107

Анонимен

преди 2 месеца

А някой може ли да обясни какво е това име пРосия? Това е че путинака ходи дс проси прк прасчо ракетки ли?

106

Анонимен

преди 2 месеца

Евроатлантиците що реват ? Нали искаха война . Сега и ЕС ке падне след войната . Да вземат наще евроатлантици за рецеклиране . Освен това като гледам Германия кво прави много е възможно Германия да загуби трета световна война и България пак с нея . Руснаците като нищо могат да им пуснат някоя ракета .

105

Анонимен

преди 2 месеца

Имах долари 1978! Рубла още не съм виждал!

104

Анонимен

преди 2 месеца

Тактиката на опожарената земя е друга, поне аз така знам, не знам автора на статията откъде черпи информация :)) По времето на ВСВ, както и по времето на Наполеон, рашките си изпепеляват селищата и градовете, за да не оставят нищо в ръцете на врага, от там идва така наречената тактика опожарена земя :))

103

До 94

преди 2 месеца

Е да от украинците дето дойдоха заедно с руснаците като част от червената армия и като гледам пак украинци ги носят отново.Впили са се в страните от ЕС и само гледат да цоцат

102

Анонимен

преди 2 месеца

Русия може да прави каквото си поиска във фашистка Украйна недоволните могат само да пишат простотии и да скимтят като кучета. Прехваленото НАТО се оказа гола вода както и прехвалените им оръжия.

101

Анонимен

преди 2 месеца

до 94 1944 я донесаха не руснаците , а фашисткия режим на Борис, който ни вкара във войната на страната на диккатора Хитлер, както сега ни вкараха във войанта на странта на диктатора Зеленски

100

МОЧА

преди 2 месеца

ще има ли в Киев?

99

Анонимен

преди 2 месеца

Аве, някоя кАпейка знае ли колко стигна курса на долара на черно в масквето след като путинака го дедоларизира? Корекомите им вече работят ли? Хахах

98

ген. Лукова Главичка

преди 2 месеца

Оня нацяга футболния хулиган светльо, приятеля на расате тук му купиха униформата и оборудването (за хиляди левове). Отиде в урина в края на ноември. Там се изучи момчето за месец и киевския режим го прати на първа линия под Купянск в края на декември, след 3 дена беше денацифициран хахахаха. Повоюва си добре момчето и отиде при ген. Луков, където му е мястото. Евала БГ демократи-нацяги. Дано идете всички при вашия генерал.

97

Анонимен

преди 2 месеца

До Въшките 94. Така е. Ти си една от тях.

96

Анонимен

преди 2 месеца

Ако я прилагаше досега от Украйна нищо нямаше да е останало. Стига писахте глупост след глупост.

95

Анонимен

преди 2 месеца

Украинското ПВО е причинило повече разрушения и жертви от колкото руските кинжални удари. Никой не разполага ПВО и оръжейни складове до болница, освен ако не си укронаци

94

Анонимен

преди 2 месеца

Контингента от гласуващи за пп-дб възлизат общо на до 90 хил човека... За Гроб колко гласуваха?Възраждане събраха над 604 хил подписа за референдум, който беше отклонен. Защо така?

93

Въшките

преди 2 месеца

в България ги донесоха руснаците 1944!

92

Анонимен

преди 2 месеца

Кой едно време ти взе нивите бе русофобе? Руснаците ли ти ги взеха? Кой напляска дедо ти? Руснаците ли го напляскаха? Да ти кажа ли кой ти взе нивите и напляска дедо ти?И сега като ти върнаха нивите какво направи с тех? Работиш ли си нивите сега бе тарикат-русофобе? Работил ли си на нивата да видиш какво е? Или всичките си ниви ги продаде да си купиш кола 5-та употреба с обратен волан? Зареждаш ли я с Путински бензин бе цръвул? Ти русофобе си кеуеме недоделано!!!

91

Нали

преди 2 месеца

Ако Русия, прилагаше тази тактика до сега Украйна да я нямаше.

90

Анонимен

преди 2 месеца

Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас? Мога да ви кажа и координати къде да отидете ))))

89

Анонимен

преди 2 месеца

Човек който обстрелва с ракети детски болници може да бъде определен само по един начин - психичноболен. Последните минути от живота на лилипутин ще бъдат мъчителни.

88

Само въшката

преди 2 месеца

е създадена в Русия!