далечната 2005та ме приеха в Сейнт Андрюс със стипендия. Още не бяхме в ЕС и беше трудно, защото не покри всичко, а семейството ми нямаше много средства. Та много време мина и много вода изтече, но това е най-хубавото решение, което взех. Успех момче, не се връщай пак и не се предавай. Само на почивка.

66

дано поне е

преди 2 месеца

достигнал ниво да може да си изпере сам - гащите, че иначе е наистина срамно, колко и да си и умен и богат!

65

Българин

преди 2 месеца

Браво на момчето! Повече новини като тази! А Станфорд е много яко място... Дано да се върне в България след това

64

Анонимен

преди 2 месеца

Нямаме никаква злоба - от образованието в САЩ и Англия нищо не става , Германия след 2015г. е рязко надоло образованието.. Станфорд и Масачузетс са докторски университети като БАН. като отиваш да учиш за бакалавър отиваш в някой си многото колежи към университета..

63

а дали може

преди 2 месеца

сам да си смени крушката като изгори? и това е сериозен въпрос, щото по анкета в САЩ, практически в момента нямат студент, който знае и може да се справи с тази задача - поразяващо, но факт!

62

Анонимен

преди 2 месеца

Стипендия от Дупесе за Рамадан Чакърив :)))

61

Анонимен

преди 2 месеца

тва е то българина - неспособен да се зарадва на успехите на друг, ама виж ако някой съсед фалира и дойдат да му вземат колата и запорират имота - голям кеф. Таз нация е зле. Много зле. Бягай и не се връщай дете.

60

Някоя

преди 2 месеца

Леле, какво ниско ниво на коментарите. Хванах се за главата от простотията и злобата, които ме заляха. Поздравления за момчето и за родителите му! Моля се да не направи грешката да се върне обратно!

59

Анонимен

преди 2 месеца

Русия не приема студенти от вражески държави - по-рано имаше и ходеха да учат откак започна войната няма..